Adam Mutantların %99'unu yok ettikten sonra üzerindeki ateşi söndüremiyor yaniDoom gibi bir karakterin kendisine ait olmayan bir başarıyla övüneceğini sanmıyorum sonuçta bu adam marvel evreninin en zeki adamlarından birisi bu hiç onun tarzı değil ve söylediği şeyi de yapabilecek kapasitede bir adam
Senin zannetmemen önemli değil ve beyonders gücünü kontrol etmesi bambaşka bir hikaye ve bambaşka olaylara bağlı bir şey. Gören de adam hep öyle sanır.Dediğim gibi Doom bu, bu adam Beyonders´ın gücünü kontrol edebilen birisi bu onun için hiç bir şey kendini kaybedeceğini sanmıyorum
Yalan söyleme değil ancak Hikayeyi baştan okumadan orada kastettiğinin ne olduğunu bilemeyiz. Oradan yola çıkarak Doom, mutantları yok etti diyemeyiz bunu diyene de hiç rast gelmemiştim.Bence tekrar yüzü kötüleşti diye öfkelendi o kadar yalan söyleyeceğini ya da kendi yapmadığı bir şeyi gerine gerine söyleyeceğini sanmıyorum
Onu kullanmışsa bu gene SW yaptı demektir.SW yi de istediğini elde etmek için kullanmış gibi geldi bana sonuç buraya gelince söylemiş her şeyi
Bunun için konu açman lazım. Şu karakter öbüründen güçlü mü gibi sorulardan çok karakterlerin güç seviyesi sorulur. Yine de aralarında çok bir fark olduğunu sanmıyorum.Benimde bir suredir gladiator mu yoksa ultraman mi daha guclu diye aklima takiliyordu hocam, hangisi fiziksel olarak daha guclu ve daha ucuk featlere sahip?
tesekkurler dostum@KocaYusuf
Er meydanı yazan yerdeki comics meydanı yazan yere git.
Binary formunda olmadığı sürece Süpo'ya çok zorluk çıkarmaz herhalde.Superman
Yani Thor da aynı şekilde.
Binary formunda bile Superman ve Thor'a zorluk çıkarabilecek bir karakter değil..@KocaYusuf
Maksimum Güneş Sistemi zannımca.
Binary formunda olmadığı sürece Süpo'ya çok zorluk çıkarmaz herhalde.Superman
Yani Thor da aynı şekilde.
https://vsbattles.fandom.com/wiki/Captain_Marvel_(Carol_Danvers)