Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Star and Stripe vs Tsunade

Garou

Efsane Baykuş
Üstat Kullanıcı
f56e8e6525ba4266ec3e7c69ee6c737e3cec07dbr1-1610-1145v2_uhq.jpg

Star and Stripe/Cathleen Bate (My Hero Academia/Boku no Hero Academia)

pngtree-vs-or-versus-text-logo-png-image_2914764.jpg

spiderwee-tsu3.jpg

Tsunade Senju (Naruto)​
Şartlar/Kısıtlamalar
- Tsunade Base halinde başlıyor ama dilediği herhangi bir an Byakugou'yu açabilir.
- Cathleen'in yanında 3 jet var. (Mangadaki ile aynı tip)
Bilgi ve Hazırlık: Cathleen Tsunade'nin azman gücünden ve berbat kumarbazlığından haberdar, Tsunade de Cathleen'in gücünün neler yapabildiğini duymuş ama aktivasyon şartlarından bihaber. Hazırlık yok.
Zihniyet: Birbirlerini ortadan kaldırmaya çalışacaklar.
Rauntlar:
R1
- Olduğu gibi.
R2- Hızlar eşitlendi ama bu sefer Cathleen zeminde savaşacak.
Savaş Alanı: Nordkapp
Norwegian-Coast-by-Tomasz-Furmanek-Visit-Norway-1024x684.jpg

_____
@Nabu Ben konuyu açtım, size de yazmak düşer hocam. :D @Ascalon @Uncle Paulie @Mihawk @Flyjin @Homelander @Rakatas @Trao @Monolith @Shrimp ve bilen veya bilmeyen herkes buyurunuz.

Yani jetlerle hava mücadelesi ile vesaire, eğer S&S quirk'ini Tsunade'ye işletirse kazanır.

Öbür türlü Tsuande blitz ile tek bile atabilir.

Seriyi animeden takip ediyordum sadece sırf bu konu için açıp Star and Stripe dövüşünü okudum. Gördüğüm kadarıyla baya op bir gücü var Tsunade'ye pek şans vermiyorum karşısında. İkisinin evrendeki konumlarına bakınca da Star daha üstte.

İlk raund Star kesin kazanır diyorum. İkinci de hızlar eşitlendiği için yine Star alır bence.

Discord'dan yazdıklarımın aynısı.

S&S haxi sayesinde gayet kazanabilir ama Tsunade'nin Prime All Might'dan çok da geride olduğunu düşünmüyorum işin fiziksel güç, dayanıklılık vs konularında.

Ortada bir dövüş bence. İki taraf da kazanabilir. Bilginin olduğu raund'da Tsunade alabilir ama.

İkisinin evrendeki konumlarına bakınca da Star daha üstte.
Bunun pek bir anlamı yok ki. Evrenler arası güç farkı bu kadar fazla iken, karakterlerin evrenlerinde ne konumda oldukları önemli değil.

Örnek olarak, One Piece evreninde Kaido çok yüksek bir konumda ancak Toriko, DBZ, DC Comics vs vs gibi evrenlerde çok daha düşük konumdaki birinden tek yiyebilir.

Bu konum olayını evrenler arası dövüşlere çok taşımamak gerek. En azından ben yıllar içinde bunu gördüm.

En güçlü köyün kagesi olmak ya da en iyi medikal ninja olmak ya da en güçlü kunoichi olmak ya da efsanevi sanninlerden biri olmak da konum olarak S&S'in konumundan çok aşağıda değil zaten.

Bunun pek bir anlamı yok ki. Evrenler arası güç farkı bu kadar fazla iken, karakterlerin evrenlerinde ne konumda oldukları önemli değil.

Örnek olarak, One Piece evreninde Kaido çok yüksek bir konumda ancak Toriko, DBZ, DC Comics vs vs gibi evrenlerde çok daha düşük konumdaki birinden tek yiyebilir.

Bu konum olayını evrenler arası dövüşlere çok taşımamak gerek. En azından ben yıllar içinde bunu gördüm.

