Ama Gojo dövüşünde o kadar çok şeye adapte oldu ki, güçlendi. Kaldı ki Megumi'nin çağırması ile Sukuna arasında fark vardır gibi geliyor bana.Maho’yu kendi bedeninde olmayan 15 parmak Sukuna paketledi zaten hocam
Ya dediklerinizde haklısınızda konuyu açarken Maho’nun adapte olmamış halini belirtmeyi unutmuşum.Yoksa zaten bende Adapte olmuş maho+Megumi bedeninde ki sukunayı yeneceğini sanmam.Ama Gojo dövüşünde o kadar çok şeye adapte oldu ki, güçlendi. Kaldı ki Megumi'nin çağırması ile Sukuna arasında fark vardır gibi geliyor bana.
En basitinden Gojo karşısında işin %60-65'ini Mahoraga yaptı.
Öyle dese de görülen köy öyle değil. Tüm açıklar mahoraga sayesinde yaratıldı ve Gojo'nun , megumi bedeni sebebiyle tereddüt de olduğu diğerleri tarafından belirtilmişti.Gojo'nun söylediğine göre yenilmesinin sebebi Gölge Tekniği değil.
Ancak sorun şu, uyum sağlayamadan yenebilecek mi ? Yani heian dönemi sukuna, gojo dan o kadar kat be kat üstün olacak mı ?Ya dediklerinizde haklısınızda konuyu açarken Maho’nun adapte olmamış halini belirtmeyi unutmuşum
İlla ki içinde bir yerlerde tereddüttedir ancak yine Megumi için tereddütte olacak bir konumda olmadıkları da söylendi.Öyle dese de görülen köy öyle değil. Tüm açıklar mahoraga sayesinde yaratıldı ve Gojo'nun , megumi bedeni sebebiyle tereddüt de olduğu diğerleri tarafından belirtilmişti
Mütevazi davrandı demiyorum zaten.Ayrıca Gojo neden mütavazi davransın
Konu güzel olmuş bu arada.Cevaplar için teşekkürler.
Ha o zaman daha ortada bir maç. Muhtemelen maçın başlarında Heian Era Sukuna bastırır ekstra kol ve ağız yüzünden ama 10S Sukuna da arkada Mahoraga'yı açık tutarken yeterince oyalanırsa sonunda paket eder. Şu anlık hala 10S Sukuna'yı destekliyorum. Elinde epey bir seçenek var çünkü.Ben yazmayı unuttum ama Maho sukunanın tekniklerine adapte olmamış şekilde başlıyor.Dövüş içinde olabilir tabi.
Yenileceğini iddia etmiyor. "10 Shadow olmasaydı da kazanacağım garanti değildi." diyor. Valla açıkçası bu söylemler iki taraf için de değişti dövüşten sonra. Dövüşten önce Gojo biraz sıkardı ama alırdım tarzı bir kafadaydı, dövüşten sonra aha yukarıdaki duruma döndü. Sukuna da dövüşten önce "Sen sadece kesme tahtamdaki başka bir balıksın." diyordu dövüşten sonra adama verebileceği en büyük saygıyı falan verdi.Gojo'nun söylediğine göre yenilmesinin sebebi Gölge Tekniği değil. Aksine Megumi'nin bedeninde olmasa yine yenileceğini iddia ediyor.
Yani Sukuna Megumi olmadan da Gojo+ zaten.
Hocam bu arada onun çevirisi değiştirilmiş galiba. Dün kontrol ettim tekrar resmi çevirir olduğunu varsayıyorum.19 Parmak iken , 1 Parmaktan çok daha fazla güç veren bir şey yedi