@thanos
Kurallar katı değil bu ve benzeri formattaki çoğu yerli ve yabancı forumda durum 3 aşağı 5 yukarı budur. Ayrıca defalarca da bu konuda tekrar tekrar bilgilendirme yapıldı. Ne mesajınız silindi ne de uyarı aldınız(sözlü uyarı değil, moderasyon uyarısından bahsediyorum). Nitekim katılık yok.
Öncelikle tüm kuralları okuyup iyi bilmek her kullanıcının sorumluluğudur. Forumu nasıl kullanacağınızdan tutun, yetki ve renklere kadar, konu açarken dikkat edileceklerden tutun temel kurallara kadar kapsayan 6-7 ayrı kural ve rehber konusu var sizlere yol gösterip, bizlere yardımcı olabilecek. Her seferinde de bunların linklerini attım gözden geçirin diye arkadaşlar. Tüm bunlara rağmen bunların dışında hareket ediliyorsa ister istemez yetkili de uyarı vermek zorunda kalır arkadaşlar.. Normal bir şey bu
Vs konusu olarak açtım diyorsun ancak VS konularında istenen şartları sağlamıyor.. Ayrıca hangi vs konusunun sonu "Ne demek istiyor ?" ile biter

Aktifliğiniz, iyi niyetiniz ve hevesiniz süper ve bunun için teşekkürler ancak daha kaliteli ve temiz bir forum kullanımı için biraz daha derli toplu olmaya gayret edelim..
Sorunun cevabını ise müsait olduğunda
@Ascalon benden daha iyi verecektir

Tekrardan ilgi ve alakanız için teşekkürler beyler.