Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
2013 yılından bu yana varlığını sürdüren ve 2019 yılı ile beraber 6. sezonuna giriş yapmaya hazırlanan MOBA türü bir oyun olan Smite için açılan genel konu başlığıdır.
Oyunu oynamak, hakkında bilgi almak isteyen, ya da hali hazırda oynamış ancak diğerlerini bilgilendirecek olan herkese açıktır konu.
Bizim forumdan şimdilik @Mergen@Feindbild ve @Senarth ile oynamışlığımız var. Düzenli bir oyuncu değilim ara sıra takılıyorum ancak başka katılımlar olursa kalabalık partiler (max 5) yapılabilir.
Oyun'un 5.23 yama ve yükseltmesinden sonra (5. Sezonun son işlemi) kendimce (tabi proları dinleyip, onların maçlarını da gözlemleyerek) bir kaç tier list yaptım oyunun tanrıları için. En azından forumumuzda paylaşayım bari. Listeler tamamıyla benim gözlemlerim, tecrübelerim ve araştırmalarım üzerine dayalıdır, özneldir. Resmi ya da iddialı değildir.
5.24 yaması geldi (5. sezonun son yaması sanırım) ve yeni kahraman Kral Arthur geldi (gerçi liste sitesi eklememiş henüz. Ancak kendisi tamamen cilalanıp animasyonlarının gecikmeleri ve takılmaları geçmedikçe A+ ile S- tier arası dolanacaktır. Onlar halledildikten sonra S ya da S+ tier diyebiliriz).
Ayrıca bir sürü tanrı buff aldı. Bu bufflar kimisi için işe yaradı ve listede yükseldi kimisinin buff ı ise anlamsız şeylerdi hiç bir halt değişmedi. Bazı karakterler içinde farklı kullanım şekilleri ortaya çıktı ve bu kullanılış ile tanrı uçuşa geçti. Misal ormancı olan Fenrir, özel bir çılgınlık maskesi itemi ile destek (support) pozisyonuna geçirildi bazı prolar tarafından ve tanrı şu an uçmuş halde. Aynı şekilde zaten OP bir ormancı olan Pele, solo hatta geçirildi gene kırdı geçirdi. Baron Samedi oyuna orta hatçı olarak geldi, soloya geçirdiler uçmuştu şimdi ise support olarak uçuyor. Hatta geçenlerde ADC olarak da kullanıldığını gördüm. Baron büyük ihtimal 1-2 yıl S tierden inmez. Bir tane pro savaşçı olan Cu Chulain'i full can çalma itemleri ile döşeyip ADC yapmıştı ve herkes dümdüz olmuştu vs falan yani meta bayağı allak bullak şu an
Hera'nın ultimate'ini toparladılar ve şimdi beni en uyuz eden sihirbazların başında geliyor.
Bu ve bunlar gibi pek çok şey oldu ve ben de listelerimi güncelledim. Gerçi sitede bir hata oldu bir listemi 4 kere yayınlamış oldum O yüzden silebilirler. Ben yine de son halini atayım.
Geçen listeleri yaptığımda oynamadığım tanrı sayısı epey fazlaydı. Şimdi biraz daha arttığından birde oynamayı en sevdiklerim listesi yaptım. Bunlar "en iyi oynadığım" tanrılar ya da "oynaması en iyi" tanrılar değiller. Bunlar görünüşleri, yetenekleri, geçmişleri, genel yapıları ve becerileri bazında oynamaktan keyif aldığım tanrılar.
Yeni sezona girildi. 6 sezon ile beraber ilk ve son ayların en büyük yaması olan 6.1 yaması da geldi tabi bu durumda benim güncel listelerim de geldi Ve tek diyebileceğim "SAVAŞÇI SINIFI GERİ DÖNDÜ BEBEK !"
En sevdiğim patch oldu çünkü en sevdiğim sınıf (sihirbazlar ile kapışırlar) olan savaşçılar tekrar esas görev alanlarına döndüler ve base halleri epeyce yükseldi sonunda. Ayrıca sevdiğim pek çok tanrı buff aldı sevmediklerim nerflendi F.ck u Loki !
