Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Takımını Kur

Flyjin

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
1. Torba

Hiruzen Sarutobi*
Minato Namikaze*

Tobi*
Tobirama Senju
Pain

2. Torba

Jiraiya*
Killer Bee

Salamander Hanzo*
Itachi Uchiha*
WA SM Naruto*

3. Torba

3. Raikage
Orochimaru

Mû
MS Sasuke*
Tsunade

4. Torba

Ohnoki
Gaara
Yagura
Gengetsu Hozuki

Danzo Shimura

Not: Yıldızlı olanlar, önemli olduğundan değil. Sitede tanıtımı olduğu için, bağlantısı sizi o tanıtıma yönlendirdiği ve spoiler içerdiği için yıldızlıdır.

Her torbadan yalnızca 1 karakter seçilebilir. Takımlar 3+1 şeklinde seçilecektir. Yani vs yapacağınız zaman yedek duracak, as kadrodan birisinin düşmesi halinde oyuna girecek. Bu yüzden dikkatli seçin, rakip yorgunken birisi girecek oyuna, ancak karşı tarafta da aynı koz olacak.

Şimdi geleyim sınırlamalara.

* Hiruzen Prime.
* Minato Hokage.
* Tobi 1 MS,
* Tobirama'da ET: Asuma, Mangetsu, Fuguki Suikazan, Jinpachi Munbachi, 3 Kalp Kakuzu. Mangetsu'da Kubukiribocho, Jinpachi'de Shibuki var Fuguki'de 2 normal katana.
* Pain, Naruto karşısındaki kadro, Nagato yok.
* Jiraiya sınırsız.
* Bee Samehadalı.
* Hanzo Prime.
* Itachi, Sasuke dövüşüne ek olarak sağlıklı.
* Nartuo WA SM halinde 5 dakikalık sınırlı. Ancak şu hep yanlış anlaşılıyor, belirteyim. 5 dakika bittikten sonra tekrar SM açamayacak diye bir şey yok. 5 dakika bittikten sonra tekrar * açar.
* Orochimaru kolları var, ET: Kimimaro ve Sound 5, Yaşlı Chiyo.
* Ay hayatta. Rikudo oyuncakları yok.
* Sasuke 5 Kage toplantısı halinde.
* Ohnoki yaşlı.
* Gaara WA.
* Danzo'da Koto yok.
* Geri kalanlarda da sınırlama yok.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Tobirama
Hanzo
Tsunade
Gaara

İlk torba harici epey kolay oldu seçimler. Aslında ilk başta Hiruzen’i almış, sonra Obito'ya geçmiştim de Tobirama'nın o ETler ile çok etkin olacağı kesin.

En güçlü gördüğüm dörtlüyü almış olsam da yedekte kim duracak karar veremedim şu anlık. Tsunade'nin yedekte durması kendisi girmese de Katsuyu çağırabileceği için avantaj gibi geliyor ama aynı şekilde dayanıklılığı yüzünden yedekte durması gereken kişi olarak göremiyorum.

Yedek kalan, oyuna girmediği sürece hiç bir şekilde oyun alanına müdahil olamaz.

Minato, Tsunade, Yagura

Yedek: WA SM Naruto

Minato + Tsunade + Yagura yeterince güçlü bir üçlü. Katsuyu, Sanbi, Gamabunta, Gamaken,Gamahiro ekibiyle epey sağlam bir kadroya sahipler.

Birine bir şey olsa yerine 1000lerce klonuyla beraber SM'e girebilen Naruto boşalan yerini kapatmaktan çok daha fazlası olacaktır.

Ben de seçeyim bari.

Hiruzen Sarutobi
Orochimaru
Jiraiya

Yedek:
Yagura Karatachi.

Takım uyumunu düşündüm. Sannin'lerden ikisi ve Hiruzen bayağı uyumlular ve Kutchiyose olarak bayağı bir avantajlı oluyorum. Büyük kurbağalar, büyük yılanlar ve irili ufaklı yılanlarla birlikte birde Emma var. Yedeklerden girecek bir de Jinchuuriki olacak. Sayı avantajım olacak bu sayede. Tek avantaj da, sayı ve uyum değil. Hepsi de canavarımsı karakterler. Orochimaru ölümsüz sayılır, Hiruzen çok hızlı ve neredeyse bilmediği jutsu yok. Jiraiya ise SM girebiliyor, kurbağalarla büyük uyum içerisinde kombo saldırılar yapıyor. Sahanın dışında bile kalmayı tercih etse bu şekilde rakibi bombardımana tutabilir.

Pain
WA SM Naruto
Ms Sasuke

Yedek de Gaara

Pain 6'lısinı Narutonun sınırsın klonlarıyla ulaşılmaz kılıp çok efektif kullanabilir bu takım.Ayrıca karşılarına çikabilecek ve Pain 6 lısına çok sıkıntı çikarabilecek yikıcılık veya hızdaki düşmanlar için de Sasuke'nin Ameterasu'su ve Susanoo'su kullanışlı olabilir.Ayrıca Sennin Mod'un süresi bittiğinde Susanoo'nun defansıyla birlikte Naruto tekrar Doğa enerjisini toplayabilir.

Pain
İtachi
Tsunade

Yedek: Yagura

Ninjutsu ataklarını emebileceğim ve ruh çıkartıp, ölmeyen bir köpek çağırabileceğim. İtachi hax yetenekleri ile güç bakımından takımdakilerden üstün olanları yenebilecek ve Susano'o da cabası.Tsunade varken ölmek çok zor olur. Olur da birisi düşerse de mükemmel bir Jinchuuriki oyuna girecek.

@Flying Raijin Hocam Pain'in kadrosunda Naraka Path hariç hepsi olacak değil mi?

Pain
İtachi
Tsunade

Yedek: Yagura

Ninjutsu ataklarını emebileceğim ve ruh çıkartıp, ölmeyen bir köpek çağırabileceğim. İtachi hax yetenekleri ile güç bakımından takımdakilerden üstün olanları yenebilecek ve Susano'o da cabası.Tsunade varken ölmek çok zor olur. Olur da birisi düşerse de mükemmel bir Jinchuuriki oyuna girecek.

@Flying Raijin Hocam Pain'in kadrosunda Naraka Path hariç hepsi olacak değil mi?
Kankim 1. Torbadaki herkes denk neredeyse Hiruzen prime, Minato Hokage, Tobi MS, Tobirama'da ordu var Pain'i kısıtlamak olmaz. Yani hepsi var Pain'lerin.