En güçlü köyün kagesi olmak ya da en iyi medikal ninja olmak ya da en güçlü kunoichi olmak ya da efsanevi sanninlerden biri olmak da konum olarak S&S'in konumundan çok aşağıda değil zaten.
Evrenler arası güç farkı var evet Naruto evreni daha güçlü ama bu iki karakter özelinde bakarsak aşırı bir fark yok. Star daha yukarı bir konumda bana göre. Tsunade en iyi kagelerden biri değil ama S&S direkt evreninin en güçlü kadın karakteri. Hadi bunu hesaba katmayıp yeteneklere bakalım yine Star daha yukarıda geldi bana. Tsunade fiziksel olarak daha güçlüdür ama Star'ın sahip olduğu hax sıkıntı.

Star daha yukarı bir konumda bana göre. Tsunade en iyi kagelerden biri değil ama S&S direkt evreninin en güçlü kadın karakteri.
Tamam işte evrenler arası konumun anlamı yok zaten. Kaldı ki, Kaguya'yı saymazsak Tsuande'de en güçlü kadın karakter evreninin, bir shounen serisinde bir kadın karakter ancak o kadar güçlü olabiliyor maalesef. Kaldı ki Star & Stripe en güçlü kadın olmayabilir zira One for All gücünün önceki taşıyıcısı Nana Shimura var. Neyse bunlar önemsiz detaylar.

Tsunade fiziksel olarak daha güçlüdür ama Star'ın sahip olduğu hax sıkıntı.
Aynen daha hax, o hax olmasa zaten bu dövüşte Tsunade'nin karşısına yazılamazdı. Ancak konuyu açan arkadaş ilk raunt S&S jet ekibi vermesi, 2. rauntta da hızları eşitlemesinin bir sebebi var. Çünkü, öbür türlü Tsunade net alacak.

Hax konusunda da şöyle bir durum var ilk kim dokunursa o alır durumu var hızlar eşitken. Çünkü iki taraf da bir diğerine tek atabilir.

Tamam işte evrenler arası konumun anlamı yok zaten. Kaldı ki, Kaguya'yı saymazsak Tsuande'de en güçlü kadın karakter evreninin, bir shounen serisinde bir kadın karakter ancak o kadar güçlü olabiliyor maalesef. Kaldı ki Star & Stripe en güçlü kadın olmayabilir zira One for All gücünün önceki taşıyıcısı Nana Shimura var. Neyse bunlar önemsiz detaylar.
All For One Star & Stripe'ın en güçlü kadın olduğunu söylüyordu.
img
Neyse madem önemsiz üzerinde çok durmaya gerek yok Tsunade'de kendi evrenin en güçlü kadınıdır muhtemelen Kaguya hariç.

Aynen daha hax, o hax olmasa zaten bu dövüşte Tsunade'nin karşısına yazılamazdı. Ancak konuyu açan arkadaş ilk raunt S&S jet ekibi vermesi, 2. rauntta da hızları eşitlemesinin bir sebebi var. Çünkü, öbür türlü Tsunade net alacak.

Hax konusunda da şöyle bir durum var ilk kim dokunursa o alır durumu var hızlar eşitken. Çünkü iki taraf da bir diğerine tek atabilir.
Hızlar eşit olduktan sonra Tsunade'ye tepki verebilir bu yüzden de kazanır diye düşünüyorum. Eğer veremezse o zaman sıkıntı olabilir Tsunade'den tek yer mi bilemiyorum ne kadar dayanıklı olduğunu kestiremediğim için.

star stripe 3 bölüme paketlendi yaw. İstediği kadar en güçlü kadın olsun. Hakkını veremedi mangaka..

Jetler olmadığı sürece de öyle pek de güçlü biri değil bence. Zaten fızıksel olarak all might etmediği de söylendi.
Tsunadeye dokunursa alabilir onun dışında tek yiyeceğini düşünüyorum.