Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Xebec İmparatorlara Karşı

Xebec Nereye Kadar gider

• 1.Senarya 1'de durur

Oy: 0 0.0%
  • 1.Senarya 2'de durur

• 1.Senarya 3'de durur

• 1.Senarya 4'de durur

• 1.Senarya 6'da durur

• 2.Senaryo 1'de durur

• 2.Senaryo 2'de durur

• 2.Senaryo 3'de durur

• 2.Senaryo 4'de durur

• 2.Senaryo 5'de durur

• 2.Senaryo 1'de durur

• 2.Senaryo tüm turları temizler

• Kullanılan toplam oy
    3

Uchiha Madara

Devrimci Baykuş
Üstat Kullanıcı
Rocks D Xebec
b9pXO.jpg

Rocks D. Xebec, One Piece tarihinin en tehlikeli korsanlarından biridir. Rocks Korsanları’nın kaptanı olarak Whitebeard, Big Mom ve Kaido gibi efsaneleri tek çatı altında toplamayı başarmıştır. Amacı, Dünya Hükûmetini devirmek ve “dünyanın kralı” olmaktı. 38 yıl önce God Valley’de İmu tarafından şeytana dönüştürülüp Roger ve Garp’ın ortak gücüyle yenilmiştir

DÖVÜŞ KURALLARI:
  • Turlar arası iyileşme yok
  • Taraflar ölümüne dövüşücek.
  • Whitebeard hariç herkes zirve halinde
  • Whitebeard yaşlıdır ancak hasta ve yaralı değildir.
  • Tüm turlar için dövüş alanı Konoha köyü(Naruto)
DÖVÜŞ YERİ:
b9KuD.jpg
1.SENARYO :Xebec kendi zirvesinde ki halindedir.
2:SENARYO:Şeytanlaşmış halindedir.

1.TUR
BİG MOM
6dfe8aac10f4b13463d3ca8e508183e3.jpg

2:TUR
BLACKBEARD
b5fd6868d14d9afb0e7db3a8be26d899.jpg

3.TUR
YAŞLI WHİTEBEARD
u2gg3b42cw581.jpg

fasadad

4.TUR
MONKEY D LUFFY
473683371_546550115073232_6939534223855489211_n.jpg

5.TUR
SHANKS
799e44bb366478cbdbb803142d52e1bf.jpg

6.TUR(BOSS)
CANAVARLAR KRALI KAİDOU
d826csxjsvi21.png

1. Tur: Her iki senaryoda da Xebec
2. Tur: BB prime halindeyse elinde Gura Gura da vardır ama yine fark etmez, Xebec yener iki senaryoda da.
3. Tur: Bu biraz zorlayabilir, yaşlı WB Gura Gura'yı daha hakim şekilde kullanabiliyor. Ama Yaşından dolayı uzun süre dayanamayabilir. 1. senaryo zorlu, ikinci senaryo kolay şekilde Xebec yener.
4. Tur: Gear 5 bozuk bir yetenek. Tek zayıflığı zaman. Onun dışında Kaido'nun kral hakili saldırılarında bile meyve gücünü kaybetmeden şekil değiştirebiliyor. 1. Senaryoda berabera olabilir de ikinci senaryoda şeytanlaşmış Xebec kontrolü tamamen kaybedeceği için yener.
5. Tur: İki haki canavarı. Shanks ile ilgili bildiğimiz Joyboy ile kıyaslanacak hakiye sahip, karşısındakinin gözlemci hakisini baskılayabiliyor. 1. Tur Shanks, ikinci tur için Xebec'e veriyorum. Ama kararsızım çünkü tam ortada olan bir savaş. Shanks hakkında yeterince güç bilgisi alamadık henüz.
6. Tur: Kaido kral hakisinde uzmanlaşmış, meyvesinde uzmanlaşmış ama hala Odenden korkuyor. Savunmasız yakalanmazsa 1. turda kaido, 2. turda Xebec alır.

Özetle; İkinci senaryoda hepsini temizler, birinci senaryoda muhtemelen Shanks'de durur.

1. Senaryo
Muhtemelen ya 3. ya da 4. turda durur. Turlar arası iyileşme olmadığı için Xebec sadece daha çok yaralanacak. Aslında 2'de de durabilir diye düşünüyordum ama BM'den pek bir hasar alacağını sanmam bir de BB'yi çok görmedik daha.

2. Senaryo
Kestirmesi güç, durmayabilir. Roger + Garp'ın özel hamlelerinin toplam Haki'siyle yenildi adam. Belki zirve dönemleri olmayabilir ama rahat İmparator ederler o dönemlerinde de. Burada o seviye Haki beeelki Shanks'den çıkar.

Sanırım tek ümitleri sonlara doğru mecalinin kalmaması. Eğer o şekilde sonlara doğru yenilenmesi kötüleşirse 4-6. tur arası bir yerde durabilir.