Yeni sezonun en çok banlanacak olan tanrısı sanırım Thoth olacak deli buff aldı.
(En yukarılardakiler S tierler kolay, A tierler orta, A- ve B-C-D tierler zor tanrılar) ( Ayrıca sadece kolaylığa bakmadım, yeni başlayan kişinin hemen takımına faydalı hale gelebilmesini de hesaba kattım. Misal Loki ve Athena çok kolay tanrılar ancak yeni birinin elinde takıma katkı sağlayamayacaklardır hemen kaynaşamazsın vs gibi).
Youtube'da birinin Smite - En İyi Takım Savaşı Ultimateleri diye bir video gördüm. İzledim ve adam çok sığ bakmış olaya hiç irdelememiş ultların yan etkilerini vs. O zaman ben de kendi listemi yapayım dedim. Sonra da madem yaptım bir yerde paylaşayım dedim. Kendi forumum olduğunu farkedince de .. Gerisini anlamışsınızdır
Başlamadan bir şeyi ayırt edelim. Takım dövüşünü sonlandıran ultimate ile başlatan ultimate'i ayırt etmek gerek. Yani takımın geri kalanı yüksek hasar veren ultisi olan içi her şeyi ayarladıktan sonra o kişi 4-5 kişi öldürüyor diye ben onu takım ultimate i olarak saymıyorum. Çünkü o executioner yani cellat oluyor. Sadece nokta koyuyor ben burada daha çok set up yani takım savaşını takımı için kolay ve mümkün kılan ultilere bakıyorum OK ?!
SMITE EN İYİ TAKIM SAVAŞI NİHAİ ATAKLARI (ULTS)
10-Nox - Night Terror (Sihirbaz / Roma Mitolojisi)
Nox dev bir karanlık vortexini salar ( 120 birimlik devasa bir hat mesafesi var) ve kontak kurduğu düşmanda patlar ve o düşmanın 20 birim çevresindeki herkesi de etkiler. Tekniğin kendisi totalde 300/375/450/525/600( + Sihirli gücünün %100 ü kadar ekstra hasar) hasar verdiği gibi ayrıca temas ettiği tüm düşmanların 5 saniye boyunca hasar oranlarını %40 azaltıyor. Yani Nox herkesin canını azaltığı yetmezmiş gibi onların atak gücünü elinden alarak takımın geri kalanının işlerini bitirmesine olanak sağlıyor. Ayrıca 120 birimlik devasa bir uzaklıktan ateşlenebildiği için oldukça güvenli bir ultimate oyuncuyu tehlikeye atan bir durum yok.
9- Ganesha - Dharmic Pillars ( Muhafız / Hint Mitolojisi)
Ganesha 4 büyük sütun ile oluşturduğu 20x20 birimlik kare bir alanda düşmanlarını tuzağa çeker. Karenin sınırlarındaki alevler maksimum seviyede 250 + Sihirli gücünün %40 ı kadar hasar verir yani kutunun bir tarafından girip diğer tarafından çıkman 500 + Sihirli gücünün %80 i kadar hasar veriyor. Bir Gardiyan için fena değil ancak esas olay bu değil. Bu yetenek 6 koca saniye sürüyor ve bu süre boyunca düşmanları %35 yavaşlatıyor ve maksimum seviyede iken korunmalarını %55 azaltıyor. Yani bu kutunun içinde herkes öldürülmeye müsait hale geliyor. Üstelik ganesh 3 numaralı yeteneği ile bir de rakipleri susturursa kendilerini de savunamaz hale geliyorlar.
Kapladığı alan aslında biraz küçük ancak temel de 75 saniyelik bir soğuma süresi var tekniğin (ki bu oyunun standartlarına göre bu epey kısa) ve level atladıkça soğuma hızı artacak hele bir de soğuma hızını artırıcı itemler alınırsa Ganesh her 25 saniye de bir bunlardan bir tane çakabilir demek oluyor.
