Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Spoiler Yamamato (Shikai) vs Akainu

Xarachi

Baykuş Vitamini
Yeni Kullanıcı
cbd8719aa403e7ed844b252f254864d406411212.jpg

Yamamato
main-qimg-b84156186a53acfbe1caae90e23dc51e-lq

Akainu

Kurallar :
-Hızlar eşitlendi
-Ayetler eşitlendi ve Akainu'ya ruh direnci verildi
-Yamamato yaşlı ve shikaisi ile, vsb profilinde ki AP si kullanılacak
-Akainu databook/SBS statementından yola çıkılarak kendi evrenin en güçlüsü sayılacak

Yamaji'nin hype'ı çok daha yüksek. Yamaji'nin bankai'si olmasa bile Kızıl Köpek'in seviyesi hala yeterli değil diye düşünüyorum, ancak Sakazuki'nin de tam gücünü göremedik. Yamaji'nin Şikai performansı da çok featless. Yani tuhaf bir karşılaşma olmuş. Ben hype dolayısıyla Yamaji'ye oynarım. Bankai olsaydı işin içinde Genryuusai-dono low diff derdim.

Yamaji'nin hype'ı çok daha yüksek. Yamaji'nin bankai'si olmasa bile Kızıl Köpek'in seviyesi hala yeterli değil diye düşünüyorum, ancak Sakazuki'nin de tam gücünü göremedik. Yamaji'nin Şikai performansı da çok featless. Yani tuhaf bir karşılaşma olmuş. Ben hype dolayısıyla Yamaji'ye oynarım. Bankai olsaydı işin içinde Genryuusai-dono low diff derdim.
Sakazuki > One Piece evreni alacağız, Prime WB ve Roger da dahil ki olması gereken bence o da neyse.
Shikai Yamajii > Base Aizen , base aizen in de olayı tüm espalardan güçlü olması

Bana, Yamamoto dövüş gücü olarak Akainu'dan daha üstün gibi geliyor.

Yama bankai olmadan bile Gotei 13'ü yenen Aizen'le çarpışabiliyordu. Yama alır

Yamamoto'nun abartılan bir karakter olduğunu düşünüyorum. Sakazuki'yi küçümser kesin bu da onun sonu olur.

Sakazuki'yi küçümser kesin bu da onun sonu olur.
Küçümsediği için Yamamoto'ya takla attıran karakterler "Hazırlıklı Aizen" ve "Hazırlıklı Yhwach". Serinin en güçlü iki kötüsü. Hatta belki de en güçlü iki varlığı.

Sakazuki'yi küçümsese bile, ne olacak ki ? Etrafındaki reisu'yu bile yakan adamı magma ile mi dövecek ? Ha ben bu arada yabancı platformlarda iddia edildiği kadar Bleach evrenini güçlü görmüyorum ve Akainu'nun ezileceğini de düşünmüyorum. Akainu'nun Shikai haline karşı kesinlikle var. Ancak, Yamamato daha hızlı, çok daha tecrübeli, fiziksel olarak denktir, ve de kido falan gibi hax olaylar var. Kıpırdamaz edebilir Aka'yı... Bu Ace'in alevine benzemez :D

Yamamoto'nun abartılması konusunda ise katılıyorum.

Sakazuki'yi küçümser kesin bu da onun sonu olur.
Küçümsediği için Yamamoto'ya takla attıran karakterler "Hazırlıklı Aizen" ve "Hazırlıklı Yhwach". Serinin en güçlü iki kötüsü. Hatta belki de en güçlü iki varlığı.

Sakazuki'yi küçümsese bile, ne olacak ki ? Etrafındaki reisu'yu bile yakan adamı magma ile mi dövecek ? Ha ben bu arada yabancı platformlarda iddia edildiği kadar Bleach evrenini güçlü görmüyorum ve Akainu'nun ezileceğini de düşünmüyorum. Akainu'nun Shikai haline karşı kesinlikle var. Ancak, Yamamato daha hızlı, çok daha tecrübeli, fiziksel olarak denktir, ve de kido falan gibi hax olaylar var. Kıpırdamaz edebilir Aka'yı... Bu Ace'in alevine benzemez :D

Yamamoto'nun abartılması konusunda ise katılıyorum.
Konuda Akainu kendi evreninin en güçlüsü sayılacak deniliyor. Yani zirve OP karakteri seviyesi olarak düşünebiliriz. Böyle olunca Bankai açmayan bir Yamamoto'yu yenebilmesi bana pek abes gelmiyor. Magmayı da küçümsememek lazım OP evreni içinde gerçektekine göre daha bile tehlikeli.

Konuda Akainu kendi evreninin en güçlüsü sayılacak deniliyor.
Haa buna dikkat etmedim. Ancak o biraz konuyu açanın SBS ve databook açıklamalarını abartmsından kaynaklanmış.

OP'nin zirvesi, Yamamoto'yu Shikai halinde alabilir mi ? Alabilir yani evet öyle bakınca olabilir. Ben ona bakmamışım sorry.

Konuda Akainu kendi evreninin en güçlüsü sayılacak deniliyor.
Haa buna dikkat etmedim. Ancak o biraz konuyu açanın SBS ve databook açıklamalarını abartmsından kaynaklanmış.

OP'nin zirvesi, Yamamoto'yu Shikai halinde alabilir mi ? Alabilir yani evet öyle bakınca olabilir. Ben ona bakmamışım sorry.
Orijinal kaynak daha önemli tabi böyle şeylerde ama bazen databook gibi yan kaynaklara da başvurulabilir bence.

OP'nin zirvesi olarak ele alırsak ben alabileceğini düşünüyorum Akainu'nun. Ama bildiğimiz haliyle bile kolay yenileceğini düşünmüyorum açıkçası. OP fanlığımın da etkisi olabilir tabi bunda. :D

Biraz farklı yaklaşayım ben de.Yamaji kılıçlara çok daha önem verilen ve herkesin ana silah olarak kılıç kullandıgi çok daha güçlü bir evrende en güçlü kılıç ustası diye betimlenebilecek birisi.Mihawk'dan çok çok daha üstün olmalı.Akainu=Mihawk diye de düşünürsek Yamaji hız eşitlenmesine raģmen kazanan taraf olmalı benim gözümde.