Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Anket Ölümü sizi en çok etkileyen Naruto karakteri

Ölümü sizi en çok etkileyen karekter

• Jiraiya

Oy: 10 71.4%
  • Minato-kushina

Oy: 8 57.1%
  • Hiruzen

Oy: 3 21.4%
  • Neji

Oy: 4 28.6%
  • Asuma

Oy: 4 28.6%
  • İtachi

Oy: 1 7.1%
  • Obito

• Madara

Oy: 2 14.3%
  • Zabuza

• Haku

• Nagato

• Shisui

Oy: 2 14.3%
  • Konan

Oy: 0 0.0%
  • Diğer

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Bu anket kapanacak: .
Minato ve Kushina'nın ölüm sahnesi daha çok üzmüştü elbette beni, Zabuza ve Haku'da da epey üzülmüştüm. Ama beni yıkan, hatta ağlatan ilk ölüm Jiraiya'nın ölümü oldu.

Ama konu genişletebilir Ali, anime serileri için de açabilirsin konuyu.

One Piece, Trigun, FMA, Death Note ve Cowboy Bebop serilerine ait spoiler var izlemediysen açma.
Ace, Nicholas D. Wolfwood, Maes, L ve Spike da çok etkilemişti beni misal.

Minato ve Kushina'nın ölüm sahnesi daha çok üzmüştü elbette beni, Zabuza ve Haku'da da epey üzülmüştüm. Ama beni yıkan, hatta ağlatan ilk ölüm Jiraiya'nın ölümü oldu.

Ama konu genişletebilir Ali, anime serileri için de açabilirsin konuyu.

One Piece, Trigun, FMA, Death Note ve Cowboy Bebop serilerine ait spoiler var izlemediysen açma.
Ace, Nicholas D. Wolfwood, Maes, L ve Spike da çok etkilemişti beni misal.
Bu ikinci oluyor geçen de Utkan abi karıştırdı. Konuyu açan @Savior :D

@Child of Darkness
Madara’da Naruto tarafına geçseydi villain olarak bir değeri kalmazdı gözümde :D Ben isterdim ki Madara’nın ölümü daha şaşalı olsun ve ya en azından mühürlenseydi :D Ama gidip de
Zetsu tarafından öldürümesi Madara fanı olarak sinirimi bozdu :D

@Child of Darkness
Madara’da Naruto tarafına geçseydi villain olarak bir değeri kalmazdı gözümde :D Ben isterdim ki Madara’nın ölümü daha şaşalı olsun ve ya en azından mühürlenseydi :D Ama gidip de
Zetsu tarafından öldürümesi Madara fanı olarak sinirimi bozdu :D
Serideki en büyük falsolardan biriydi Madara'nın gidişi. Yırtık dondan fırlar gibi töbe töbe.

Bu arada geçen bazı eski sayıları okuyunca farkettim.

Kabuto'nun manevi annesini ona öldürttükleri ve de Kadın yıllarca Kabuto'nun kimliği hakkında yanlış yönlendirildiği için onu tanımaması çok üzücü idi. Ha orada ölümden ziyade Kabuto üzerinden dönen bu trajedi çok hüzünlü idi. Ancak yine de Naruto aleminin ne kadar sert bir yer olduğunu hatırlatan bir andı.

Naruto, Evrenin gaddarlığı/sertliği ve ölüm deyince aklıma bir kare daha geldi.

brother-itama-against-uchiha1.jpg

BjQZPJwIEAARH0v.jpg

Bence Naruto evrenindeki en güçlü sahnelerden biriydi bu. Bir çocuğun etrafında 5 yetişkin. 1 Senju V 5 Uchiha (tersi de olabilirdi).