Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Thor vs Black Adam

KocaYusuf53

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
2a7f527a48cc245d51c264a5d6_YyAyNzYyeDE1NTQrNTUrMQJyZSA1MDAgMjgwA2NmMmY3ODJkYzRk.png

vs

images

Dövüş buzlarla kaplı sınırsız bir alanda geçiyor, iki kişinin de ahlak kuralları geçerli. Thor eğer çok çok zorda kalırsa öldürebilir de. Thor güncel haliyle.

Round 2: İlk turun aynısı, Thor Odin Force.

Thor'un şu anki halini diyorsanız ben Thor'a yakınım. Çünkü Thor şu an bidiğim kadarı ile King Thor formunda artı birde Galaktus'un elçisi oldu ve artı bir de üstüne Galaktus'un tam tok halinin gücünü çekti. Yanlışım varsa düzeltiniz.

Thor'un şu anki halini diyorsanız ben Thor'a yakınım. Çünkü Thor şu an bidiğim kadarı ile King Thor formunda artı birde Galaktusun elçisi oldu ve artı bir de üstüne Galaktusun tam tok halinin gücünü çekti. Yanlışım varsa düzeltiniz.
En son gelişmelerden haberdar değildim ben, sizden öğrendim bunları.

R1- Benim bildiğim şu an Thor bambaşka bir şey. Galan'ın sözde elçisi ama zorla güç çektiğini falan duydum. :D Thor zorlanmaz muhtemelen.

R2- Bu daha yakın bir dövüş olmuş. Hızlar benzerse yine Thor'a verebilirim sanırım. Pek emin değilim ama.

R1-)Güncel Thoru bilmiyorum fakat Standart Thor'u düşünerek cevap verecek olursam;
Black Adam kazanacaktır.Çok çok daha hızlı,fiziksel güç olarak da önünde ve ayrıca büyüye de Thor kadar hatta Thor'dan da daha hakim.Thor'un abuk subuk PIS God Blast featlerini hesapa katmazsak Black Adam her türlü gösterimde Thor'un önünde.

R2-)Thor Odin Force ile ciddi şekilde güçleniyor.Skyfather olmaya bir adım daha yaklaşmış bu halinde; Black Adam gibilerin üzerinde bana göre.Fakat hâla arada çok fazla hız farkı olması biraz düşündürse de, yine de Odinforce Thor alır diyeceğim

Moderatör tarafında düzenlendi:
Güncel Thor çok ayrı seviye bir varlık.Şu ana kadar gördüğümüz en güçlü Galactusu balon patlatır gibi patlatmış birisi.Nitekim 2 Raund içinde shit diff atar