Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs İchigo vs Naruto

Kim alır

• İchigo Orta Zorluk (R1)

• Naruto Orta Zorluk (R1)

• İchigo Orta-Yüksek Zorluk (R1)

• İchigo Yüksek Zorluk (R1)

• Naruto Yüksek Zorluk (R1)

• Yenişemezler (R1)

• İchigo Orta Zorluk (R2)

• Naruto Orta Zorluk (R2)

• İchigo Yüksek Zorluk (R2)

• Naruto Yüksek Zorluk (R2)

• Naruto Orta-Yüksek Zorluk (R1)

• İchigo Orta-Yüksek Zorluk (R2)

• Naruto Orta-Yüksek Zorluk (R2)

• Yenişemezler (R2)

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Garou

Efsane Baykuş
Üstat Kullanıcı
Çok fazla comics konusu açıldı benim de aklımdaydı bakalım ne olacak.

Kurallar:
R1

Naruto Kn4 formunda.
İchigo Ulqiorra ile savaştığı formda.
Kendilerini zaten tutamazlar.

R2
Naruto Kn6 formunda.
Kalan her şey aynı.

Yer: Ulquiorra vs İchigo'nun olduğu alan. (Las Noches'in çatısı)
Mesafe: 150 metre

@KocaYusuf @rasyonel @Nabu @Ascalon @Hanzo7682 @Earendill @Savior

82c4241994a000ea668e073118acdfc1.jpgVs08e823a070963c4f3cb78a2296f0b9f6.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Zor bir savaş olsa da eninde sonunda İchigo kazanacaktır diyorum ben. Round 2 yüksek zorluk İchigo

Naruto yüksek zorlukta alır gibi. Pain dövüşüne tekrar baktım Bansho Tenin ile büyük bi tepeyi Naruto'nun üzerine attı onu bile patlattı. Üstüne Shinra Tensei'ye karşı koyması, Chibaku'dan sağ çıkması vs... Full Hollow İchigo'nun zarar vermesi pek mümkün görünmüyor.

@rasyonel Gelmene sevindim.

Naruto yüksek zorlukta alır gibi.
Hangisini?

Pain dövüşüne tekrar baktım Bansho Tenin ile büyük bi tepeyi Naruto'nun üzerine attı onu bile patlattı.
Kn6 olabilir o.
Üstüne Shinra Tensei'ye karşı koyması
Yine Kn6.

Chibaku'dan sağ çıkması
Kyuubi'ye dönüşmek üzereydi zaten. Kn6 formunda Chibaku'da sıkışıp kalmıştı. 7-8-9 kuyruk diye kuyruk sayısı artarken kurtulmuştu herhalde.

@Garou teşekkürler. Ben foruma bakıyorum ara sıra ama pek yazmaya vaktim olmuyor.Konuya gelirsek Kn4 ichigo yüksek zorluk,Kn6 Naruto alır gibi

Moviede cehennem kapısını bile yarıp geçiyor attığı cero, sadece 6 kuyruk rakibi olabilir bunun, 4 kuyruğun şansı yok.

Round1: Vasto orta zorluk
Round 2: Sonuçsuz ya da Vasto lorde aşırı zor

Moviede cehennem kapısını bile yarıp geçiyor attığı cero, sadece 6 kuyruk rakibi olabilir bunun, 4 kuyruğun şansı yok.
Mantığken öyle ama mangakamız bahsettiği büyüklükleri öyle çizemediği için yapabileceğimiz bir şey yok. Yoksa Las Noches İç Anadolu kadar falan herhalde. 4 ve üstü olan Espadalar Las Noches'i yok edebileceği için Ada seviyesi falan olması lazım. İkinci salınımını yapmadan Ada seviye yıkım yapabilen Ulquiorra ikinci salınımdan sonra İchigo'nun Full Hollow formuna yenildi. Hem de öyle başa baş falan da gitmediler bayağı resmen ezdi İchigo. Tüm hışmıyla bile girişmedi adama Cehennem filmindeki gibi dev Cero falan da atmadı. Zaten atmadığı halde sonucu kolayca belirleyebildi. Yani adam Ülke hatta belki Kıtasal seviye bir tehdit olabilecekken Ada seviye civarında kaldı.

