Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Tanışma

Featherine

Genç Baykuş
Tecrübeli Kullanıcı
Merhabalar daha önce ben bu forumda "en sevdiğiniz oyunlar" kısmında cevap yazmıştım. Fakat daha sonra aktif olmadım grupta. Sonra bir çizgi roman tartışmasına denk geldim ve bu konu hakkında bilgilerime güvendiğimden bende kayıt olayım dedim. Ben çeşitli uluslar arası forum ve sitelerde bu konular hakkında tartışıyorum ve güncel cizgi roman, shounen mangaları okumaya devam ediyorum. Onun dışında oyunlarlada haşır neşir olduğum için oyun önerileri veya anime, çr konuları hakkında etiketlerseniz sevinirim.Şimdiden tanıştığıma memnun oldum

Tekrardan hoş geldin. O konudaki mesajı hatırlıyorum, hatta keşke gitmeseydi demiştim :D Umarım bu sefer kalıcı olursun.

O konuya yazıp gitmen bizi üzmüştü hocam. Forumun genelinde battle shoenen ve Comics hakimiyeti olduğu için oyun ve diğer anime-manga kültürüne sahip insan sayısı baya azdı. Geri gelmen sevindirdi, benim adım da Yiğit.

Hoşgeldin. Ekin ben, yeni üye oldum foruma. Selam herkese.

Hoşgeldin. Ben Ali. Oyunları hangi platformdan oynuyorsun? Ben de çok severim :D

Hoşgeldin. Ben Ali. Oyunları hangi platformdan oynuyorsun? Ben de çok severim :D
Bu jenerasyonda Pc ve Ps4 üm var sadece. Onun dışında Zelda ve Mario'nun ana oyunlarını Mario 64 ve Ocarina of Time dan beri oynadığım için bu jenerasyonda çıkmış olan oyunlarını oynamak amacıyla Switch kiralamıştım. Fakat daha önceki jenerasyonlardaki konsolların çoğu exclusivelerinide oynadım. Halo, Gears of War, Forza gibi Xbox özel oyunlarınıda eski bir arkadaşımın evinde oynamıştık. Yani şu jenerasyonda Ps4 te oynasamda sonraki jenerasyonda yeni Xbox'u tercih edebilirim. Exclusive olarak Xbox'un sonraki jenerasyonda daha yeni markalar tanıtabileceğini düşünüyorum. Fakat aynı Switcte yaptığım gibi yeni bir Gow, yeni Bloodborne veya yeni Tlou gibi oyunlarıda oynarım bir şekilde.