Superman
Black Bold

Kurallar:
Superman'i Moder Çağ, New52 ve Rebith dönemini baz alınız.
Marvel'ın dönemlerini çok bilmediğim içinde Black Bolt' u 2010-2020 yılları arasındaki halini baz alın ama Black Bolt tam gücünde olacak ve de hasta olmıyacak.
Maçlar 4 vs şeklinde olacak ve her maç bitiminde yeni maç sıfırdan başlıyacak.
1. Maç: Superman'in hızı Black Bolt ile eşit ya da Black Bolt'tan 6 kat daha hızlı olmak şartıyla ve dondurucu nefes ve lazer kullanmamak şartıyla dövüşecek.
2. Maç: Superman bu sefer Black Bolt'tan 40 kat daha hızlı ama yine dondurucu nefes veya lazer kullanamaz.
3. Maç: Superman' in hızı Black Bolt ile eşit ya da 6 kat daha hızlı ama bu sefer dondurucu nefes ve lazer kullanabilir.
4. Maç: Supermanda hiç bir sınırlama yok. Tüm gücünü kullanabilir.
Ölümüne bir maç olacak ama hiç kimsenin gözü dönmüş değil.
Superman'in sundip (doğru mu yazdım bilmiyorum) yapması ya da Black Bolt'u Güneşe atması yasak
Yer: Yok edilemez bir gezegen.

Black Bold

Kurallar:
Superman'i Moder Çağ, New52 ve Rebith dönemini baz alınız.
Marvel'ın dönemlerini çok bilmediğim içinde Black Bolt' u 2010-2020 yılları arasındaki halini baz alın ama Black Bolt tam gücünde olacak ve de hasta olmıyacak.
Maçlar 4 vs şeklinde olacak ve her maç bitiminde yeni maç sıfırdan başlıyacak.
1. Maç: Superman'in hızı Black Bolt ile eşit ya da Black Bolt'tan 6 kat daha hızlı olmak şartıyla ve dondurucu nefes ve lazer kullanmamak şartıyla dövüşecek.
2. Maç: Superman bu sefer Black Bolt'tan 40 kat daha hızlı ama yine dondurucu nefes veya lazer kullanamaz.
3. Maç: Superman' in hızı Black Bolt ile eşit ya da 6 kat daha hızlı ama bu sefer dondurucu nefes ve lazer kullanabilir.
4. Maç: Supermanda hiç bir sınırlama yok. Tüm gücünü kullanabilir.
Ölümüne bir maç olacak ama hiç kimsenin gözü dönmüş değil.
Superman'in sundip (doğru mu yazdım bilmiyorum) yapması ya da Black Bolt'u Güneşe atması yasak
Yer: Yok edilemez bir gezegen.
Moderatör tarafında düzenlendi: