Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Unworthy Warrior Madness Thor vs Superman

Thor'un kazanmak için tek bir şansı var o da Tootgnasher reyizi savaş için yanına almak. :D
Aksi taktirde unworthy olarak hiç şansı yok gibi bu halindeyken Dc deki hiç bir güçlü kahramanı yenemez gibi. Çünkü Thor'un en önemli özelliği olan hasar gücü elinden alınıyor.

Thor'un kazanmak için tek bir şansı var o da Tootgnasher reyizi savaş için yanına almak. :D
Aksi taktirde unworthy olarak hiç şansı yok gibi bu halindeyken Dc deki hiç bir güçlü kahramanı yenemez gibi. Çünkü Thor'un en önemli özelliği olan hasar gücü elinden alınıyor.
Hocam bu keçilerin güçleri ne ? Unworthy Thor'da güzel şeyler yapıyolardı. Unuttum ama.

Superman ilk başlarda nerf yemiş olsa bile ilerki zamanlarda hayvan gibi güçlendi. Multiversal featleri felan var.

Şu an Asgardlıları ne duruma düşürdüler bee. Thor şimşek çaktırmayı bilmez, kar yağan yerlerde duramaz ısınmak için she hulk ile mağraya girip öpüşür. Eski Thor nasıldı ama ? 9 ay buz devlerine karşı buzullarda savaşıyordu. Aslanım benim.

Superman ilk başlarda nerf yemiş olsa bile ilerki zamanlarda hayvan gibi güçlendi. Multiversal featleri felan var.

Şu an Asgardlıları ne duruma düşürdüler bee. Thor şimşek çaktırmayı bilmez, kar yağan yerlerde duramaz ısınmak için she hulk ile mağraya girip öpüşür. Eski Thor nasıldı ama ? 9 ay buz devlerine karşı buzullarda savaşıyordu. Aslanım benim.
Diğer şeylere bir şey diyemem ama She Hulk ın öperek ısıttığı hikaye de donmasının nedeni lauffy midir nedir onun soğuğa neden olan iteminden mi ne etkileniyor yani büyülü bir eşya ondan dolayıydı sanırım yoksa Thor un soğuktan etkilenmesi çok saçma birde o nasıl She Hulktır neden çirkinleştirdiler ki ya önceki iyiydi resmen aptal kaba bir karakter olmuş

Şu güzelim karakteri
she_hulk_vol_2_1_textless_by_dynamo1212-dackcj5.jpg
Bu hale getirmişler yazık
avengers-2018-002-transform.PNG
Bu durum şununla eşdeğer bak Ben 10 alien force ve ultimate alien deki güzelim Gwen i hatırladınız mı
maxresdefault-tile.jpg

Sonra bu hale getirdiler
Gwen_full_body.jpg

İşte She Hulk ı bu hale getirende aynı kafadadır üzüldüm :(

@Lex Luthor

İşte Thorumu çok güçsüzleştirdiler. Bizim Thor ona dayanırdı. Bu Thor'a Thor demek Thor'a hakarettir bence.

Evet aşırı çirkin oldu. Ben 10 demişken Gwen reisi çok severdim.

@Noralyma
Ah eskiler nostalji Ben 10 ne guzel animasyondu şimdi çöp olmuş çocuklara hitap etmek için berabat etmişler

Thoru gucsuzlestirmis olabilirler bilmiyorum haklı olabilirsin

Ama yeni Thor un çizimlerinden memnunum sinema evrenine benzetmeye calışmıslar bence daha karızma olmuş

@Lex Luthor

Eski ben 10 animasyonunu özledim :D

Thor'u hemde nasıl güçsüzleştirdiler. Elden ayaktan düşürecekler yakında.

Çizimlerini de pek sevmedim ben. En karizmatiği tabiki de;

[img='https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcT_S7srNSAuTEnlbEeuUomOUoniSKe4u0n2kXWMf7NoJkDJbnDR',left][/img]

@Noralyma
Unworthy şekil ya böyle yalniz kovboy gibi
Ama şu an worthy halini daha güzel çizmişler kısa saçli falan şekil duruyor
images.jpeg
Kolu falan altın sarısi yerine kara urudan olsa çok daha iyi olurmuş ama yinede iyi ayrıca nedense Thor İnfinity War daki kostümü de çok karizma geliyor
avengers-infinity-war-thor-wakanda-1000x600.jpg

@Noralyma
Unworthy şekil ya böyle yalniz kovboy gibi
Ama şu an worthy halini daha güzel çizmişler kısa saçli falan şekil duruyor
Kolu falan altın sarısi yerine kara urudan olsa çok daha iyi olurmuş ama yinede iyi ayrıca nedense Thor İnfinity War daki kostümü de çok karizma geliyor
  • Mcu daki thor dış görünüş olarak inanılmaz iyi.Resmen thor çıkıp asgarddan gelse bile bizim chris hemsworth gibi mükemmel olamaz herhalde.Bi de böyle daha devrik cümlelerle daha thor gibi konuşsa baya güzel olurdu.Şekildeki gibi

Ekli dosyalar

• Screenshot_2018-10-21-20-39-39.png
    Screenshot_2018-10-21-20-39-39.png
    2 MB · Görüntüleme: 298