Bu başlık altından güzide serimiz Tower of God hakkında sohbet edebilir, tartışma yapabiliriz.

Baamın şuanki rankerda bile zorlanmasına bakarsak ve yuri gibi high rankerları gördüğümüzde etmezler. Gerçi baam zahard vs’sindeki gücünü kullanmıyor. Klasik baam işte. Ama veri zahard ve eduan a rahatlıkla pseudo-ranker denilebilir. Tecrübe etkeni de önemli burda.Sanal kattaki Veri Zahard ve Eduan High Ranker eder mi sizce?
Kökenine ve gelişme sürecine bağlı. Ana aileden geliyosa ran gibi. Aynı yaş baz aldığımızda yenemez diye düşünüyorum. Ama yan ailelerdense diş geçirir gibi geliyor. Özellikle ilk istasyonda ran ile dalga geçmişti bu adam. Ama devamında ise ana aileden olan ran ın da gelişme seviyesini biliyoruz sonuçta. Bir de hangi 10 ulu aile olduğu da önemli diş geçirmesinde...İkinci sorum, Daniel bir 10 aile üyesine karşı, misal Inieta'ya karşı shinso absorbe ve canlandırma tekniğiyle diş geçirebilir mi?
Feat tabanlı akacak olursak eğer Zahard'ın o arenayı yıkan füze tekniğine benzer bir saldırıyı Urek'in Ölüm Katında yıktığı dağlar hariç hiçbir Yüksek Seviyeci göstermedi. Ha, gösteremezler demiyorum çünkü serinin güç seviyeleri yeni yeni uçmaya başladı. Bence veri Eduan ve Zahard bir çok seviyeciyi yer. Karaka level seviyecilerden bahsetmiyorum tabii.Baamın şuanki rankerda bile zorlanmasına bakarsak ve yuri gibi high rankerları gördüğümüzde etmezler. Gerçi baam zahard vs’sindeki gücünü kullanmıyor. Klasik baam işte. Ama veri zahard ve eduan a rahatlıkla pseudo-ranker denilebilir. Tecrübe etkeni de önemli burda.Sanal kattaki Veri Zahard ve Eduan High Ranker eder mi sizce?
Kökenine ve gelişme sürecine bağlı. Ana aileden geliyosa ran gibi. Aynı yaş baz aldığımızda yenemez diye düşünüyorum. Ama yan ailelerdense diş geçirir gibi geliyor. Özellikle ilk istasyonda ran ile dalga geçmişti bu adam. Ama devamında ise ana aileden olan ran ın da gelişme seviyesini biliyoruz sonuçta. Bir de hangi 10 ulu aile olduğu da önemli diş geçirmesinde...İkinci sorum, Daniel bir 10 aile üyesine karşı, misal Inieta'ya karşı shinso absorbe ve canlandırma tekniğiyle diş geçirebilir mi?
134@Earendill @The Last Outlaw
Sağ olun hocalar ama 134 mü yoksa 144 mü?
@Ascalon
Tamam hocam teşekkürler.