Senaryo 1
Eğer zirve Haki'si Shanks'tan bile üstünse, bu adamın ligi bambaşka. İyileşme olmaması tek dezavantajı.
1. Tur (Big Mom): BM'in zirvesi falan dinlemez. Xebec'in Haki'si BM'in dayanıklılığını kağıt gibi yırtar.
2. Tur (Blackbeard): BB'nin Yami'si belki Haki'yi iptal edemez. Xebec, BB'nin Gura'sına rağmen Haki'siyle ezer geçer.
3. Tur (Yaşlı Sağlıklı WB): Bu WB hala bir canavar. Xebec'e en ciddi hasarı bu turda verir. Gura Gura'dan kaçış yok. Ama Xebec'in Haki'si baskın gelir.
4. Tur (Luffy - Gear 5): Xebec "orta hasarlı" geliyor. G5'in saçmalık seviyesi yüksek ama Xebec'in Haki'si Kaido'nun fersah fersah üzerinde, G5'in "lastik" savunmasını delebilir. Bu, serideki en zorlu Haki vs Meyve dövüşü olur. Xebec alır diyorum karakterin ağırlığına ve dayanıklılığına ( luffynin dayanıksızlığı diyeyim) istinaden ama çok ağır yaralanır.
5. Tur (Shanks): Ve duracağı yer. Xebec, G5'ten pestili çıkmış halde (muhtemel ağır yaralı) taptaze Shanks'ın karşısına çıkıyor. Xebec'in Haki'si normalde Shanks'tan üstün olsa bile, o anki durumuyla taze bir Shanks'ı alamaz. Shanks, birikmiş yaraları sömürür ve işi bitirir diyorum.

Senaryo 1 (Yeni) Sonuç: 5. Tur'da (Shanks) durur.

Senaryo 2 (Şeytanlaşmış Xebec)

1. Tur (Big Mom): ...Ez win.
2. Tur (Blackbeard): Ez win.
3. Tur (Yaşlı WB): WB, Gura Gura ile formun üstündeki tozu siler anca.
4. Tur (Luffy - G5): Nika vs Şeytan. Luffy tek başına (Garp+Roger) seviyesinde değildir herhalde . Xebec, G5'in canını çıkarır ama "Güneş Tanrısı" da Xebec'i orta seviyede hırpalamadan gitmez gibi geliyor bana. Değişik bir form kestiremiyorum.
5. Tur (Shanks):Eee Taze Shanks vs orta hasarlı Şeytan Xebec. Xebec bu turu da alır ama Shanks'ın Haki'si canını sıkar. Hasar: Ağır seviyeye yükselir.
6. Tur (Kaido - BOSS): Xebec buraya "Ağır Yaralı" geliyor. Karşısında taze Kaido. Ama Xebec'in "base" gücü o kadar yüksek ki...
Senaryo 2 (Yeni) Sonuç: Tüm turları temizler. O formun tek çözümü başka bir efsaneyle takım kurmak. Tek başına kimse durduramaz. İmu hariç tabii.

Senaryo 1
Eğer zirve Haki'si Shanks'tan bile üstünse, bu adamın ligi bambaşka. İyileşme olmaması tek dezavantajı.
1. Tur (Big Mom): BM'in zirvesi falan dinlemez. Xebec'in Haki'si BM'in dayanıklılığını kağıt gibi yırtar.
2. Tur (Blackbeard): BB'nin Yami'si belki Haki'yi iptal edemez. Xebec, BB'nin Gura'sına rağmen Haki'siyle ezer geçer.
3. Tur (Yaşlı Sağlıklı WB): Bu WB hala bir canavar. Xebec'e en ciddi hasarı bu turda verir. Gura Gura'dan kaçış yok. Ama Xebec'in Haki'si baskın gelir.
4. Tur (Luffy - Gear 5): Xebec "orta hasarlı" geliyor. G5'in saçmalık seviyesi yüksek ama Xebec'in Haki'si Kaido'nun fersah fersah üzerinde, G5'in "lastik" savunmasını delebilir. Bu, serideki en zorlu Haki vs Meyve dövüşü olur. Xebec alır diyorum karakterin ağırlığına ve dayanıklılığına ( luffynin dayanıksızlığı diyeyim) istinaden ama çok ağır yaralanır.
5. Tur (Shanks): Ve duracağı yer. Xebec, G5'ten pestili çıkmış halde (muhtemel ağır yaralı) taptaze Shanks'ın karşısına çıkıyor. Xebec'in Haki'si normalde Shanks'tan üstün olsa bile, o anki durumuyla taze bir Shanks'ı alamaz. Shanks, birikmiş yaraları sömürür ve işi bitirir diyorum.

Senaryo 1 (Yeni) Sonuç: 5. Tur'da (Shanks) durur.

Senaryo 2 (Şeytanlaşmış Xebec)

1. Tur (Big Mom): ...Ez win.
2. Tur (Blackbeard): Ez win.
3. Tur (Yaşlı WB): WB, Gura Gura ile formun üstündeki tozu siler anca.
4. Tur (Luffy - G5): Nika vs Şeytan. Luffy tek başına (Garp+Roger) seviyesinde değildir herhalde . Xebec, G5'in canını çıkarır ama "Güneş Tanrısı" da Xebec'i orta seviyede hırpalamadan gitmez gibi geliyor bana. Değişik bir form kestiremiyorum.
5. Tur (Shanks):Eee Taze Shanks vs orta hasarlı Şeytan Xebec. Xebec bu turu da alır ama Shanks'ın Haki'si canını sıkar. Hasar: Ağır seviyeye yükselir.
6. Tur (Kaido - BOSS): Xebec buraya "Ağır Yaralı" geliyor. Karşısında taze Kaido. Ama Xebec'in "base" gücü o kadar yüksek ki...
Senaryo 2 (Yeni) Sonuç: Tüm turları temizler. O formun tek çözümü başka bir efsaneyle takım kurmak. Tek başına kimse durduramaz. İmu hariç tabii.
Yapay zeka yazmış gibi duruyor yorumun