Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Trion Juggernaut vs HP Doomsday

Sizce Kim Kazanır?

• Juggernaut Orta Zorlukla

Oy: 3 37.5%
  • Doomsday Orta Zorlukla

Oy: 2 25.0%
  • Juggernaut Zorlukla

Oy: 1 12.5%
  • Doomsday Zorlukla

Oy: 2 25.0%

• Kullanılan toplam oy
    8

Earendill

Ölümsüz Baykuş
Üstat Kullanıcı
5506849-4872036179-47385.jpg

resize

5692673-8617314140-44337.jpg

• Savaş dünya ile eş boyutta yok edilemez bir gezegende geçecek.
  • BFR yasaklı.

Trion juggernaut'u ben tanımıyorum featleri nelerdir hocam ?

Trion Juggernaut, Cyttorak'dan tam kapasite güç alan Jugger'a verilen isim. Sınırsız bir fiziksel güce ve mistik enerjiye sahip. Zaman ve uzayı yumruklayarak yırtmışlığı olan bir karakter. Bir korku lordu olan D'Spayre isimli iblisi yenmişliği var.

@Ascalon

Zaman ve uzayı yumruklayarak yırtması pek büyük feat değilmiş. Evolved Doomsday sonsuz boyutlu Phantom zone'ı parçalayarak çıkıyordu.

Ama cyttorak'ın tüm gücünü almış. Çok daha güçlü olması lazım mantıken

Trion Jugg çok güçlü ve Doomsday ile de sıklıkla karşılaştırılır ve karşılaştırıldıkları her forumda Juggscılar "Uzay-Zaman yırtan yumrukları ile Juggs alır der."

HP Doomsday zamanın sonuna gönderildi öldüremedikleri için, iki uzay deliğini aynı anda tuttu. Ve her 4-5 yılda bir uzay-zaman kıran yumruklarını konuşturan Superman'in 20 yıldan uzun zamandır en büyük düşmanlarından biri yani uzay-zaman büken yumruk ile DD alınmaz.

T-Juggs'ın iyileşmesi inanılmaz ancak DD de epey sağlam iyileşiyor ve üstelik H/P DD ise evrimleşme hızı çok yüksek, savaş uzadıkça ibre DD'ye kayar.

DD, Martian Manhunter, Orion, Wally West, Wonder Woman, Superman, Kyle Rayner, and Plastic Man den oluşan JLA takımını yenmiş birisi. Güneş de şarj edilmiş ve mother box teknolojisi ile kuşatılmış Superman'in yaptığı her şeye karşılık vermiş ve saniyeler içinde evrimleşmiş bir canavar.

Nitekim savaş iki türlü de gidebilir.

İş nakavta bakacaksa Juggs derim ancak ölümüne olacaksa. Ok Juggs hemen hemen her şeyden iyileşecektir ancak DD de aynı zamanda iyileştiği yetmiyor gibi bir de evrimleşecektir. Belli bir raddeden sonra değil Juggs, Cytorrak a bile dert olur hale gelir valla :D

İlk 20 dk -> Juggs
Sonra -> DD

Fiziksel bir savaşta hp doomsdayın yenilmesi imkansız.Isterse rakibi ondan 100 kat güçlü olsun.Eninde sonunda adapte olup karşısındaki alt edecektir.Sen istersen hp doomsdayın kafasında bigbang patlat yinede iyileşip adapte olup geri dönecektir.Benim bildiğim hp doomsdayı hapsetmekten başka bir durdurmanın yolu olmadığı.Phantom zone'a hapsedildi(ki kaçtı diye biliyorum burdan),zamanın sonuna hapsedildi.Çünkü ancak böyle durdurulabilir.Tasviri gereği yenilmez bir varlık.
Trion juggernaut ise bildiğim kadarıyla fiziksel gücüyle ön plana çıkan bir varlık.Tasviri itibari ile hp doomsday'den üstün gözükse de skillset'i itibariyle hp doomsday'i sonsuza dek durdurabilmesinin bir yolu yokmuş gibi gözüküyor.
Ölümüne bir dövüş olursa veya rakibini komple safdışı bırakan kazanacaksa(dövüşemeyecek bir hale getirmek,sonsuza dek hapsetmek gibi) hp doomsday kazanır.

@Nabu @Shrimp

Böyle saçma karakterler ile kıyas yapılırken nakavt baz alınmalı. O kadar saçma bir karakter ki ölmediği yetmiyormuş gibi, her ölüşündede evrimleşip, bağışıklık kazanıyor.

E bu Jugg zaten durdurulamaz. Nasıl bitecek bu vs? Bu türde iki karakter kapışırken en iyisi nakavt seçeneğini kullanmak.

@Nabu

İşte ölümüne dövüş seçenegini düşünürsek hiç bitmez bana kalırsa. Doomsday'in de Trion Jugg'u öldürebileceğini düşünmüyorum.

@Nabu

İşte ölümüne dövüş seçenegini düşünürsek hiç bitmez bana kalırsa. Doomsday'in de Trion Jugg'u öldürebileceğini düşünmüyorum.
Doomsdayın öldürülemeyeceği belirtiliyor çizgi romanlarda.Fakat trion juggernaut ile ilgili de böyle bir durum varsa dediğin gibi nakavt baz alınabilir.Hem başlıkta nakavt diye belirtilmemiş hem de trion juggernaut öldürülemez diye bir duruma şahit olmadım.Bu durumlar düşünüldüğünde hp dd alır diyorum hala.