Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Çizgi Roman Güç Seviyelerine Dair Sorular ve Tartışmalar

Human race serisini okumadım.. Orda nereden nereye yarışıyordu teleport ile Wally ?

@NABU

The Flash war okudunuzmu okumadınızmı bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla Barry ve Wally o kadar hızlı koşmuşki SpeedForce sarsılıyomuş.. Daha önce bunun olduğunu sanmıyorum burda ne kadar hızlı gittiklerine dair bi fikriniz varmı ?

@Captain Thunder The Flash War'ı okumadım hatta Flash'ı o eventin geleceğini duyunca bıraktım :D o yüzden bilmiyorum.

Human Race'de ise uzaylık bir ırk ve onların evrende rakipsiz ışınlanma teknolojileri ile yarışıyordu. Bir de evreni baştan aşağı gezen kirpi sonic tarzı yaratıklar karışıyordu işin içine vs... tam hatırlamıyorum.

@NABU

Bir vs daha soracağım :D

Sentry vs Pre 52 Black Adam

İkisininde iradesi %100 stabil

Birbirlerini öldürene kadar durmayacaklar (Void olmak yok)

Kapışma uzayda

Kim alır ?

Abi soru sorar gibi konu açarsınız, Konu açar gibi soru sorarsınız :D Şunu Vs konusu olarak açsaydınız ya kardeş :D :D

Void ve Deathseed yoksa iki türlü de gidebilir. Sentry'nin daha iyi madde manipülasyonu ve yıkıcılık featleri var öte yandan Black Adam bin yılların tecrübesi, hızı, kuvveti ve büyü gücüyle ön plana çıkıyor.

Sentry'nin aklı başındaysa yani Black Adam iki yıldırım çakınca ağlayarak kaçmayacaksa (yapmadığı şey değil) Sentry alabilir.

Ancak normal sentry'nin Black Adam ayarında birini yendiğine de şahit olmadım açıkçası.

@NABU

Cidden öyle he :D Konu açarken hiçbir ayrıntı vermiyorum soru sorarken herşeyi söylüyorum

Cevap için teşekkürler bu arada :)

Sentry Black adam ayarında wwh yi yendi ya

Bu arada mesaj konusunda sizden önde gidiyorum :D

@NABU

Dayanıklılık konusunda Superman Thordan öndemi ?

İkisininde Post Crisis dönemi ve fiziksel saldırı
Bu şartlarda sanırım Superman diyeceğim. Thor'unda en iyi olduğu konulardan biri dayanıklılıktır. Hatta kondisyon ve ağır yaralara rağmen devam etme konusunda belki Supe'den iyidir ya da Supe kadar iyidir ancak. Zarar verilemezlik anlamında dayanıklılıktan yani darbelere karşı dayanmaktan bahsedince. Supe'un çok amansız featleri var. Kara Delik Tutmak, Big Bang'den sağ kalmak, iki gezegen arasında kalmak, galaksi yok eden patlamadan sağ çıkmak, 150 quintillion megatonluk patlamaya denk enerjiyi adamın suratına bastılar. Gözüne kan oturması hariç bir halt olmadı :D :D

Thor bir şekilde dayanır, hasar alır devam eder, Thor'un dayanıklılığı hayatta kalmaya devam etme, savaşmaya devam etme şeklinde Superman ise, direkt dayanıklı ve sağlam.

aga şimdi bu monitorler cosmic armor supermanden guclumu

@NABU

Hocam zeus un universal bi featini söylebilirmisiniz yada zahmet olmayacaksa fotoğraf atabilirmisiniz

Hocam zeus un universal bi featini söylebilirmisiniz yada zahmet olmayacaksa fotoğraf atabilirmisiniz
Bir başka panteonun tanrısı olan Kane Milohai adlı tanrıyı kendi diyarında/mekanında/boyutunda yeniyor. Ve o tanrı evren yarattığı varsayılan ve evrenin her hangi bir noktası ile oynayabilen bir varlık.

3811896-9729672619-RB0TW.jpg

3811902-6419742299-Z1wp8.jpg

Ayrıca Zeus'da bir 4. Boyut tanrısı. Yani bu aslında otomatikman onu potansiyel çoklu evren bile yapar ancak yetkilerinin ve becerilerinin buna olanak tanımadığını söyleyebiliriz.

Death Seed Sentry'nin Buster levelini bilen varmı. En büyük featini baz alalım bence.