8- Bacchus - Intoxicate ( Muhafız / Roma Mitolojisi)
Bacchus elindeki şarap testisini yere fırlatarak onu kırar ve 30 birim içindeki herkes ortalığa saçılan şarabın sersemletici etkisine maruz kalır.
Maksimum seviyede 550 + sihirli gücünün %70 i kadar hasar veriyor hem de 30 birimlik dairesel bir alanda. Ancak bunla bitmiyor alan içerisindeki düşmanları 5 ila 8 saniye boyunca (pasifinizin seviyesine bağlı) güçsüzlendiriyor, yavaşlatıyor ve sizi sarhoş edip düz yolda gidememenizi sağlıyor üstelik Bacchus'un kendisi de takip eden ataklar için maksimum seviyede 5 saniye boyunca fazladan 60 sihirli güç kazanıyor. Bachuss'un 2 numaralı tekniğinde düşmanın ayağını yerden kesme (knock up) ve 3 numarasında da yere çakma (stun) olduğunu da düşünecek olursak 2-4-3 kombosu ile Bacchus zaten rahatlıkla 2 kişiyi öldürebilir geriye kalanları da bir zahmet takım arkadaşları temizleyiversin.
7- Hades - Pillar of Agony ( Sihirbaz / Yunan Mitolojisi)
Eskiden Hades bu tekniği yaparken çok kırılgan ve ulaşılabilir idi. Ancak son bufftan sonra artık listeye girebilir çünkü Hades artık bu tekniği yaparken ekstra koruma ve hasar azaltımı alıyor peki teknik ne yapıyor ?
Hades ölülerin ruhlarından oluşan yer altına açılan bir vortex yaratır ve düşmanları bu vortexin merkezine yani kendisine doğru çeker.
Toplamda (tüm tık başına hasar rakamlarını topladığımızda) maksimum seviyede 840 + Sihirli Gücünün %240 ı kadar hayvani bir hasar veriyor ve yer hedefi tipi bu atağın çapı 30 birim. Ve bu süre içerisinde maksimum seviyede rakip yavaşlatılıyor korumaları 30 birim kadar azaltılıyor (ve bu 6 saniye sürüyor) Hades'in kendisi ise 160 birim koruma alıyor ve tekniğin kendisi 4 saniye sürüyor.
6- Odin - Ring of Spears ( Savaşçı / İskandinav Mitolojisi)
Odin 30 birimlik alanı çevreleyip bir kafes oluşturacak şekilde onlarca mızrak çağırır. Bu teknik hasar vermez. Ancak bu kafes içinden kaçmak için ya ışınlanma ya da hayalet aktifiniz olması gerek. Ya da çok çabuk sıçramalısınız. Aksi halde 5 saniye boyunca kaçış yok. Peki 5 saniye boyunca neler oluyor ?
Maksimum seviyede düşmanların atak hızı %60 azaltılıyor ve tüm iyileşmeleri tamamen durduruluyor. Bu sırada can iksiri içseniz dahi nafile. Ayrıca Odin kafesin içinde yavaşlatılma ve yere çekilme efektlerine bağışıklık kazanır. Ayrıca Odin stack başına 5 fiziksel güç edinir ve maksimum 10 stack olduğuna göre teknik bitmeye yakın 50 fazladan fiziksel gücü oluyor. Takım arkadaşların kafesin içine girip çıkabildiği ve atışları geçtiği için olay kümeste tavuk avlamaya dönüşüyor.
