Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Superman Ailesi Petleri Vs 8 Kral

Nabu

Ulu Baykuş
Yönetici
Ulu Baykuş
Superman Ailesi Evcil Hayvanları:

u94p7lcm00e51.jpg

Streaky The Supercat, Krypto The Superdog, Comet The Superhorse, Beppo The Super Monkey
CigLmzxXIAAklwG.jpg

VS

8 Canavar Kral Üyeleri

DsqKcaKUwAAIz9M.jpg

Lokasyon: Yok Edilemez Mega Gezegen

Raunt 1:

Super Petlerin Modern Zaman Halleri Vs Bambina, İmparator Karga ve Herakles

Raunt 2:

Super Petlerin Gümüş Çağ Halleri Vs 8 Kralın Hepsi

Super Petler Hakkında bilgilendirme: En güçlüleri olan Köpek Krypto için çok fazla bilgi bulabilirsiniz. Diğerlerine gelince, Beppo Superboy ile Superman'in ortak pet hayvanı. Streaky (kedi) ve Comet (at) ise Supergirl'ün pet hayvanları.

Streaky ile Comet'in güç seviyesi Supergirl'e yakınken , Krypto ile Beppo'nun da Superman'e yakın sayılabilir. Gümüş Çağ versiyonları için de aynı paralellik göstermektedir.

Krypto = Comet >= Streaky = Beppo şeklinde skalasyona sahipler desek yalan olmaz. Kyrpto'nun üst gösterimlerine ulaşınca diğerleri hakkında da fikriniz olabilir.

(Bu arada Beppo VS Bambina ve Comet VS Herakles'in tam tamına eşleşmesi çok güzel :D )

Valla iki tarafa da çok hakim değilim ama yine de yorum yapayım güzel konu olmuş :D

İlk raundu bence süper petler alır. Hem sayı avantajları var hem de Kripto zaten karşıdaki herkesten güçlüdür diye düşünüyorum.

İkinci raund hakkında fikrim yok :D

Valla ben 8 Kral'a hakimim de süper evcillerden bir tek Krypto'yu az biraz biliyorum o kadar. Birinci raunt yakın olabilir ama ikinci rauntta GÇ Süpo'ya yakın seviyede varlıklar fazla olur bence. Birkaç feat fena olmaz bu arada. :D

@Garou

Valla benim de Krypto dışında öbür süper petler hakknda çok bi fikrim yok ama Krypto bayağı güçlü. Superboy Prime'ı incitebiliyor, onun darbelerini tanklayabiliyor, Kal Kent'in elini ısırdığında Kal'a "Güçlü ısırıyor." dedirtebiliyor vs. Bir de bu modern çağ hali yani bayağı güçlü :D

@Garou

Valla benim de Krypto dışında öbür süper petler hakknda çok bi fikrim yok ama Krypto bayağı güçlü. Superboy Prime'ı incitebiliyor, onun darbelerini tanklayabiliyor, Kal Kent'in elini ısırdığında Kal'a "Güçlü ısırıyor." dedirtebiliyor vs. Bir de bu modern çağ hali yani bayağı güçlü :D
Evet SBP'ı incittiğini gördüm. Zaten o bile Çoklu Galaksi Seviye bir şey değil mi? :D Monarch bunun üzerine evrendeki her şeyi yok eden bir enerji salıyor da SBP sağlam çıkıyor falan.

Yani modern zaman güç seviyeleri için her biri en az gezegensel diyebiliriz. Krypto ile Comet en güçlüleri gibi. Krypto şu an aralarında güç ve feat olarak en çok sıyrılan ancak gümüş çağda Comet biraz daha önplanda olabilir. Modern çağda Streaky'nin süper güçlerinin olduğu yalnızca bir ya da 2 olay varmış sanırım. O yüzden modern zaman halini Gümüş Çağ halinin 1/3 ü gibi alabiliriz sanırım.

Öncelikle bu ekibin kendi arasında telepatik iletişimi var. Hem de epey uzun mesafelerden. Comet ve Beppo da başkalarına telepati uygulama yeteneği de var. Comet de telekinesi de var hatta sanırım astral seyahat gibi şeyler de var.

Gümüş Çağa gelecek olursak, Pre-Crisis öncesi kriptonlu kahramanlara güç olarak yakınlar (özellikle Superboy ve Supergirl'e).

