Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Tobirama vs. Minato

Traktor

Genç Baykuş
Çaylak Kullanıcı
Minato NAMİKAZE
[img='https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcRtGBWgMGnu0R-KYe9IaYzChaR17OTwO4_QegSFweybotS8BSGN&usqp=CAU',none,294][/img]

Tobirama SENJU
[img='https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTIxdZzaG0PudKgkIlGQ_C6z_9K03WJ-p11-0qp1JPpkDfKYRe0&usqp=CAU',none,324][/img]

Round 1:
-Tobirama ve Minato canlı halinde. Hokage hallerindeler. Tobirama edo ile Kushina'yı diriltebilir( Ama Kushina ve Minato arasında bağ olmayacak. Öldürme dürtüsü). Minato hakkında bilgisi yoktur.
-Minato, Tobirama ve Kushina hakkında tam bilgi sahibi(Kushina'ya ve Tobirama'ya öldürme dürtüsü içinde) KCM kullanamaz. Sage mod ise 5 dkk kullanabilir.

Round 2:
-İkisi de edo hallerindeler. Tobirama edo ile Hashirama'yı diriltebilir(Hiruzen'e karşi olan featleri geçerli). Minato'nun lakabını neden aldığı hakkında bilgisi vardır(Sarı şimşek).
-Minato rakipleri hakkında tam bilgi sahibidir. KCM süresiz kullabilir. KCM + SM ise 10 dkk kullanabilir.
-Herkeste öldürme ve mühürleme dürtüsü.

+Her iki round için de savaş alanı Madara vs ninja dünyasının olduğu yer. Mesafe 500 metre.

Moderatör tarafında düzenlendi:
İki rounda için de Minato kazanır(Son round ezer).Zaten yaptığı tüm tekniklerde Tobirama'dan daha iyi.Kushina zaten featless.Edo olarak bi katkısı olmaz.

Edit: 2 .round oynama yapılmış.Hashirama Hiruzen dövüşündeki ise Minato alır.

Moderatör tarafında düzenlendi:
İlk raund Tobirama.

İkinci raund Minato diye düşünüyorum. Eğer Hashirama prime olsaydı gözüm kapalı Tobirama'ya atardım ama.

İlk round Minato.
2. round Hashirama, yaşlı Hiruzen'e karşı mühürlenmişti. KCM klonu bunu daha rahat yapabilir.
2. round da Minato diyorum.

Round 1:
-Tobirama ve Minato canlı halinde. Hokage hallerindeler. Tobirama edo ile Kushina'yı diriltebilir( Ama Kushina ve Minato arasında bağ olmayacak. Öldürme dürtüsü). Minato hakkında bilgisi yoktur.
-Minato, Tobirama ve Kushina hakkında tam bilgi sahibi(Kushina'ya ve Tobirama'ya öldürme dürtüsü içinde) KCM kullanamaz. Sage mod ise 5 dkk kullanabilir.
Kushina'nın tek yaptığı dev zincirlerle Kurama'yı bir süre bağlamaktı ama Kurama dağ kadar olduğu ve hızıyla ön planda olmadığına göre Kushina'nın bir işe yarayacağını sanmıyorum.
Öte yandan 5 dakikalık SM'ye sahip Minato burada baya bir şey yapar gibi geliyor. Oyumu Minato'ya veriyorum.

Round 2:
-İkisi de edo hallerindeler. Tobirama edo ile Hashirama'yı diriltebilir(Hiruzen'e karşi olan featleri geçerli). Minato'nun lakabını neden aldığı hakkında bilgisi vardır(Sarı şimşek).
-Minato rakipleri hakkında tam bilgi sahibidir. KCM süresiz kullabilir. KCM + SM ise 10 dkk kullanabilir.
-Herkeste öldürme ve mühürleme dürtüsü.
Mühürleme dürtüsü ne ya :D

Hashi'nin o halini çok zayıf görüyorum bu yüzden dövüşte çok bir işe yarayacağını sanmam.
Minato'nun Kcm değil Kcm2 hali var ve Bsm'ye hiç geçmedi ama geçebileceğini varsayacaksak Minato dağıtır. Sadece Kcm2 bile kazanmasına çok rahat yeter.