Aslında bu bir ultimate atağından çok bir form değiştirme tekniği ancak oyundaki diğer form değiştiricilere nazaran Fafnir, asit püsküren bir ejdere dönüşürken göğe yükselir. Kalabalık Kontrolü ve ataklardan etkilenmez. Ve dönüştüğünde etrafa yaydığı asit de maksimum seviye de 160 + sihir gücünün %40 ı hasar veriyor. Bu çok değil zaten bu ultimate i ideal yapan hasarı değil. Ancak Fafnir dragon halde iken normal oto atakları asidik ejder nefesi püskürtmesine dönüşüyor ve tik başına maks 40 + sihirli gücünün %10 u hasar veriyor. 10 tik kadar vurduğunda rakip bir ultimate yemiş kadar oluyor. Ejder Nefesi saniyede 3 kere hasar veriyor yani yaklaşık her 0.33 saniye de bir peki Fafnir ne kadar Ejder olarak kalıyor ? maks seviyede iken 40 saniye ! Yani bu 40 saniyenin sadece 10 saniyesinde yere çaktığınız ( 1 numaralı tekniğiniz) rakibinize ve geride kalan tanrılara ejder nefesi püskürtseniz 10x3 = 30 ve 30 X 40 = 1200 + sihirli gücünün %300 ü ediyor Ve bu süre boyunca ölmüyorsun çünkü Fafnir belki de ölmesi en zor muhafız.
Ama bu dönüşümün faydaları burada bitmiyor. ejder olunca bir numaralı tekniğin 55 birimlik bir hat katabilen bir ejder tükürüğü oluyor ve çarptığı kişiye maks 390 + %75 sihirli güçlük bir hasar verebiliyor) ve rakibi 1.4 saniye boyunca yere çakıyor.
2 numaralı teknik ise kendine yaptığında gücünü artırıyor ve kendini iyileştiriyor. Arkadaşlarına yaparsan atak hızları maks seviyede %35 artıyor. Ve buff'ı geniş bir alanda verebildiğin için birden fazla kişiye verebiliyorsun. 3 yeteneğin ise oyundaki belki de en uzun sıçrama yeteneği Yani işini yaptıktan sonra bununla tekrar geriye kaçman mümkün.
Fafnir'in bu ultimate'inin bir güzel yanı da dragon forma girince normal formundaki yeteneklerinin tüm soğumaları sınırlanır istersen ejderi 1 saniye kullan farketmez. Seride pek çok karakterin ultimate i dönüşüm özelliği sağlıyor (Hel, Artio, vs) ancak sadece bu ultimate iyi bir gardiyan ı, asidik bir ölüm makinasına çevirebiliyor
4- Hun Batz - Fear No Evil ( Suikastçı / Maya Mitolojisi)
Oyunun belki de 2. en nefret edilen ultimate tekniği. 35 birimlik devasa bir alana etkiyebilen bu teknik maksimum seviyede 400 + Fiziksel Gücünün %120 i kadar hasar verebiliyor. İdare eder bir hasar ancak marifeti bu değil.
Hun Batz 35 birimlik alanın ortasına tüm şeytaniliği kovmak için bir totem çağırır. Bu totemin etrafındaki 35 çaplık alan içerisindeki her düşman tanrı kendi kontrolünü maksimum seviyede 2 saniyeliğine kaybeder ve etrafa kaçışır. Ayrıca tekniğin sağladığı yüksek sesli ve ritimli müzik de bayağı dikkat dağıtıcı diyebilirim.
2.25'e geçin (Tanrıyı ve hikayesini tanımak için baştan izleyin
Oyunun en sinir bozucu ultisi. Xbalanque sahadaki her düşmanın üzerine gecelerin en karanlığını salar. Kişi sadece 10-15 birimlik çaplık kendisinin merkezinde olduğu bir alanı görebilir geriye kalan her şey siyahtır. Karartma 3 saniye sürer ve 3 saniye sonunda da 1.5 saniyelik stun yiyorsun yani rakipler için 4.5 saniyelik bir zaman diliminde avlanmaya müsaitsin. Bu arada Xbalanque'nin kendisi de bu süre boyunca maksimum seviyede hareket hızı %60 atak mesafesi ise ekstradan 40 birim artar. Yani çok hızlı bir şekilde çok güvenli bir mesafeden Xbalanque 1 ya da 2 kişinin işini bitirebilir ayrıca takım arkadaşları da bu tekniği takip ederlerse en az dördünüzü öldürmeş işten değil.
