Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Tokubetsu Joninler Vs İblis Seviye Canavarlar

Nabu

Ulu Baykuş
Yönetici
Ulu Baykuş
Toketbsu Jonin Takımı

tumblr_n2l26u9OUh1sji00bo2_500.gif

Hayate Gekko
tumblr_on8uqlOeAq1u9fa5qo3_r1_500.gif

Tsume Inuzuka
tumblr_orf90575Rs1w5aomso1_540.gif

Raido Namiashi
tumblr_mfynskMdqP1rg3akeo1_500.gif

Aoba Yamashiro
ibiki-morino-naruto.gif

Ibiki Morino
anime-mitarashi-anko.gif

Anko Mitarashi
anime-genma-shiranui.gif

Genma Shiranui

VS

İblis Seviye Canavarlar

faceripper_3.png

Face Ripper
tumblr_pruucel4Qt1y9wx6ho2_540.gifv

Awakened Cockroach
459798.jpg

Devil Long Hair
e06e9cgwsiw51.png

Royal Ripper

Kurallar:
- Bilgi ve Hazırlık Yok
- Naruto ekibi standart ekipmanlarının yanı sıra , Anko'da mühürleme ekipmanı vardır ancak, düşman tamamıyla hareketsiz hale getirilmelidir.
- Herkes karakteri dahilinde ancak öldürme de sorun yok.
- Naruto ekibi için hem anime hem manga featleri geçerlidir. Ayrıca Anko'nun CS1 kullanabildiği varsayılacaktır.

Lokasyon: Ölüm Ormanı (Chunin Sınavları)

R1: Göründüğü gibi
R2: Hangi taraf yeneceğini düşünüyorsanız karşı tarafa şu yardımların eklenilmiş hali ile bir daha değerlendirin;
Canavarlar için -> Bug God
Shinobiler için -> WA Darui

Son düzenleme:
Valla yorum yapmaya çekiniyorum çünkü Joninler hakkında bilgim çok kısıtlı ama deneyeceğim bakalım.

OPM tarafı için Awakened Cockroach > rest diye tahmin ediyorum. Kalanlar aşağı yukarı aynı seviyededir muhtemelen. Long Hair, Atomic Samurai'ın 3 öğrenicisiyle aynı anda kafa kafaya dövüşmüştü. Face Ripper G4 Genos'a karşı mücadele etti, Royal Ripper da canavarlaşmanın başlarında bir Garou'ya problem oluşturdu. Yalnız yanında Bug God da vardı ve ona rağmen rehine aldıktan sonra gardı indiği için yendiler orasını da unutmamak lazım.

Naruto tarafındakiler için genel bir skala çizecek olursam War Arc'a kadar Naruto epey mütevaziydi. Jonin de olsalar aşağı yukarı Bina - Şehir Bloğu Seviye civarında seyrederler diye düşünüyorum. Genjutsu'yu kullanabiliyorlar mı bilmiyorum. Kullanabiliyorlarsa biraz instant win-con olduğu için kullanamadıklarını varsayacağım.

OPM tarafının fiziksel üstünlüğü var ama Jutsular onların kalibresinde. Açıkçası Long Hair'a karşı bir Katon tekniğiyle bütün saçı yakılabilir, savaştığı kişiler güçlü olsa da bütün saç tellerini bıçak olarak kullanabilen ve menzil avantajına sahip bir canavar 3 tane kılıçlı adama mağlup oldu yine. Kalan canavarların yakına girip saldırması lazım, yoksa ellerinden bir şey gelmez. Awakened Cockroach hadi neyse de diğer ikisi problem yaşar yakın girme konusunda. + Sayıca dezavantajlılar. Valla bana mı öyle geldi bilmiyorum da Naruto tarafı biraz eziyor gibi. 😄 Bug God girse de çok bir şeyin değişeceğini sanmıyorum. Belki Tats'ın paketlediği telepat girseydi dövüşe daha adil olabilirdi. Çünkü bu takım hem menzil olarak hem sayı olarak dezavantajlı.

Naruto tarafı biraz eziyor gibi. 😄 Bug God girse de çok bir şeyin değişeceğini sanmıyorum.
O zaman canavarlara G4 ve G5 robotlarını da eklesek onlar biraz menzil ve doğal elementlere karşı dayanıklılık getirebilirler takımlarına.

DSK, BK, Bug God, Choze, Pureblood vs gibilerinden bir takım yapsam bu sefer de çok güçlü mü kaçarlar diye emin olamadım o yüzden daha orta seviye demonlarla takıldım.

O zaman canavarlara G4 ve G5 robotlarını da eklesek onlar biraz menzil ve doğal elementlere karşı dayanıklılık getirebilirler takımlarına.
G4 okey de G5 da çoğunlukla yakın mesafe. Bir lazer attığını hatırlıyorum ama daha çok kılıçla dövüşüyordu.

DSK, BK, Bug God, Choze, Pureblood vs gibilerinden bir takım yapsam bu sefer de çok güçlü mü kaçarlar diye emin olamadım o yüzden daha orta seviye demonlarla takıldım.
Choze aşırı kaçabilirdi evet. Çünkü açık konuşayım o enerji topu çoğu jutsudan güçlü. DSK ve Bug God aşağı yukarı aynı yerde. Pureblood'ın doğru dürüst bir gücünü görmedik açıkçası. Zombieman'le kapışıp yenildi o yüzden gözümde pek yüksek değil. BK kim anlamadım. 😄 Düşünüyorum ama aklıma kimse gelmiyor.

Bu arada benim bahsettiğim Evil Eye'dı. Tatsumaki'yle kapışan.

Bence Naruto takımı kazanır çünkü hem sayı avantajları var hem de canavarlar takımında 2 kişi (Face Ripper ve Devil Long Hair) bence çok anlamsız kalıyor. Onların yerine G4, G5, Bug God, Beast King veya Mosquito Girl ile değiştirilebilir bence.