Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Titan Kadınların Dövüşü

Flyjin

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Bu kez takımlı veya teke tek dövüş yok. Bu sert doğalı kadınların doğasına yakışır şekilde çoklu dövüş olacak.

Katılımcılar

Mereleona Vermilion - Black Clover

tenor.gif

Erza Scarlet - Fairy Tail

438bc72e8e8358a84f47d330d2e2eb99.gif

Tsunade - Naruto

tumblr_mu5l1mSgzv1screwao2_500.gif

Yoruichi Shihouin - Bleach

giphy.gif

Mikasa Ackerman - Attack on Titan

tenor.gif

Rukia Kuchiki - Bleach

LeadingCompetentCricket-small.gif

Mirajane Straus - Fairy Tail

3NGr.gif

Izumi Curtis - Full Metal Alchemist

giphy.gif

Sakura Haruno - Naruto

00c2ba2530413bbe5e52d709c88bc4a0.gif

Charlotte Linlin - One Piece

source.gif

Boa Hancock - One Piece

tumblr_ma4gqaPK7e1qjlcmt.gif

Shimura Nana - My Hero Academia

tenor.gif

Büyü Gücü=Reiatsu=Çakra=Haki......
Karakterler zirve çağlarında olacaklar.
Öldürmek serbest ancak bunda kişilik doğrudan alakalı olacaktır. BigMom tereddüt yaşamayacakken, Erza yaşayabilir gibi.
Dövüş Alanı Hancock'a avantaj sağlamayacaktır. Herkes adaya ilk kez geliyor olacak.
Herkes adanın farklı bir alanında başlayacaktır. Adanın Boyutu normalden 5 kat fazladır. One Piece takip etmeyenler için standart bir adanın 5 katı boyunda diyebiliriz.
Her dövüşçü için ilk 1 saat dövüşmeme hakkı vardır. Ancak 1 saat boyunca kimseyle karşılaşmayan kişiler diskalifiye olacaktır.

Dövüş Alanı

latest

Moderatör tarafında düzenlendi:
Konu taşınsın mı istiyorsun ? anlamadım ki ?
Nope, hallettim. Konuyu farklı bir yere aldım. Bunu da değerlendirdim :D

Edit: Konuyu En Güçlü Kadın olarak açacaktım vazgeçtim. Kaguya, Tatsumaki gibi bazı karakterler bir iki tık fazla kaçabiliyor. Bazı karakterlerde pek bilinmiyor. Olabildiğince denk dövüş çıksın istedim bu yüzden bu karakterler var.

Herkes birbirine mi dalacak şimdi ?

Mikasa ile İzumi'nin burada kıymıktan farkları yok :D onları geçtim.

Hancock ve Shimura Nana featless ayrıca bu seviyelere aşağı kalıyorlar. Fairy Tail'i çok bilmiyorum ancak bildiğim kadarıyla Mirajane'den daha iyileri seçilebilirdi neden o seçilmiş pek çözemedim. Onu da devre dışı bırakıyorum.

Big Mom Vs Yoruichi Vs Tsunade Vs Mereleona Vs Rukia Vs Sakura Vs Erza dövüşü bu.

Buradaki en güçlü kişi Rukia olmayabilir ancak en avantajlı kişi o çünkü birden fazla kişiye aynı anda tek atabilecek tek teknik onda var. Mutlak sıfır ile Mereleona'yı dondurabileceğini sanmıyorum.

Mereleona buradaki en güçlü olabilir. Tsunade ise katsuyu ile büyük ihtimalle buradaki en dayanıklı ve herkese nazaran daha yavaş yorulacak olandır.

Big Mom bu ekibe çok yavaş ve çok salak kalıyor. Sakura da tehlikeli ancak yetişkin halinin featleri pek yok, savaş arcı haliyse Tsunade'den zayıf nitekim en sona. Yoruichi ise en güçlü formuna girmesi için götünü Urahara'nın şaplaklaması lazım (dediğim şaka değil) Base Hali de bir üste tırmandıramaz onu.

Erza Vs Tsunade VS Mereleona VS Rukia

Buradan da herhangi biri çıkabilir ancak Mereleona ile Rukia daha avantajlılar skilleri sebebiyle. Tsunade'de Byakugo + Katsuyu ile sürpriz kartını oynayabilir. Ayrıca Çakra = diğer şeyler ise Rashinsho tekniği ile vurduğu kişi kendine gelemeyebilir.

Ancak buradan dördünün de çıkma şansı var.

Konu açılmadan önce de demiştim, Mikasa veya Izumi'nin gram önemi yok.

Burada öne çıkan isimler Mirajene, Erza, Big Mom, Tsunade, Rukia.

Fairy Tail kadınları tıpkı tüm FT karakterleri gibi garip. Mirajene mesela sırf dövüşürken vücudundan yayılan büyünün aurası bir denizi tamamen kurutuyor. Ki bu bir saldırıyla da olmuyor sırf bedeninden yayılan aura yapıyor.

Erza'yı hiç hatırlamıyorum ama atak boyutu olarak en güçlüleri bu ikisi olabilir. Ama aynı zamanda en çabuk yorulacak olan da bu ikisi.

Rukia cidden bir atak ile pek çok kişiyi götürebilir ama aynı şekilde kendisi de pek çok atakla ölebilir.

Tsunade böyle bir savaşta aşırı avantajlı. Yani ölümün kıyısındaki 100.00 kişiye bir anda çakra verip kurtaran devasa Katsuyu'su var. Ve o Katsuyu'nun çok küçük bir parçası yanında iken ortadan ikiye kesildikten sonra kendini birleştirebiliyor.

Big Mom'un amirallerin atak potasını düşününce burada epey göze çarpan isim olması gerekiyor aslında ama şu anlık geride kalıyor. Böyle bir meydan dövüşü için çok yavaş.

FT karakterleri kazanır gibi geliyor ama emin olamadım diğer yorumları bekleyeceğim.

Mikasa cidden zayıf kalmış.Benim bile Mikasaya karşı şansım varken :D diğerlerine dokunamaz bile

Bazılarını ise tanımıyorum (Op karekterleri ve izumu )

Ben burdan Ya Tsunade ya da Mereoleona çıkar diyorum.

Edit:Erza en güçlü zırhına sahipse O zaman burdaki Hiç kimsenin şansı yok maalesef :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Öncelikle bilgimin olmadığı yerler var o yüzden çok iddialı olamayacağım.

Mikasa ve İzumi'yi eliyorum.
Shimura Nana'yı Deku'dan güçlü olduğunu varsaysak bile yine de aynı işi yapabilecek Sakura ve Tsunade var. Sakura da Tsunade'den büyük bir şey göstermedi o yüzden ikisini birden eliyorum.

Mereolona, Erza, Tsunade, Yoruichi, Rukia, Mirajane, Hancock arasındayım. Bilgisizliğimden kaynaklı net bir cevap veremem ama Tsunade, Yoruichi ve FT kızlarına yakınım özellikle @Earendillin dediklerinden sonra.