Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Yaratılmış En İyi Oyun Karakteri

Homelander

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Konu başlıktaki gibi. Oynadığınız oyunlarda hayran kaldığınız, çok iyi olduğunu düşündüğünüz karakterleri burada paylaşabilirsiniz. Ha unutmadan kısaca neden sevdiğinizi anlatsanız güzel olur.

Kimse yazmadığı için ben yazayım. Flood sayılmaz umarım :D
Buradan da sevdiklerime bakabilirsiniz.

1- The Dahaka
Zaman çizgisinin koruyucusu. Ondan kaçamazsınız. Sizi her yerde bulur. Eğer peşinizde Dahaka varsa gözünüzü asla kapatmayın. Korku hissini çok iyi veren bir karakter olduğunu düşünüyorum. İlk karşıma çıktığında "bela geliyor" demiştim. Ondan sonra oyunu korkarak oynadım. Oyunun her dakikasında "Nereden çıkacak?!" dedirtmiştir bana. Her çıktığında "olamaz!", argo bir tabirle "h*******r" dedirtti bana. Çok iyi bir karakter olduğunu düşünüyorum. Bu karakterin size verdiği gerilim hissini Amnesia bile veremez.
Sizi kovalarken arkada bu müzik çalar.

2- The Prince
Prens'in 2. oyundaki halini çok seviyorum. Bilge, havalı, Dahaka tarafından 7 yıl boyunca kovalanmış, karanlık ve söylediği sözler kağıda yazılıp duvara asmalık. İlk oyundaki Prens'ten sonra böyle bir karakteri görmek çok güzeldi. Oynamaktan çok zevk aldığım bir karakter idi.

Aslında daha fazla var ama kelimelere dökmekte zorlandığım için daha fazla yazamayacağım :D

Moderatör tarafında düzenlendi: