Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Superman Vs Adam Warlock

Deathstroke

Genç Baykuş
Tecrübeli Kullanıcı
Sizce kim alır beyler ben Superman in alabileceğini düşünüyorum bence Adam Warlock dan çokta aşağı kalır bir yanı yok hatta daha iyi featleri bile vardır belki

images.jpeg

VS

images (1).jpeg
Kurallar
İkiside kendini sınırlamayacak Superman sundip yapabilir
Savas alanı uzay boşluğu Superman aktif bir şekilde bir çok yıldızdan da faydalanabilecek bu sayede

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Lex Luthor
Adam w ss den daha güçlü biri bu bile versusun sonucunu belirliyor. Sundipp gibi şeyler yoksa adam w alır.

@Noralyma
İkiside normal halinde olacaklar
bence suponun sundipe ihtiyacı yok

@fatherHocam seviye olarak Superman in ustunde bir karakter gibi ama bunu gosterecek birsey yok superman in daha iyi kuvvet ve hiz featleri var

@father
Hm anladım unutmuşum o zaman vs yi biraz degistireyim sanırim haklısıniz thanos SS in ustu ve onu yenebiliyor Adam da Thanosa denk supermane birseyler ekleyeyim bari

@Noralyma
SS'i yendi mi ya da yendiyse nasıl yendi ?
SS'i teklediğini duydum. Nasıl yaptı bilmiyorum fakat.

Bu şartlar altında Superman zar zor derim.

Güneşten güç alıcak ama AW başbuğumun kafasına kızıl güneş radyasyonundan oluşan supernovalar geçirebilir. Bu yüzden zar zor diyorum.

Kuvvet,Dayanıklılık gibi şeylerde Superman etmiyor tam olarak ama kozmik güçleri arayı açıyor. Allahtan sundip var :D

Adam Warlock alır. Hem daha üst sınıf bir kahraman hem de tepeden tırnağa büyü. Kolay olmaz ama Warlock alır (alması gerekir) .

Warlock hiyerarşik olarak daha üst sınıf bir karakter.Çok önemli bir yeri var marvel düzeninde.Fakat dövüş başarıları konusunda o kadar parlak mı bilmiyorum.Şuan okuduģum çizgi romanda ultron,warlockun kötü ikizine tek attı.Fiziksel olarak da superman in yanına yaklaşamaz zaten.Nabu gibi warlockun alması gerektigini düşünüyorum fakat supermanin featleri ve fiziksel gücü ortada kararsız kaldım.