Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Spotify Playlist Paylaşma Başlığı

Homelander

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Bu başlık altında kendi playlistlerimizi paylaşabiliriz.
spotify-kufurlu-sarkilari-filtreliyor.jpg

Dinleyip sevdiğim ve daha sonra bunu tek başına dinlerim dediğim şarkıları attığım playlistim bu. Spotify'da bir albüm dinlemiyorsam %95-99 ihtimalle bunu dinliyorumdur. Artık 1120 şarkı olduğu için ya en sondan eklenenlerden başlayarak ya da karıştırarak dinliyorum.

Ara sıra dinlediklerim ise:

1. Spotify'ın benim için hazırladığı Indie Mix listesi. Bunu attığımda başkalarında nasıl gözüküyor bilmiyorum ama bende Say Sue Me, Phoebe Bridgers, Angel Olsen, Courtney Barnet, Mitski, Radiohead vb. sanatçılarından normalde dinlediğim şarkılarıyla bir kaç kendisinin önerdiği şarkıdan oluşuyor. Belli bir sürede bir değişiyor.
  2. Mitski playlistim. Mitski dinlemek istediğimde ara sıra buradan dinliyorum ama genelde ya albüm olarak açıyorum yada istediğim şarkıyı elle açıyorum.
  3. Kore Ballad playlistim. Eskiden telefonumda lokal olarak çok daha büyük bir liste kayıtlıydı ama telefonu değiştirdiğimde kayboldu. Bu listede oradaki bir kaç şarkı ile daha sonra eklediğim bazı şarkılar var. Dinlediğim balladların toplamına göre az kalıyor aslında. Ayrıca tamamen klasik balladların yanı sıra; rnb ile karışık balladlar, daha akustik parçalar vb. var içinde.
  4. Geçenlerde yapmaya başladığım Ahmet Kaya playlistim. Şu an 11 şarkı var, başka sevdiğim şarkısına denk geldikçe ekliyorum.