Death Seed Sentry'nin Buster levelini bilen varmı. En büyük featini baz alalım bence.
Sentry çok tutarsız bir karakter diye defalarca söyledik :D Daha ne denilmesini bekliyorsunuz arkadaşlar. Bu adam yeri gelir Molecule Man'i yener yeri gelir savaştan kaçar. Yeri gelir House of M arcındaki Scarlet Witch'in üstü denir yeri gelir Thor'dan god blast yer. Çok tutarsız bir karakter.. Fanboylarına sorarsan omniversal ve omnipotent bir karakter hatta Beyonder seviyesinde diyende var. Haterlarına sorsan Shazam etmez :D :D

Ortalamaya bakarsak bence Herald (Ulak/Elçi) ile Skyfather (Gökbaba) seviyesi arasında duruyor gibi.

Kendisini zapt edemeyen hali çok güçlü değil
Kendisini nispeten zapt eden hali Superman seviyelerine yakınlaşıyor
Kendisini zapt edebilen ve Void'i alt etmiş hali daha da güçlü.
Death seed ise başka bir olay. Sentry gördüğüm en dengesiz ve belli bir kaç yazar tarafından olmadığı bir şey gibi yazılmaya çabalansa da başka yazarların gelip bunu mahvettiği. Marvel kozmolojisindeki yerini Marvel yazarlarının bile bilmediği deneyimsel bir karakter.

Sentry fanları Molecule Man'i yenme olayından sonra onu gerçeklik bükebilen çoklu evrensel bir varlık olduğunu düşünmeye başlasalar da o olayı yazan yazarın kendisi şunu dedi;

4700399-4680453-sentry.png

"Yani geçmişte F4 ve Man-Thing de Molecule Man'i yendiler ancak bu onların devasa bir power-up aldıklarını düşünmemize sebep olmadı kendileri gibiydiler" demiş. Nitekim Sentry hala eski sentry Molecule Man'in yenilmesi ise bir asspull olayı (güçlü bir karakteri ortama ayak uydurması için kıçından çekip yere oturtma diyebileceğimiz güçlerini tam olarak kullandırtmama)

Eğer bir yıkım seviyesi tahmin edecek olsam. Sanırım Yıldız Sistemi Seviyesi derdim.

Sentry çok tutarsız bir karakter diye defalarca söyledik :D Daha ne denilmesini bekliyorsunuz arkadaşlar. Bu adam yeri gelir Molecule Man'i yener yeri gelir savaştan kaçar. Yeri gelir House of M arcındaki Scarlet Witch'in üstü denir yeri gelir Thor'dan god blast yer. Çok tutarsız bir karakter.. Fanboylarına sorarsan omniversal ve omnipotent bir karakter hatta Beyonder seviyesinde diyende var. Haterlarına sorsan Shazam etmez :D :D
Ortalamaya bakarsak bence Herald (Ulak/Elçi) ile Skyfather (Gökbaba) seviyesi arasında duruyor gibi.

Kendisini zapt edemeyen hali çok güçlü değil
Kendisini nispeten zapt eden hali Superman seviyelerine yakınlaşıyor
Kendisini zapt edebilen ve Void'i alt etmiş hali daha da güçlü.
Death seed ise başka bir olay. Sentry gördüğüm en dengesiz ve belli bir kaç yazar tarafından olmadığı bir şey gibi yazılmaya çabalansa da başka yazarların gelip bunu mahvettiği. Marvel kozmolojisindeki yerini Marvel yazarlarının bile bilmediği deneyimsel bir karakter.

Sentry fanları Molecule Man'i yenme olayından sonra onu gerçeklik bükebilen çoklu evrensel bir varlık olduğunu düşünmeye başlasalar da o olayı yazan yazarın kendisi şunu dedi;

4700399-4680453-sentry.png

"Yani geçmişte F4 ve Man-Thing de Molecule Man'i yendiler ancak bu onların devasa bir power-up aldıklarını düşünmemize sebep olmadı kendileri gibiydiler" demiş. Nitekim Sentry hala eski sentry Molecule Man'in yenilmesi ise bir asspull olayı (güçlü bir karakteri ortama ayak uydurması için kıçından çekip yere oturtma diyebileceğimiz güçlerini tam olarak kullandırtmama)

Eğer bir yıkım seviyesi tahmin edecek olsam. Sanırım Yıldız Sistemi Seviyesi derdim.
hocam başkalarının görüşlerini almak için yazdım ama oldukça geniş bir şekilde anlatmışsınız konuyu.