Round 1:
İki türlü de gidebilecek bir dövüş ancak. 2 kritik olay var.

1.si Hiraishin, Tobirama'nın en güçlü ve belki de canon tek kage level yıkım atağından rahatlıkla kaçabilir.
2.si Minato, kontrat mührü ile Edo Tensei bedeni, Tobirama'nın kontrolünden çıkarabilir. Bundan sonrada Kushina & Minato VS Tobirama'ya dönüşebilir olay. Dediğim gibi iki türlü de gidebilir ancak Minato Edo TEnsei'yi avantajına çevirebilir bu senaryoda.

Hashi'nin P1 featleri high jonin-low kage arası bişi en fazla. Karşında KCM2 açmış biri var. Yetmez.

Minato gömçürür.

Kurama dağ kadar olduğu ve hızıyla ön planda olmadığına göre
Tamam da işte dağ kadar olan ve diğer bijuuları %50 halindeyken bile sağdan sola tokatlayabilen bir varlığın %100'ünü hareket edemez hale getiriyor hem de ölüm döşeğinde yapıyor bunu.

Hıza gelirsek.

0496-013.png

Mühür açılması ile Naruto'nun blitz yemesi bir oluyor. Bu yıllardır yerinden hiç kıpırdamamış bir varlık.

0497-006.png

Burada da kendi ağzıyla NAruto "Çok HIzlı!" diyor.

Ve bu Yang Kurama. Kushina'nın güreşmek zorunda kaldığının 6 da biri falan.

@Nabu

Benim anladığım kadarıyla Kushina ile Minato arasında evlilik bağı yok senaryoya göre. Edo'dan çıkarma olayı ne kadar tutar bilmiyorum bu sebeple.

@Traktor

Daha iyi bilir tabii.

Minato Edo TEnsei'yi avantajına çevirebilir bu senaryoda.
Aslında bunu engellemek için demiştim arada bağ yok diye.
Bana göre KCM'siz Minato ve edo kullanmayan Tobirama arasında fazla fark yok. Sadece Minato uçma ve kaçmada daha iyi. Aynı zamanda iki taraf da mühürlemelerde iyi. Tobirama'nın bu açığını Kushina ile kapatmasını sağlamak istemiştim.

Tamam da işte dağ kadar olan ve diğer bijuuları %50 halindeyken bile sağdan sola tokatlayabilen bir varlığın %100'ünü hareket edemez hale getiriyor hem de ölüm döşeğinde yapıyor bunu.
Uzumaki Klanı'na ait özel bir teknikle yapıyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca geniş çaplı bir saldırıydı ve dev zincirlerle yakalamıştı.
Ayrıca güçlü güçlü olmasına ama benim bahsettiğim hızı. Ve Kurama illa ki hızlı olmak zorunda zaten (kendince yani) ama ben Minato'ya göre konuştum. Sonuçta blitz attığı Base Naruto'ydu ve bizim bahsettiğimiz Minato. Dev zincirlerle (ki o kadar büyükler ki Minato içlerinden rahatça geçebilir.) Minato'yu yakalaması mümkün değil. (Boyutunu kontrol etmediği sürece)

Sonuçta blitz attığı Base Naruto'ydu
Evet ama Savaş Arkı öncesi, Pain Savaşı sonrası bir Base Naruto. Gene kage seviyesi biri. Ayrıca Naruto "Çok Hızlı!" dediği yerde Sennin Mode'da .

Minato'ya göre konuştum.
Minatoya kıyasla tabiki Kushina çok daha yavaş kalır ancak benim düzeltmek istediğim kısım Kyuubi'nin çok hızlı bir varlık olduğu.

Benim anladığım kadarıyla Kushina ile Minato arasında evlilik bağı yok senaryoya göre. Edo'dan çıkarma olayı ne kadar tutar bilmiyorum bu sebeple.
Onu ben farketmemişim. O zaman bir etkisi olmaz tabi

-----------------------------------------------

Bana göre KCM'siz Minato ve edo kullanmayan Tobirama arasında fazla fark yok. Sadece Minato uçma ve kaçmada daha iyi. Aynı zamanda iki taraf da mühürlemelerde iyi.
Tobirama'nın hangi mühür tekniği var ? Onu Minato ile eşit seviyede mühürcü yapan ?

