Senaryo 1
Eğer zirve Haki'si Shanks'tan bile üstünse, bu adamın ligi bambaşka. İyileşme olmaması tek dezavantajı.
1. Tur (Big Mom): BM'in zirvesi falan dinlemez. Xebec'in Haki'si BM'in dayanıklılığını kağıt gibi yırtar.
2. Tur (Blackbeard): BB'nin Yami'si belki Haki'yi iptal edemez. Xebec, BB'nin Gura'sına rağmen Haki'siyle ezer geçer.
3. Tur (Yaşlı Sağlıklı WB): Bu WB hala bir canavar. Xebec'e en ciddi hasarı bu turda verir. Gura Gura'dan kaçış yok. Ama Xebec'in Haki'si baskın gelir.
4. Tur (Luffy - Gear 5): Xebec "orta hasarlı" geliyor. G5'in saçmalık seviyesi yüksek ama Xebec'in Haki'si Kaido'nun fersah fersah üzerinde, G5'in "lastik" savunmasını delebilir. Bu, serideki en zorlu Haki vs Meyve dövüşü olur. Xebec alır diyorum karakterin ağırlığına ve dayanıklılığına ( luffynin dayanıksızlığı diyeyim) istinaden ama çok ağır yaralanır.
5. Tur (Shanks): Ve duracağı yer. Xebec, G5'ten pestili çıkmış halde (muhtemel ağır yaralı) taptaze Shanks'ın karşısına çıkıyor. Xebec'in Haki'si normalde Shanks'tan üstün olsa bile, o anki durumuyla taze bir Shanks'ı alamaz. Shanks, birikmiş yaraları sömürür ve işi bitirir diyorum.
Senaryo 1 (Yeni) Sonuç: 5. Tur'da (Shanks) durur.
Senaryo 2 (Şeytanlaşmış Xebec)
1. Tur (Big Mom): ...Ez win.
2. Tur (Blackbeard): Ez win.
3. Tur (Yaşlı WB): WB, Gura Gura ile formun üstündeki tozu siler anca.
4. Tur (Luffy - G5): Nika vs Şeytan. Luffy tek başına (Garp+Roger) seviyesinde değildir herhalde . Xebec, G5'in canını çıkarır ama "Güneş Tanrısı" da Xebec'i orta seviyede hırpalamadan gitmez gibi geliyor bana. Değişik bir form kestiremiyorum.
5. Tur (Shanks):
Eee Taze Shanks vs orta hasarlı Şeytan Xebec. Xebec bu turu da alır ama Shanks'ın Haki'si canını sıkar. Hasar: Ağır seviyeye yükselir.
6. Tur (Kaido - BOSS): Xebec buraya "Ağır Yaralı" geliyor. Karşısında taze Kaido. Ama Xebec'in "base" gücü o kadar yüksek ki...
Senaryo 2 (Yeni) Sonuç: Tüm turları temizler. O formun tek çözümü başka bir efsaneyle takım kurmak. Tek başına kimse durduramaz. İmu hariç tabii.