Pre Crisis Superboy sıfır efor ile nefesi ile yörüngesinden çıkan dünyayı üfürerek yerine oturtabilen bir azman. Oradan pay biçebiliriz.

Bazı ufak tefek Gümüş Çağ featleri;

Z.png

Kripto sıfır efor ile (bir yandan gülerken) ufak bir gezegenine koşu bandı muamelesi yapıyor. Gezegeni topaç gibi çevirerek Streaky'nin kımıldayamamasını sağlıyor.

Z.png

Beppo iç güdüsel olarak bir kuyruklu yıldızdan kaçıyor. Bunu yaparken 2 panel de dış uzaya çıkıyor oradan da uzayın derinliklerine.

9k.png

Comet, bir keresinde kriptonluların, kriptonite zaafını çözmüş güçlü bir uzay ırkı dünyayı ele geçirmeye çalışır ancak Kriptonitin Comet üzerinde etkisi yoktur (Comet ve Streaky kriptonlu değiller, Streaky şans eseri bir kriptonit radyasyonundan geçici olarak güçlerini alıyor, kaybediyor sonra gene alıyor vs, comet ise Eskiden büyülü güçleri olan bir Sentor, Circe'nin sevgilisi ancak başka bir büyücü onu ata dönderiyor ve lanetin parçası olarak Comet yıldızlara çekiliyor, Supergirl'ün dünyaya doğru gelen roket gemisi onu kurtarıyor bu yüzden Supergirl'ün koruyucusu vs) Comet bu uzaylıları tek tekmeyle Saturn'e yolluyor.

Z.png

Bir başka macerada Kripto ile Streaky aralarındaki kovalamacaya kendilerini o kadar kaptırıyorlar ki zamanda 20 yıl geriye gidiyorlar :D

Modern zamanlardan sadece Kripto'ya feat verebilirim.

Ona da buradan bakabilirsiniz. https://www.reddit.com/r/respectthr...respect_krypto_the_superdog_dc_preflashpoint/

Burada olmayan şeyler de var ama az çok anlaşılmıştır. Superboy'a hasar verebilmiş olması en üst feat'i olabilir.

Valla 1. rauntta yenerlerse yenerler. (8 Kral) 2. rauntta 8 Kral için fazla hızlı bu süper hayvanlar.

@Nabu hocam sizce 2. raunt adil mi?

Çok hatırlamıyorum torikoyu ama karşı tarafın en güçlüsü gezegen seviyesi ise ilk turu krallar alır.8 kralın en zayıfı bile neo acacia'yı yumrukla uçuruyordu. neo nun sırf kendisi bile zaten yıldız seviye bir karakter.

Ama karşı taraf hakkında pek bilgim yok. Sadece Kryptonun falan bi kaç featine baktım(kid flashı yarışta yenmiş, mongul ile kapışmış ve öncesinde süpermeni yenen atlasa hasar vermiş vs.)

neo nun sırf kendisi bile zaten yıldız seviye bir karakter.
Yıkımının yıldız seviye olması dolaylı olarak ama, adam yıllarca yutuyor da yutuyor. 8 Kralla ilk karşılaşmasındaki standart Neo'nun Yıldız seviyesi ne DCsi var ne APsi. Atakların çoğunu yediği için yırtıyordu o yüzden o seviyede durability'si bile olmayabilir.

8 Kraldan net daha güçlü olduğu belli olan Midora'nın bile daha güçlü bir Acacia ile dövüşürken gösterdiği DC ve AP featleri Yıldız Seviye zaten. 8 Kralın en zayıfı nasıl yıldız seviye olsun. Kaldı ki bu mantıkla Aquaman'in güneş sistemi seviyesi etmesi lazım zira vurup da uçurmadığı karakter yok Adalet Birliğinden.

Kaldı ki , Bambina , Herakles'in stun çaktığı adama vuruyor. 1 v 1 dövüş yok. Herakles gelmeden önce de Toriko + God ile dövüşüyordu Neo-Acacia. Ve Bambina uzağa fırlatmak hariç hiç bir hasar vermedi, benzer yumruğu Neo, Bambina'ya atınca gözü pörtledi. Nitekim, Neo ile Bambina'nın yakın bile olmadığı ortada.