Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Yer Değişselerdi

Flyjin

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Aklıma böyle bir şey geldi de eğlenceli olduğunu düşündüğüm için konu açmak istedim. Siz de kendi listenizi atın.

Bu biraz oyun gibi olacak tek kural var o da korsan grubundan sadece tayfa kaptanları kullanılabilir. Rayleigh, Beckmann, Marco v.s kullanılamaz. Tek istisna Ace o da zamanında korsan kaptanıydı. Hadi bir de Rayleigh o olmazsa olmaz. Bunun dışında geçmişte kaptanlık tecrübesi olanlar kullanılamaz. Bunun dışında kişisel olarak bir kaç ismi almayacağım, ama bu size bağlı. Sadece kaptanlar olayı da şu yüzden korsanlar daha kalabalık ve liste karışmasın diye. Bu yüzden de bir kaç kişiyi almayacağım Shiki gibi.

*Korsan olan denizciler isteğe bağlı, yakıştırdığınız bir tayfaya kaptan yapılabilir.
*Devrimciler ve CP kullanılamaz. Kuma da dahil.
*Korsanlar grubu KK, Yonko ve Schibukai olarak kullanılacak. İsterseniz Supernova tier'ı da kullanabilirsiniz.
*Denizciler Filo Amirali, Amiral, Koramiral olarak kullanılacak.

Kendi listeme geçiyorum.

Korsanlar

Korsanlar Kralı

Monkey D. Garp

Yonko

Kong, Sengoku, Sakazuki, Borsalino

Schibukai

Kuzan, Issho, Ryokugyu, Tsuru, Sentomaru, Momonga, Oniguma, Magellan

Supernova

X Drake, Smoker, Coby, Hina, Maynard, Bastille, Momousagi

*Denizcilere bu kadar Supernova bulabildim. Ayrıca Tashigi, Helmeppo ve Bogart gibi kişileri Smoker, Coby ve Garp'a dağıttım. O yüzden yoklar. Supernovalara koyabilecek daha güçlü Koramiraller vardı evet ama ben yaşı daha genç olan veya yeni görmeye başladığımız kişilerden seçtim Supernovaları. Sentomaru'nun Schibukai olmasının sebebi Pasifista tayfası. Her ne kadar bu denizci gücü olsa da öyle olsun istedim. Schibukai adı üstünde 7'dir ama eklemem lazımdı. Ama Koramiral ikilisine dokunmak istemedim aklıma Magelan gelince de oraya koydum.

Bunun dışında Garp Roger'ın, Kong BM'nin, Sengoku WB'nin, Sakazuki Kaido'nun, Borsalino da Shanks'ın yerine geçti. Kuzan'ı neden daha güçlü olduğu halde alta aldım onu tek tabanca, Mihawk gibi (ki Amiralken de böyleydi) gördüğüm için onun rolüne aldım. Ötekileri de herhangi bir tayfaya almadan güç ve tecrübe açısından yerleştirdim.

​
Garp Korsanları Kaptanı: Monkey D. Garp
Büyük Baba Korsanları Kaptanı: Kong
Buda Korsanları Kaptanı: Sengoku
Lav Korsanları Kaptanı: Sakazuki
Işık Hızı Korsanları Kaptanı: Borsalino
Tayfa İsmi Bulmaya Üşenen Schibukai: Kuzan
Mor Kaplan Korsanları Kaptanı: Issho
Yeşil Boğa Korsanları Kaptanı: Ryokugyu
Pasifista Korsanları Kaptanı: Sentomaru
Tüttüren Korsanlar Kaptanı: Smoker​

Denizciler

Filo Amirali

Xebec (Emekli)
Edward Newgate (Emekli)
Kaido

Amiral

Shanks, Marshall D. Teach, Dracule Mihawk

Charlotte LinLin istifa etti.
Ralyeigh emekli oldu.

