Nasıl eksiği yok ?Aramaki karakterinden ötürü eleştiriliyor ama güç olarak çok bir eksiği yok aslında diğer amirallerden.
Akainu Crocodile + Marco + Jinbei + Vista + Geriye kalan WB'nin 12 Tümen Komutanından oluşan bir ekibi önüne katıp kovalayabilirken. Aramaki'nin yorgun argın olan 2 Kın + Yamato (O da çok ciddi dövüşmedi, Hibrit Moda dahi geçmedi) + Güçlerini ilk defa bilinçli kullanan Momonosuke karşısında hali belliydi. Shanks'In kral hakisine Akainu ya da Kuzan öyle diz çöküp Allah'a yakarır mıydı ? Emin değilim.
Canım Egecim kimsenin bir şey "aldırdığı" yok. Adamın yeteneği ortada, kapıştığı takımlar ortada. Nerelere girip kimlerin arasından çıktığı ortada. Adam atomun parçalanmasından hızlı diyorum sen bana "aldırdın" diyorsunNe Obito'ymuş arkadaş üç amirali de aynı anda aldırıyorlar adama
Aynısını Mokuton sahibi Obito ve Madara da yapabiliyor bu arada Hele Madara bayağı devasa boyutlar da yapabiliyor Hashirama gibi.Çöp değil kesinlikle, kurutması çok tehlikleli bir özellik. Doğanın kendisi zaten. Etki alanı da yüksek yeşillendirir etrafı baya. Dalları ile de hapsedebilir.
Savaşmak istememek ayrı bir şey , neredeyse secde edecek olmak başka bir şey.Shanks ve tayfası ile de durduk yere savaşa girmek istememesi normal.
Luffy ile Zoro uzaktan izledi amirali
O hızda hareket eden Yamato'dan sopa yemezdi öyle , Kaldı ki OP de öyle hızlı düşünme hiç görmedik. Anca Law falan olman lazım.İşte o hızda neden hareket edemesin.
Onu her amiral yapamaz. Onu yapanlar Filo Amirali adayları idi. Hatırlatırım.Amirallerin ne derece büyük etki alanı olduğunu biliyoruz zaten bir adanın iklimini kökten değiştirebiliyorlar.
Aramaki'nin o tekniği ile çok çok uzaklara kaçabileceğine dair de bir bilgimiz yok. Zaten o kadar uzaklaşınca dövüşün dışında kalmış olur gene benim dediğime gelir.
Marco ve Rayleigh tekme isabet ettirebiliyorlar, Yaşlı WB Bisento isabet ettirebiliyor ancak uzay/zaman tekniği mi isabet etmeyecek ? AKainu o yumrukları atana kadar zaten kamui biter. 1 v 1 gibi düşünüyorsun.Kizaru'yu isabet ettirmesi zor zaten.
Amiraller Killer Bee + Naruto + 7 Kapı Açmış Gai + Naruto'nun yüzlerce klonu ile meşgul iken Kakashi her türlü sniperlığı yapar. Eğer bu iki ekip dövüşecek olsaydı. Ancak konu bu takım değil. Bundan çıkalım.
Ciddi olmayan ışık, ciddi ışıktan yavaş mı oluyor ? Bunun ne alakası var adam yasaka magatama ile ışık süzmesi olarak kendini aynalardan sektirerek vardı Apoo'ya ve Apoo bunu farkedebildi. Bunun ciddiyeti ile alakası yok.Kizaru ciddiye almadığı için öyle oldu
Kizaru'nun ayağı zoro'nun kafasından 10 cm yukarıda iken taa ebesinin hörekesinden geldi engelledi Yaşlı Rayleigh. Bunun ciddiyetle alakası yok.
Demek istediğim Kizaru sanıldığı gibi ışık hızında da değil, ışık adam da değil. Adam Parıltı Adam.
Yanında Naruto olmasa haklısın ancak Naruto ve Bee bijuu çakralarını paylaşabiliyorlar. Hele Naruto fodder adama çakra pelerini veriyor adam Juubi'nin ülke seviye atağından sağ çıkıyor. Ayrıca Kakashi konuda bile yok buraya takılıp kaldın. Benim demek istediğim Naruto evreni içerisinde KCM2 Naruto + Killer Bee + Gai + MS Kakashi bu üç amiralden çok daha tehlikeli bir ekip ve Obito gözlerin bağlantısı öğrenilene kadar bunlara karşı dokunulmazdı. Nitekim Amirallere karşı da olur. Olayın özeti buydu çok dağıtmayalım.Ama kondisyon olarak daha zayıf birisi buradakilere kıyasla. Öyle tüm tekniklerini sıka sıka gezemeyecek
İnternet ortamında bir kesimi aptal konumuna koymak için kullanılan bir sözcük senin niyetin hakaret olmasa da sözcük hakaret zaten. Bu benim burada bir üyeye "salak" deyip spnra "hakaret etmek için kullanmadım" demem gibi bişi. Öyle kullanmamış olabilirim ancak sonuç ona geliyor. Narutard tabiri "Naruto" ve "Retard" kelimelerinin birleşiminden gelme. Ve Retard türkçe gerizekalı, akli dengesiz falan demek. Nitekim "Gerizekalı Naruto Fanı" manasına gelen bir sözcük. Kendisi hakaret.Ben hakaret etmek için kullanmadım onu ama eğer hoş karşılanmıyorsa kullanmam. Bana da OP müridi deniliyor mesela ama ben bir şey demiyorum.
Öte yandan ne "One Piece" ne de "Mürit" kelimeleri hakaret sözcükleri değiller. Ve konuşma da ilk sen "Narutard" diyerek karşındakine "OP müridi" deme hakkı tanımışsın. Zaten bir şey dememen gerekiyor.
Ayrıca, Ali de bana bir şey demedi, ben gördüm hoşuma gitmedi ondan, sana özel bir şey değil böyle söylemlere genel olarak pek izin vermemeye çalışıyoruz burada.
Kusura bakma ancak zannediyorum ki Juudara zaten şu anki bilinen OP evrenini sololar çok net . BIrak amiralleri. Ona gerek yok bu dövüşte. O yüzden Canlı Rinneganlı Madara şu üçü için yeter. Perfect Susano'yu aşacak biri yok ekipte zaten.Madara'da son halinde olmadan sololayacağını düşünmüyorum ama Obito'ya göre daha yüksek ihtimali var.
Neyse tartışma tadında kalsın çok da uzamasın.
Madara solo dememin sebebi zaten bell,, adam sololar. Obito ise biraz iddialı bir söylem katılıyorum. Zaten Garp ve Sengoku'nun gelmesi durumunda ne olur bilemem demiştim. Ancak konudaki üçlüyü sololayabilir zira çok daha güçlü takımlara karşı gayet rahat idi. Ve maalesef (bunu bir denizci sever olarak söyleyeyim) Aramaki, Big Mom yonkolarda neyse, o da amiraller de o. Çok güç kaybettiriyor burada.
Nitekim bu ikisinin sololayabileceği benim düşüncem, sebeplerini de aktardım. Bİrbirimizi ikna etmek zorunda değiliz. Uchihalar Takım olarak zaten çok net abarırlar Madara önderliğinde.
Şahsi fikrim bu yönde. İleride Amirallere bir buff falan gelirse o zaman gene konuşuruz. Tartışma için teşekkürler Ege kardeşim.