Ben ichigo dedim. Karakterin saldırı gücü çok çok anormal. Kendisine yakın birini göremediğimizden tahmin etmek zor ama lanza del relampago’yu çıplak elle tutup patlatmak, aralarında o kadar mesafe varken ulqi’nin görüş alanından tamamen çıkıp arkasında belirmek, ulqiorrayı tek kılıç darbesiyle yenmek çok anormal bişey.

Naruto’nun da fiziksel seviyesi yüksek ama bu kadar da hayvanlık göstermedi. Dövüşseler bijuudama hazırlamaya falan vakti olmaz direk çarpışırlar ve ichigo’nun bu durumda yenilmesi çok zor görünüyor.

Bijuudama yese de sağ çıkar gibi görünüyor zaten. Çıplak elle lanza del relampagaya onu yapan birinin bijuudamadan çok ciddi hasar alması zor. Bd’nin Patlama boyutu daha büyük tabi ama o mızrağı tamamen yoketti ichigo. Orda gördüğümüz tüm enerjiyi yoketti yani. Daha büyük olan bijuudamayı yese de patlamada bijuudamaya giden enerjinin bi kısmı israf oluyor.

Yani bd’yi öyle eliyle alıp patlatamayabilir. Ama yediğinde bd patlayacağı için ve naruto “bak şimdi sana bomba atacam” diye bağıra bağıra bd attığı için çok ciddi hasar alacağını sanmam. Ceroyla falan daha da güçsüzleştirir veya uzakta patlatır zaten. Sahip olduğu iyileşme gücü sayesinde de hasar alsa bile ölecek kadar hasar almaz bi bijuudamadan. Hatta bu kadar uğraşmak yerine direk kılıcıyla durdursa şaşırmam. Çıplak elinin limiti lanza mı belli değil sonuçta.

Naruto’nun bd’si uzun sürerken ichigo’nun cero’su baya hızlı. Espadalar dövüşürken yakın dövüşün ortasında cero atıyorlar o derece hızlı yani. Üstüne ulqi dövüşünde gerek kalmamış olsa da getsugaya sahip. Zaten fiziksel güçte muhtemelen ichigo üstün bi de böyle teknikleri var.

Açıkçası ulqi’ye bile şans verirdim ben 4 kuyruk karşısında.

R1 Büyük ihtimal ichigo alır ama beni düşündüren şey boynuzu savaş esnasında kırılırmı ? Ama yine de ichigo diyeceğim

R2 İki türlüde gidebilir ama ben naruto diyorum

İchigo bu formda bayağı saldırgan olsa da yine de kılıç ustalığını kullanabiliyor. Naruto'nun saldırıları biraz daha hedefi direkt yok etme amaçlı. Normalde Naruto'ya dokunan canlılar yanıyor, parçalanıyor ama İchigo bu formda etten kemikten olmadığı için etkiler mi bilemiyorum ayrıca Hierro'yu da geçmesi lazım.

Yani bd’yi öyle eliyle alıp patlatamayabilir. Ama yediğinde bd patlayacağı için ve naruto “bak şimdi sana bomba atacam” diye bağıra bağıra bd attığı için çok ciddi hasar alacağını sanmam.
Ben direk bekleyeceğini düşünmüyorum. Naruto BD atacağı zaman Orochi bayağı oturup izledi attıktan sonra da 3 tane Rashoumon çekeceği kadar vakti vardı. İchigo'nun da şarj süresi var ama Naruto'dan çok daha kısa. Şahsen ben bu şarj hızında Naruto'nun ağır topunu kullanabileceğini sanmam. Şimdi fark ettim de Naruto bayağı dezavantajlıymış.
R1- İchigo orta zorluk.

