Yoksa Las Noches İç Anadolu kadar falan herhalde.
Kubo'nun gene ilüstrasyonu ile yazdığı hype'ın birbirinin tutmadığı bir an daha.
Sen iç anadolu bölgesinin 2/3 ü ile 3 insanı aynı çerçeveye alabilecek açıyı ve makinayı ve bunu algılayabilecek insan gözünü icat et o zaman tekrar bakalım bu iddiaya

Kakuzu & Hidan Vs Yugito'nun yaşandığı binanın 2-3 katıdır en fazla ilüstrasyona göre.
Bir sıra dağ serisi ya da büyük bir ada edecek kütledeki toprağın ve materyalin altında ezilmeyle ölmeyen, derisini elmasdan sağlam denen adamantin sopayı bile çizebilen Kusanagi'nin kesemediği Naruto'yu öldürmesi çok zor olacaktır. Ayrıca Ichigo'nun Hollow formunun zaman sınırı varken. Naruto'da böyle bir şey yok. Ve hulk gibi Ichigo, Naruto'yu kızdırdıkça kuyruk sayısı artacak.
Kn4 Naruto (kn6 bile değil) kolunu salladı diye neredeyse kilometre denebilecek uzaklıktaki Yamato kendisine kalkan yapmak zorunda kalıyordu. Naruto sırf 3. kuyruk'dan 4. kuyruğa geçerken saldığı enerjisi ile devasa krater yarattı etrafında.
Kn6 ise Deva Path tek beden iken attığı Shinra Tensei ile yerinden dahi kımıldamadı. Aynı Deva, geriye sadece 2 path kaldığında (Deva + preta) çaktığı ST ile 3 dev kurbağayı Konoha sınırlarının dışına yüzlerce kilometre uzağa fırlatmıştı. Bunun daha güçlüsü Kn6'yı kıpırdatmadı bile.
9 Kuyruklu Kyuubi'nin zaten onlarca lanza edecek atağı yiyip de vücudunda çizik dahi atılamadığını Naruto vs Kyuubi'den görebilirsiniz.
Ichigo belki, Kn4'ü alabilir zira Kn4 hem biraz yavaş hem de yıkım gücü, Ichigo'yu yok etmeye yetmeyebilir. Ama Kn6 bilemiyorum. Ichigo kısıtlı zamanda bu arkadaşı indiremeyebilir.
Kn6'nın tam şarj edilmemiş bijuu daması bile 20 km çapında dairesel alan yok ediyordu. Bir de bunu seri bombardıman şeklinde yapabiliyorlar 6 kuyruk modunda.
2. Roundu, Ichigo asla alamaz demiyorum, aladabilir tabi ama Kn6 da alabilir.
1. Round: Ichigo
2. Round: Kn6 diyorum ben.