2- Terra - Earthen Furry ( Muhafız - Roma Mitolojisi)
Teknik için 3:18 e gidin.
Terra bu süre boyunca etrafınız bazı kayalarla sarar ve kendi iç gücünü etrafındakilerle paylaşır ve bu ultimate 10 saniye sürüyor. 4 kayanın 4 ü de aktive edildi ise Tüm takım arkadaşlarınız %5 fazladan hasar azaltımı alıyor ve tüm düşmanlar tüm kaynaklardan %5 daha fazla hasar alıyor ancak bunla bitmiyor.
Maksimum seviyede ;
İyileştirme: 300 + Sihirli Gücünün %30 u
Hasar: 400 + Sihirli gücünün %40 ı
Zaman Başına İyileşme: 17 + Sihirli gücünün %2 si (10 saniye boyunca her 0.5 saniyede iyileşiyorsun yani 300 ani iyileşmenin yanı sıra 10 saniye boyunca 340 iyileşme daha alıyorsun sihirli gücünün yüzdece eklerini katmıyorum bile)
Ve terra bunu 55 birimlik devasa bir alanda yapıyor ve tüm iyileşme etkilerini takımıyla paylaşıyor Yani 10 saniyeliğine yenilmez oluyorsunuz. Terra hele bir de bu tekniği kendi 3 numaralı tekniği ile takip ederse işler çığrından çıkıyor. Ve bu nerf yemiş hali.
1- Morrigan - Changeling ( Sihirbaz / Kelt Mitolojisi Tanrısı)
Sahadaki herhangi bir tanrıya 10 saniyeliğine dönüşüp onların ultimate'ini kullanabilir. Başka bir şey dememe gerek yok. Aynı maç içerisinde yukarıda saydığım isimlerden 2-3 tanesi olabileceği için bu ultimateden daha OP bir şey yok.
Karakteri ve hikayesini öğrenmek için baştan izleyin. Sadece ultimate için 3.03 e geçin
Onursal Adaylar:
(eğer sadece Conquest ve Siege oyun modlarını baz alsaydım Janus kesinlikle ilk 10 da olurdu. Video yanıltabilir bu sadece bir atış değil tüm duvarları delen ve mesafe sınırı olmayan global bir portallar ağı Janus ile takım arkadaşları da ışınlanabilir ve bir koridordan diğerine parti yapmak için birebir üstelik rakiplere temas ederse maksimum seviyede iken direkt öldürecek kadar hasarı var. Ancak açık alanda resmen anlamsız.)
Yukarıdaki en iyi 10 takım savaşı ultimate atağı listemde değişiklik yapılabilir. Çünkü Odin'in ult'u nerf yedi artık kafes içinde rakibin atak hızı yavaşlamıyor ve artık her seviyede 5 saniye değil süresi 4 saniye ile başlayıp son seviyede 6sn olacak şekilde.
Yani artık o kadar da matah bir şey değil.Ayrıca 2 numara olan Terra ultimate'i de sanırım nerf yedi ancak o listeden çıkmak yerine gerileyebilir.
Set ve Horus sonunda gösterildiler ve bu hafta geliyorlar. Çok özgün eşi benzeri olmayan iki tanrı yapmışlar. Smite (Hi-Rez) son 5 tanrının 5'ini de inanılmaz özgün yaptı gerçekten ancak. Set için biraz üzgünüm çünkü tıpkı Jormungandr gibi çok harika ve cool olmasına karşın pozisyonu için en az seçilen tanrılardan biri olacak hype geçtikten sonra. Horus ise conquest maçlarında en çok banlanacak tanrılardan biri olabilir. Kiti inanılmaz ancak oto ataklarını mızrağı ile değil de kanatları ile yapmasına kıl oldum. Horoz dövüşündeki horozlar gibi olmuş hiç havalı değil ve o savaşçı hissini hiç vermiyor.