Koramiral

Gol D. Roger (Yarı Emekli), Donquixote Doflamingo, Boa Hancock, Gecko Moriah, Gol D. Ace, Gol D. Luffy, Trafalgar Law, Eustass Kidd, Urouge, Jewerly Bonney, Gang Bege

(Apoo ve Hawkins vatana ihanetten idam edildi)

Kaido ve Big Mom'ın akibetini Sakazuki ve Kuzan'a benzettim. Roger aynı Garp gibi bir karar verdi benim listemde. Ace ise babası KK ve nefret edilen birisi olmadığından, babasının soyadını aldı. Luffy ise dedesi KK ve babası devrimci olduğu için Roger tarafından Ace ile kardeş olarak büyütüldü. Babası ve dedesi çok tehlikeli olduğu için de, Roger onu kendi oğlu olarak tanıttı ve gerçeği sadece Newgate biliyor. Unuttuğum bir kaç kaptan da vardır. Ama Shiki'yi falan unutmadım.

Kaido neden Filo Amirali? 1 Shanks'ın girişi sonra ve çok da uğramak istemezdi. Gerçi Kaido gibi sert birisine bırakmak istemezdi ama, bu konum için hükümet Roger ve Newgate'i dinlemeyip LinLin ve Kaido üzerinden gitti. Amaçları Denizcileri caydırıcı yapacak, Newgate'in aksine yumuşak yürekli olmayacak bir Filo Amiraliydi.
Rayleigh ilk teklifin gittiği kişiydi ama. Rayleigh yaşından ötürü emekli olmak istedi fakat, Hükümet: Tamam kardeş Filo Amirali olma. Ama bak Newgate emekli oldu, Roger yarı emekli oldu. Sen de gidersen çok güç kaybederiz dedi. Rayleigh de bunun üzerine yeni nesilden birisinin bu güce ulaşmasını beklemeyi seçti.

Teach de deprem meyvesini eski filo amiralinden çalacak değil ya, sonuçta korsan değil. Tek meyvesi var o da Yami Yami. Zaten bu olaydan önce Koramiraldi. LinLin de yenilip istifa etti. Ama Roger ve Edward Shanks'ı destekliyordu.

Benim senaryom ve dizlimim böyle.
​

Moderatör tarafında düzenlendi:
Son dakika: Rayleigh, Mihawk'a yer açmak için emekli oldu.

Arkadaşlar biliyorum uğraştırıcı bir şey. Ama çok heves ederek açtım ben konuyu :D Azıcık katılım en azından 3-5 bir şey yazın. Hiç değilse, yazmak istediğiniz kısımları.

@Uncle Ton@Mihawk @Garou @Rakatas @Earendill @Hanzo7682

@Nabu'nun yoğun olduğunu biliyorum. Olmasa yorum yapardı zaten.

Arkadaşlar biliyorum uğraştırıcı bir şey. Ama çok heves ederek açtım ben konuyu Azıcık katılım en azından 3-5 bir şey yazın. Hiç değilse, yazmak istediğiniz kısımları.
Katılım yapardım da konu OP ile alakalı değil mi? Ben okumadım. :D Çok önde gelen olaylar ve featler hariç seriye dair bilgim yok gibi bir şey.

@Nabu'nun yoğun olduğunu biliyorum. Olmasa yorum yapardı zaten.
Yoğunluktan da ziyade ben OP'yi artık bu denli önemsemiyorum. Vakit harcamaya değer bir yer değil artık.

Bir de Oda'nın berbat yazarlığı sağolsun denizciler ile korsanlar arasında dengesizlik çok fazla var. Yani birbirine denk şeyler değiller.

Ama senin hatrına şöyle bişi attırayım. Ben denizciler olarak değil, dünya hükümeti olarak ele alacağım

Denizcilerin korsan olma durumu aşağı yukarı seninki ile aynı olur çünkü denizci karakter daha az :D

Ben Hükümet tarafına geçen korsanları konuşayım.

Minkleri, X-Drake ve Vergo'yu, Geçici süreliğine denizde yol almışları korsandan saymadığım için burada göremeyeceksiniz.

Goroseiler -> Roger, WB, Xebec, Teach, Luffy (özellikle seri sonu potansiyellerine bakarak)

Kong'un pozisyonu -> Rayleigh

Vegapunk + Sentomaru yerine -> Trafalgar Law + Jinbei

Filo Amirali -> Shanks

Amiraller -> Kaido, Kid, Beckman, Mihawk, Marco (ya da Katakuri ya da Weevil duruma göre)

Emekli Amiraller = Shiki, Gaban

Impel Down Müdürü ve yardımcısı = Shiliew + King

Cp0= Geriye kalan Karasakal ve Kızıl Saç Korsanlarından kalanlar

Kumadan üretilmiş Pacifistalar yerine -> Kizaru Robotları var.