Bu sefer naruto daha hızlı ve tam şarj olmamış BD'leri kurşun gibi yağdırabiliyor. İchigo ile hız olarak yakınlar sanırım. Yine de teknik olduğu için İchigo'ya daha yakınım.
R2- Orta-yüksek arası İchigo. (Ankete yeni seçenek ekleyeceğim.)

Yoksa Las Noches İç Anadolu kadar falan herhalde.
Kubo'nun gene ilüstrasyonu ile yazdığı hype'ın birbirinin tutmadığı bir an daha.

Sen iç anadolu bölgesinin 2/3 ü ile 3 insanı aynı çerçeveye alabilecek açıyı ve makinayı ve bunu algılayabilecek insan gözünü icat et o zaman tekrar bakalım bu iddiaya :D Kakuzu & Hidan Vs Yugito'nun yaşandığı binanın 2-3 katıdır en fazla ilüstrasyona göre.

6391626-bleach_244_10-11-1.jpg

Bir sıra dağ serisi ya da büyük bir ada edecek kütledeki toprağın ve materyalin altında ezilmeyle ölmeyen, derisini elmasdan sağlam denen adamantin sopayı bile çizebilen Kusanagi'nin kesemediği Naruto'yu öldürmesi çok zor olacaktır. Ayrıca Ichigo'nun Hollow formunun zaman sınırı varken. Naruto'da böyle bir şey yok. Ve hulk gibi Ichigo, Naruto'yu kızdırdıkça kuyruk sayısı artacak.

Kn4 Naruto (kn6 bile değil) kolunu salladı diye neredeyse kilometre denebilecek uzaklıktaki Yamato kendisine kalkan yapmak zorunda kalıyordu. Naruto sırf 3. kuyruk'dan 4. kuyruğa geçerken saldığı enerjisi ile devasa krater yarattı etrafında.

Kn6 ise Deva Path tek beden iken attığı Shinra Tensei ile yerinden dahi kımıldamadı. Aynı Deva, geriye sadece 2 path kaldığında (Deva + preta) çaktığı ST ile 3 dev kurbağayı Konoha sınırlarının dışına yüzlerce kilometre uzağa fırlatmıştı. Bunun daha güçlüsü Kn6'yı kıpırdatmadı bile.

9 Kuyruklu Kyuubi'nin zaten onlarca lanza edecek atağı yiyip de vücudunda çizik dahi atılamadığını Naruto vs Kyuubi'den görebilirsiniz.

Ichigo belki, Kn4'ü alabilir zira Kn4 hem biraz yavaş hem de yıkım gücü, Ichigo'yu yok etmeye yetmeyebilir. Ama Kn6 bilemiyorum. Ichigo kısıtlı zamanda bu arkadaşı indiremeyebilir.

Kn6'nın tam şarj edilmemiş bijuu daması bile 20 km çapında dairesel alan yok ediyordu. Bir de bunu seri bombardıman şeklinde yapabiliyorlar 6 kuyruk modunda.

2. Roundu, Ichigo asla alamaz demiyorum, aladabilir tabi ama Kn6 da alabilir.

1. Round: Ichigo
2. Round: Kn6 diyorum ben.

Kubo'nun gene ilüstrasyonu ile yazdığı hype'ın birbirinin tutmadığı bir an daha.

Sen iç anadolu bölgesinin 2/3 ü ile 3 insanı aynı çerçeveye alabilecek açıyı ve makinayı ve bunu algılayabilecek insan gözünü icat et o zaman tekrar bakalım bu iddiaya :D Kakuzu & Hidan Vs Yugito'nun yaşandığı binanın 2-3 katıdır en fazla ilüstrasyona göre.
Ne yazık ki hocam.

Ayrıca Ichigo'nun Hollow formunun zaman sınırı varken.
Hocam zaman sınırı derken? İchigo maskesi kırılmadıkça o formda kalıyor.