Biraz hayal kırıklığı oldu açıkçası ama gerçekten iki tanrının da benzeri bir tanrı daha yok, epey özgün olmuşlar.
Smite 6.5 - En İyi Mid Lane Tanrıları (mid oynayabileceğini düşündüğüm tüm tanrıları sıraladım ancak B+ aşağısını çok dikkate almayın. Sağdaki "new" kutusunda olanlar oynayamayacak olanlar.
Smite 6.5 - En İyi Jungle/Ormancı Tanrıları (jungle oynayabileceğini düşündüğüm tüm tanrıları sıraladım ancak B+ aşağısını çok dikkate almayın. Aşağıda olanlar oynayamayacak olanlar.
Smite 6.5 - En İyi Solo Lane Tanrıları (solo oynayabileceğini düşündüğüm tüm tanrıları sıraladım ancak B+ aşağısını çok dikkate almayın. Aşağıda olanlar oynayamayacak olanlar.
Smite 6.5 - En İyi ADC/Carry Tanrıları (adc/carry oynayabileceğini düşündüğüm tüm tanrıları sıraladım ancak B+ aşağısını çok dikkate almayın. Aşağıda olanlar oynayamayacak olanlar.
Smite 6.5 - En İyi Support/Tank Tanrıları (Support oynayabileceğini düşündüğüm tüm tanrıları sıraladım ancak B+ aşağısını çok dikkate almayın. Aşağıda olanlar oynayamayacak olanlar.
Smiteguru sitesi ve hesabımla ilgili sorun devam ettiğim için konuda attığım önceki listeler patlamış. O yüzden. Yeni başlayanlara öneri olması açısından en kolaydan en zora sıraladığım tanrıları atayım
SS -> En Kolay D-> En Zor şekinde gidiyor.
Ayrıca oynamayı en sevdiğim yani bir bakıma favorilerim listemi de atayım. SS -> En Sevilen D-> En Az Sevilen Liste Dışılar -> Sevilmeyen/Nefret Edilen şeklinde
Oyun içi zamanlarına göre Tanrıları sıralandırdım.
SS -> 1-8 level arası
S+ -> 8-13 Level Arası
S ->13-17 Level Arası
A+ -> 17-20 Level Arası
A -> 20 Level Sonrası (ayakkabılar satıldıktan sonra)
B+ -> Her Seviyeye Uygun Tanrılar
B -> 1-5 Level Arası (Super early)
C -> 5-12 Level Arası (early to mid)
D -> 13-20 Level Arası (mid to late)
Şumesajımdaki "En İyi 10 Takım Savaşı Ultimate Yeteneği" Listemi güncellemek istedim zira bir sürü yeni tanrı geldi ve var olan tanrılarda da bir sürü oynama oldu.
Şimdilik sadece En iyi 5 Tanesini sıralayacağım. Devamını sonra.
Yemoja, şu mesajı attığım sırada Smite'a katılmış olan son tanrı. Ve kendisinin devasa bir ultimate'i var. Musa gibi suları ikiye yaran Nehir ve Sığ Denizler Tanrıçamız. Bu alanda düşmanları yavaşlatıyor ve kendisine enerji yenileme buff'ı veriyor. İkiye yarılmış su duvarı kapandığında ise Damage: 240/305/370/435/500 (+70% of your Magical Power) şeklinde bir hasar veriyor, yine yavaşlatıyor ve ayrıca rakibin 1 saniye boyunca doğru dürüst yürüyememesine neden oluyor. Ultimate'in bir güzel yanı da düşmanların su duvarlarından geçemezken, takım arkadaşlarının geçebiliyor olması. Misal Odin'in kafesinden ataklar geçebiliyordu. Bunda o da yok. Nitekim yeri geldiğinde kaçmaya çalışan takımınız ile onları kovalayan düşman arasına set çekmek için de birebir.
3.00'a bakın.
