Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Thorkell Vs Guts

Nabu

Ulu Baykuş
Yönetici
Ulu Baykuş
04fd64_fd3e040a6b004d16be61ed1ae1b46b2d~mv2.gif

Prime Thorkell

Vs

8d566600704a37966eeda7cd0f81e123.gif

Tutulma Öncesi - Şahin Çetesinin Akıncı Lideri, Kara Silahşör Guts

Şartlar:

- Bilgi ve hazırlık yok.
- Thorkell, Griffith ve Şahin Çetesinin namını duymuştur ve bu namdan payını almak ister, Guts ise ona karşı koyacak olandır.
- İkisi de karakterindedir.
- Başlangıç Mesafesi: 25 metre

Lokasyon:
MV5BZGZhZWFjNWQtZTk5My00MWFhLWI0MmMtZDEwN2I5ZDYzZjY4XkEyXkFqcGdeQXVyMTE0MTQyMDAx._V1_.jpg

Round 1: Guts'da eskiden kalma kaba kılıcı var. Thorkell ise sadece çifte baltaya sahip
Round 2: Guts'da Dragonslayer var (Ancak Guts hala tutulma önceki halinde), Thorkell de ise Baltalarına ek olarak 1 de mızrak var.
Round 3: İkisi de çıplak elli.

Senaryo 1: Tüm rauntları hızları eşit şekilde değerlendirin.
Senaryo 2: Tüm rauntları karakterleri kendi hızlarında değerlendirin.

İki tane BABAnın mücadelesini izlemeyeli uzun zaman olmuştu. İki tane delikanlı birbirini yiyecek. İkisi de birbirinden taştaşlı. Bakalım, göreceğiz.

Raund 1 senaryo 1:

Bence Thorkell'in alabileceği tek raund bu. İki türlü de gider, Guts alır.

Raund 1 senaryo 2:

Berserk'te hız çıkarımı yapmakta zorlanıyorum biraz, ama bu adam türlü yaratıklarla kapışan bir adam, arada alengirli tipler de çıkmıyor değil. Bana fiziksel olarak Guts daha önde gözüküyor, hızda da büyük ihtimalle Guts öndedir. Bence Guts genç Thorfinn'den güçlüdür.

Raund 2 ve 3 senaryo 1:

Tutulma öncesi Guts'ın seviyesini çıkarmakta zorlanıyorum açıkçası, sonrası zaten bence Thorkell'e ağır gelir. Fiziksel olarak Guts'ı daha önde görüyorum arada çok fark yoksa bile(çok emin değilim) Berserk evreni bence çok daha güçlü şartlar ne olursa olsun bu sebeple Guts diyeceğim.

Raund 2 ve 3 senaryo 2:

Guts net olarak bence.

1. Senaryoya göre:

R1: Bence iki türlü de gidebilir. Guts daha çevik olan taraf ancak burada eşitlenildi. İki tarafta diğerine ciddi bir darbe denk getirirse öbür taraf ölür. Ancak burada Thorkell benim için bir tık ağır basıyor.

R2: Dragonslayer'ı bu Guts'ın iyi kullanabildiğini varsayarsak burada avantaj Guts a geçer çünkü Dragonslayer aynı zamanda kalkan görevi de görüyor. Guts alır.

R3: Thorkell'in ezeceği bir yer varsa o da burası bence.

2. Senaryoya göre:

R1: iki türlü de gidebilir.

R2: Rahatlıkla Guts

R3: Thorkell zorlansa da alır gibi