Elit Koramiraller = Dof, Hancock, Ace, Jozu, Zoro

Ortalama Koramiraller = Vista, Queen, Cracker, Prime Chin Jao (en az), Sanji

Düşük Korlar= Urouge, Killer, Jack, Crocodile, Moriah, Cavendish, Sai

Tuğlar = Perospero, Hawkins, Apoo, Bege, Franky,Who's Who

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.Garpı'ın Köpek Maskesi --> Smoothie
.
.
.
.
.
.
.
.
Sengoku'nun Keçisi = Big Mom

Normalde daha erken yazacaktım ama zaman bulamadım.

KORSANLAR KRALI : Monkey D.Garp(Aslında Garp KK olmak istemez ama başka adam yok denizcilerde)

YONKO: Kizaru,Kuzan, Ryokugyu,Fujitora
(Akainu'yu bilerek almadım.Çünkü bu herifin bir tayfa kurup o tayfa ile bir yonko olabileceğini zannetmiyorum.Tek hatalarında bütün tayfa üyelerini öldürür bu gavat)

SCHİBUKAİ: Magellan Smoker Coby Momonga Sentomaru John giant Hina

Denizciler için ise

İM= Luffy :D

GOROSEİ:Roger Xebec WB Kaido BM

BAŞKUMANDAN: Rayleigh

FİLO AMİRALİ: Shanks

AMİRAL: Mihawk BB Shiki

KORAMİRAL: Hancock Moriah Dof (Luffy,Zoro ve killer harici)Supernovalar,

Aşağı yukarı benim liste böyle işte.Şu anlık böyle yapabildim.

Korsan Tayfa

KK
-Sakazuki (Kral dediğin adam ciddi olmalı)

Yonko
-Garp (WB gibi aile filan kurar bu da pek etliye sütlüye karışmaz)
-Borsalino (KK'den sonra en yüksek ödül)
-Fujitora
-Sengoku (Bu da Teach gibi işte sinsi pez)

Savaş Lordu
-Kuzan
-Smoker
-Coby
-Helmeppo (Bugy yerine)
-Hina
-Magellan
-Dev koramillerden biri

Denizciler

Filo Amirali
-Dragon

Denizci Kahramanı
-Roger

Amiraller
-Shanks
-Mihawk
-Rayleigh

Koramiraller
-Jimbe
-Ace
-Luffy
-Crocodille

Devrimci

Lider
-WB

Sağ Kolu
-Mihawk

4 komutan
-Kaido

-BM
-Ace
-Weevil :p

KK

Garp

Devrimci Lideri

Smoker

Yonko

Sakazuki, Aokiji, Kizaru, Fujitora(Amiralleri direk Yonko yaptım, amiral yonko denkliğine gönderme kıps.)

Filo Amirali

Gol D. Roger

Amiraller

Doflamingo, Marko, Katakuri

şimdilik bu kadar. :D

(Akainu'yu bilerek almadım.Çünkü bu herifin bir tayfa kurup o tayfa ile bir yonko olabileceğini zannetmiyorum.Tek hatalarında bütün tayfa üyelerini öldürür bu gavat)
Akainu'yu Mihawk yap. Tayfasız gezsin :D

Devrimci

Lider
-WB
Devrimcilerin ömrü kısa olacak desene :D :D

-------------

Bu arada Garp'ın karakterini WB'ye benzetenler olmuş. Arkadaşlar Garp'ın amiral ya da filo amirali olmak istememesinin 2 sebebi var.

1.si Kutsal Ejderlerin direkt emri altına girmemek ve bu sayede halka ve denizcilere daha yakın kalmak
2.si Aktif görev hayatını sona erdirmemek.

WB'nin tarzı ile bu çok farklı. Adam Korsan iken kendi işinin patronu olacağı için ve de ister istemez aktif olmak zorunda olacağı için. Garp'ın daha yüksekleri hedeflemesini engelleyen bir şey yok.

Yani WB gibi aile kurardı ya da KK olmak istemezdi gibi yorumlar aslında pek doğru olmayabilir.