4- Hun Batz - Fear No Evil ( Suikastçı / Maya Mitolojisi)
Oyunun belki de 2. en nefret edilen ultimate tekniği. 35 birimlik devasa bir alana etkiyebilen bu teknik maksimum seviyede 400 + Fiziksel Gücünün %120 i kadar hasar verebiliyor. İdare eder bir hasar ancak marifeti bu değil.
Hun Batz 35 birimlik alanın ortasına tüm şeytaniliği kovmak için bir totem çağırır. Bu totemin etrafındaki 35 çaplık alan içerisindeki her düşman tanrı kendi kontrolünü maksimum seviyede 2 saniyeliğine kaybeder ve etrafa kaçışır. Ayrıca tekniğin sağladığı yüksek sesli ve ritimli müzik de bayağı dikkat dağıtıcı diyebilirim.
3- Terra - Earthen Furry ( Muhafız - Roma Mitolojisi)
Teknik için 3:18 e gidin.
Terra bu süre boyunca etrafınız bazı kayalarla sarar ve kendi iç gücünü etrafındakilerle paylaşır ve bu ultimate 10 saniye sürüyor. 4 kayanın 4 ü de aktive edildi ise Tüm takım arkadaşlarınız %5 fazladan hasar azaltımı alıyor ve tüm düşmanlar tüm kaynaklardan %5 daha fazla hasar alıyor ancak bunla bitmiyor.
Maksimum seviyede ;
İyileştirme: 300 + Sihirli Gücünün %30 u
Hasar: 400 + Sihirli gücünün %40 ı
Zaman Başına İyileşme: 17 + Sihirli gücünün %2 si (10 saniye boyunca her 0.5 saniyede iyileşiyorsun yani 300 ani iyileşmenin yanı sıra 10 saniye boyunca 340 iyileşme daha alıyorsun sihirli gücünün yüzdece eklerini katmıyorum bile)
Ve terra bunu 55 birimlik devasa bir alanda yapıyor ve tüm iyileşme etkilerini takımıyla paylaşıyor Yani 10 saniyeliğine yenilmez oluyorsunuz. Terra hele bir de bu tekniği kendi 3 numaralı tekniği ile takip ederse işler çığrından çıkıyor. Ve bu nerf yemiş hali.
2. Persephone - Grasp Of Death (Sihirbaz - Yunan Mitolojisi)
Grasp of Death, her hangi bir engele takılmadığı sürece global olarak yoluna devam eden bir projectile bazlı bir ultimate. Bu tekniğin tetiklenmesi için illa hedefe çarpması değil. Duvarlara vursanız bile yakındaki bir düşmanı tutabiliyor. Ana hasarı ve ana kitle kontrolü sağlamasa bile yine de iş görüyor.
Grasp of Death ile vurulan oyuncu kendisini 8 normal vuruşluk canı olan bir kafes de buluyor ve bu kafesin etrafındaki çapta bulunan herkes ortadaki çalılığa sarmaşıklarla tutturuluyorlar. Oyunun seyrini değiştirebilen bir ult.
3.01'e bakınız.
1- Morrigan - Changeling ( Sihirbaz / Kelt Mitolojisi Tanrısı)
Sahadaki herhangi bir tanrıya 10 saniyeliğine dönüşüp onların ultimate'ini kullanabilir. Başka bir şey dememe gerek yok. Aynı maç içerisinde yukarıda saydığım isimlerden 2-3 tanesi olabileceği için bu ultimateden daha OP bir şey yok.
Karakteri ve hikayesini öğrenmek için baştan izleyin. Sadece ultimate için 3.03 e geçin
Eski Tanrı Rehberlerimi, 7. Sezon için güncelledim. Bu 5 tanrıdan birini ya da hepsini oynamak isteyenler olursa, bu rehberler yardımcı olacaktır. Rehberler ingilizce ancak itemleri resimlerinden de anlayabilirsiniz en azından item kuşanma konusunda ingilizce bilmeyenlerin bile işini görürler.