Bir de Minato sadece uçma kaçma da daha iyi değil. Çok kısa süreliğine de olsa bu adamın senjutsuya erişimi var.
Kurbağa tekniklerine erişimi var (Gama Rinsho, Senpo Goemon vs gibi) , Dev Kurbağa Summonları var.
Rasengan gibi hiraishin i çok iyi tamamlayan bir tekniği var. Tobirama garibim kunai ile dalıyor millete.

Tobirama'nın da elit jonin seviyesi su jutsuları var.

Yani olay sadece uçup-kaçmadaki üstünlük değil. Tobirama'nın büyük üstünlüğü çakra farkı ve tecrübesi olabilir. Onun haricinde çok da bir olayı yok maalesef.

En basitinden ben Tobirama'nın Minato gibi hem %100 Kurama ile ilgilenip hem Tobi'yi alt edebileceğini düşünmüyorum. Minato bunu SM olmadan yaptı.

Hiruzen ile dövüşen Haşirama o dönem için gayet Kage level eder. Hızı, n kontrolde değliken bile Hiru ile attığı taijutsu ile karanlık genjutsusu ve mokuton ile ortalama(mid) kage seviye eder.

Tobirama'yı bence sadece feat bazlı değerlendirmemek gerekiyor. Göstermediği dört element var ve adam ninjutsu uzmanı. Hiraishin bildiğine göre mühür teknikleri konusunda da boş olamaz.

Ancak ben ikisini düz dövüştürürsek Minato'nun alacağını düşünüyorum. Tabi raund 1'i bu şartlarda Tobirama kazanır.

Göstermediği dört element var ve adam ninjutsu uzmanı.
Aynısını Minato için de söyleyebiliriz.

. Hiraishin bildiğine göre mühür teknikleri konusunda da boş olamaz.
Boş olmamak ile Minato ile eşit seviyede olmak aynı şey değil. Bir de Hiraishin bir fujinjutsu değil.
2mnhQHAAAAAElFTkSuQmCC.png

Ninjutsu ve Jikuukan Ninjutsu (Uzay-Zaman Tekniği) olarak geçiyor.
Onu biliyorum. Ancak Minato mühür teknikleriyle Hiraishin'i harmanlıyor, aynısını belki Tobirama da yapabiliyordur demek istedim.

Yani sadece hiraishin'den ve basit suiton tekniklerinden ibaret bir Tobirama hayal edemedim o sebeple dedim.

Yani sadece hiraishin'den ve basit suiton tekniklerinden ibaret bir Tobirama hayal edemedim o sebeple dedim.
Valla durum bu. Ama sadece suiton + hirashin değil adam.

Üstün Zeka + Senju Çakrası + Kılıç Ve Taijutsu UStalığı + Üstün Fiziksel Hız + Kage Bunshin + Edo Tensei

Ve tahmini bir kaç ninjutsu daha.

@Nabu

Senju'lar ile Uzumaki'ler akraba diye biliyorum, onlara bakarsak ortalama Senju ların da çakrası çok yüksektir tabii ki. Tabii bu Hashirama'nın kardeşi olunca daha da artıyor.

Tobirama Minato'ya oranla daha düz bir adam Edo Tensei'yi katmazsak. Tobirama'nın sahip olduğu çoğu şeye Minato da sahip zaten.

Senju ve Uzumakiler akraba değiler. En azından direkt olarak değiller. Ayrıca Senjularının çakralığının yüksekliği için Uzumaki kanına ihtiyacı yok adamlar rikudo'nun iki oğlundan yaşam gücü ile bilinen koluna mensuplar zaten. Tabi Hashirama çok özel bir numune ve Bence Tsunade de Tobiramadan çok çakra sahibidir (uzumaki + senju melezi çünkü) .. Ancak yine de Tobirama'nın ortalamanın çok üstünde çakrası olduğu belli. Naruto, Hashirama ve Tsunade sonrası en çok çakraya Hokage olabilir.

Feat P1 olduğu için Hiru'nun orada yaptığı her şeyi Minato daha hızlı ve daha iyi yapabilir. Yani Hashi çok da problem değil. Bire birde deTobirama'dan bir kaç gömlek üsttedir. İki raunda da Minato alır.