Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Anket Superman & Flash vs Silver Surfer & Thor

Hangi Takım Kazanır?

• Thor ve SS Düşük Zorluk

Oy: 2 28.6%
  • Supe ve Flash Düşük Zorluk

Oy: 1 14.3%
  • Thor ve SS Orta Zorluk

• Supe ve Flash Orta Zorluk

Oy: 0 0.0%
  • Thor ve SS Yüksek Zorluk

• Supe ve Flash Yüksek Zorluk

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    7

Earendill

Ölümsüz Baykuş
Üstat Kullanıcı
  • Karakterler kendi kişiliklerindedir. Bununla orantılı olarak ciddi savaşacaklardır.
  • Thor Odin Force formundadır.
  • Flash Barry'dir. Speed Force kullanabilir ancak tamamen dönüşemez.
  • Superman New 52 öncesi (Rebirth) dönemidir.
  • Savaş Venüste geçecek.
d5aed627418adce0fdb957b5d70ebf3f.jpg

3039da5b713c4ed4c70283c40cf38955.jpg

d4de2ae4cf048fd457a982f79e66cb65.png

a87040dd7c84d73fb03358e249501e92.jpg
[/spoiler]

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Earendill

Speedforce'u iyi kullanıyorsa Thor'u elimine edip SS konusunda Supermane yardım edebilir. SS Flash'a göre yavaş. Ama SS'in çok fazla özelliği var.. İlk başta Flash bir süreliğine Thor'u elimine edebilirse Yüksek Zorlukta Flash ve Supe alır. Edemezse yüksek zorlukta SS ve Thor alır.

OdinForce olmasaydı Supe ve Flash %100 diyebilirdim. Bu arada SpeedForce'a niye tam erişim koymadın ki :D

Power Cosmic + Odin Force Vs Speed Force & Güneş Enerisi gibi bişi olmuş karşılaşma :D Güzel konu.

Wally olsa biraz çekişme olurdu ancak bu haliyle Marvel ikilisi diyorum orta-yüksek zorluk arası.

@Noralyma Öyle olunca kendi de enerjiye karışıp ölmüyor mu? Karakterler kanasusamış değiller.

Ben şimdi fark ettim de gezegen patlarsa Barry'in gücü bayağı düşecek. Uzayda koşabiliyordu sanırım ancak işlevselliği azalıyor.

Ben Marvel takımı orta - yüksek zorluk arası diyorum.

@Earendill

Bu barry uzayda da koşamaz doğru doğru.. Ayrıca Wally kadar iyi değil. Marvel yüksek zorlukta diyorum ben. Yüksek ile orta arası ama yükseğe daha yakın :D

Thor ve ss in olduğu takım daha ağır basıyor.Fakat iyi bir taktikle thoru elimine edip ss ile 2v1 kalırsa barry ve superman kazanabilirler.Gerçi thor da odin force muş.Bu şartlar altında dc takımının pek bir şansı yok.Düşük zorlukta da olmaz sonuçta karşıda superman var.Orta zorlukta ss ve thor alır