Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Çizgi Roman Güç Seviyelerine Dair Sorular ve Tartışmalar

Scarlet Witch'in No more mutants diyerek tüm mutantları yok etmesini Dr.Doom yapmış ve her şeyi ben yaptım sen bir hiçsin diyor bu ne kadar doğru ne düşünüyorsunuz ?

Burada
scarletwitchdoom32.jpg

@Ascalon o eventi daha iyi bilir ancak bence Doom orada sayıklamış gibi bir şey, pek kendinde değil.

Doom gibi bir karakterin kendisine ait olmayan bir başarıyla övüneceğini sanmıyorum sonuçta bu adam marvel evreninin en zeki adamlarından birisi bu hiç onun tarzı değil ve söylediği şeyi de yapabilecek kapasitede bir adam

Doom gibi bir karakterin kendisine ait olmayan bir başarıyla övüneceğini sanmıyorum sonuçta bu adam marvel evreninin en zeki adamlarından birisi bu hiç onun tarzı değil ve söylediği şeyi de yapabilecek kapasitede bir adam
Adam Mutantların %99'unu yok ettikten sonra üzerindeki ateşi söndüremiyor yani :D Adam orada bayağı sayıklıyor herkes acır gözlerle bakıyor :D

@Nabu

Dediğim gibi Doom bu, bu adam Beyonders´ın gücünü kontrol edebilen birisi bu onun için hiç bir şey kendini kaybedeceğini sanmıyorum. Bence tekrar yüzü kötüleşti diye öfkelendi o kadar yalan söyleyeceğini ya da kendi yapmadığı bir şeyi gerine gerine söyleyeceğini sanmıyorum SW yi de istediğini elde etmek için kullanmış gibi geldi bana sonuç buraya gelince söylemiş her şeyi

Dediğim gibi Doom bu, bu adam Beyonders´ın gücünü kontrol edebilen birisi bu onun için hiç bir şey kendini kaybedeceğini sanmıyorum
Senin zannetmemen önemli değil ve beyonders gücünü kontrol etmesi bambaşka bir hikaye ve bambaşka olaylara bağlı bir şey. Gören de adam hep öyle sanır.

Bence tekrar yüzü kötüleşti diye öfkelendi o kadar yalan söyleyeceğini ya da kendi yapmadığı bir şeyi gerine gerine söyleyeceğini sanmıyorum
Yalan söyleme değil ancak Hikayeyi baştan okumadan orada kastettiğinin ne olduğunu bilemeyiz. Oradan yola çıkarak Doom, mutantları yok etti diyemeyiz bunu diyene de hiç rast gelmemiştim.

SW yi de istediğini elde etmek için kullanmış gibi geldi bana sonuç buraya gelince söylemiş her şeyi
Onu kullanmışsa bu gene SW yaptı demektir.

Dr. Doom'un olayı olayları manipüle ederek Wanda'yı delirtip mutantları yok ettiği söyleniyor ama boş bir retcon gibi bir şeydi bu durum. Wanda çok karışık bir karakter.

@Nabu
Demek istediğim Dr doom mükemmelliyetçi iradesi ve zekası en üst düzeyde olan karakterlerden birisi başkasının başarısıyla övünmeyeceğini düşünerek yorum yaptım ve zaten Doom surekli Galactus,Silver Surfer gibi karakterlerin de güçlerini alıp kullandı IG'i kullandı Cosmic Cube benzeri eşyaları da kullandı yani sadece Beyonder'in gücünü kullanmadı çok çeşitli güçlere de hakim olup iradesiyle başa çıkabildi bunlardan yola çıkarak Doom'un kendini kolay kolay kaybetmeyeceğini söyledim

Edit: Doom kesinlikle Mutantları yok etti demiyorum onu belirteyim yanlış anlaşılmasın

Konu Doom'un kapasitesi ya da saygınlığı değil ki. Konu bir panel üzerinden yapılan yorumlama ve en nihayetinde Doom'un featin yapılma kısmıyla alakası olmadığını da öğrendik. O yüzden Doom kimdir ne yapmış ne yapar çok da içine girmemiz gereken şeyler değil. Neyse cevabı biliyorsun artık :)

Benimde bir suredir gladiator mu yoksa ultraman mi daha guclu diye aklima takiliyordu hocam, hangisi fiziksel olarak daha guclu ve daha ucuk featlere sahip?

Benimde bir suredir gladiator mu yoksa ultraman mi daha guclu diye aklima takiliyordu hocam, hangisi fiziksel olarak daha guclu ve daha ucuk featlere sahip?
Bunun için konu açman lazım. Şu karakter öbüründen güçlü mü gibi sorulardan çok karakterlerin güç seviyesi sorulur. Yine de aralarında çok bir fark olduğunu sanmıyorum.

Vslerini merak etmiyorum ya da kim alir demiyorum hocam. Sadece hangisi fiziken daha üstün onu merak ettim diyelim

Bu gibi şeyleri konu olarak açarsak daha verimli olur her açıdan karşılaştırırız karakterleri ancak şimdilik, yeni üyenin şerefine fikrimi söyleyecek olursam. Ultraman derim.

Konu olarak acmam gereken yeri tam olarak soylerseniz daha iyi olur hocam zira bulamadim sanirsam :D

Hocam ben bu Kaptan Marvel(Carol) konusunda düzgün bir bilgi bulamadım. Bu arkadaşın güç seviyesi nedir? Superman ve Thor gibi kişilere kıyasla ne seviyededir çizgi roman ve filmde. Düello yapsalar kim alir demiyorum, güç seviyesini merak ediyorum sadece.

@KocaYusuf
Maksimum Güneş Sistemi zannımca.

Binary formunda olmadığı sürece Süpo'ya çok zorluk çıkarmaz herhalde.
Yani Thor da aynı şekilde.
https://vsbattles.fandom.com/wiki/Captain_Marvel_(Carol_Danvers)
Binary formunda bile Superman ve Thor'a zorluk çıkarabilecek bir karakter değil..

Güneş sistemi seviyesinde olduğunu da düşünmüyorum.

@KocaYusuf Ben en fazla güneş yokedebilir diye düşünüyorum. Binary formda da Thor'un iki tık altıdır çünkü sinematik evrendeki gibi bşir hype ı olmafı hiçbirzaman benim bildiğim. İron mani trk yumrukta komaya sokabiliyor Hulk'u da tek yumrukta bayıltabiliyor ama. Hulk 'u sinirlenmeden İron man'i de hazırlıksız yakalaması lazım.