Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Kirigakure vs Kumogakure

Kim Kazanır

• Kirigakure Ekibi

Oy: 0 0.0%
  • Kumogakure Ekibi

Oy: 1 100.0%
  • Berabere

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    1

Flyjin

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı

Sis Ekibi

zs0hf5.png

Kisame Hoshigaki

41894a707a85c6e9c03061333a1266b8.gif

Chojuro

a1ff98b2e7aa87f1065aa631a461b248.gif

Zabuza Momochi

fdb34d9b584edd5322ec635b65c6e76a.gif

Suigetsu Hozuki

tumblr_oxnne2TyqU1v5sogro1_r1_500.gif

Bulut Ekibi
Simbol_Kumogakure.png

Killer Bee

426d0c36b5d71b0f61031c56bb526c69.gif

Darui

3283D21AB82BD9058B725E49601EFE2E6F503981

C

tumblr_mg7gau31mt1r9f0tko1_500.gif

Yugito Nii

b32321036ca4971ee30347e2b82bad72.gif

Kurallar

- Takımlar arasında güven duygusu vardır ihanet söz konusu değil.
- Samehada Kisame'de. Taraf değiştirmeyecek.
- Zabuza kendi kılıcıyla yani Kubikiribōchō'yu kullanacak.
- Chojuro Savaş Arcı.
- Suigetsu Kiba kılıçlarını, yani elektrikli kılıçları kullanacak. Ayrıca yetişkin halinde olacak.
- Bee sınırsız ancak takım arkadaşlarını düşünerek sadece mini Bijuu Dama yapabilir.
- Tüm karakterler hayatta.
- Yugito tam dönüşüm yapamaz sadece 2 kuyruklu pelerin moduna girebilir.
- Kumo ekibi kuzeybatı, Kiri ekibi güneydoğu istikametinden başlayacak.
- Hazırlık süresi yok rakipler düşman tarafın yerini bilmeyecek. Yani bir bakıma tespit edilene kadar hazırlık yapabilirler.

Alan

RCxBZj.png

​

Açıkçası Kumo takımı 2 jinchuuriki ile (ve bunlardan biri mükemmel jinc) bence çok ağır basmış.

Tamam Kisame'nin gücü jinclere karşı çok elverişli ancak burada 2 tane var.

Bir de Zabuza reis bu dövüş için biraz low kalmış.

Bir de Suigetsu'nun da bir anlamı kalmıyor çünkü elindeki yıldırım kılıçları ile kimseye bir şey yapamaz adamlar yıldırım zaten. Bir de yıldırım çakrası bunun su formunu fena kantırlıyor. Darui, 2 dk da paket yapmıştı Suigetsu'yu. Hadi yetişkin hali o halinden 2 kat güçlü olsun gene çok bir şey değişmeyecektir.

Bir de Kumo Ekibinin takım oyunu da daha iyi olacaktır. Çünkü hepsi aynı jenerasyonda beraber görev yapmış isimler. Öte yandan Zabuza yaşıyorken Chojuro ile Suigetsu velet idi. Kisame'yi ise belki de hiç görmediler. Zabuza ile Kisame'nin de hiç bir arada olduğuna dair bir şey yok.

Kumo ekibi düşük zorluk demek zorundayım.

Kiri ekibinin Kuma'ya karşı en büyük kozunun sis teknikleri kullanarak saldırmak olduğunu düşünüyorum aksi takdirde Nabu hocanın belirttiği gibi 2 jinc ağır basar.
Ama Kuma ekibinde de C sensör ninjalık yaparken sis pek de etki etmez.
Kuma ekibi kolay-orta arası bir zorlukta yener diyorum.

@Nabu o kadar çok bir de yazmışsın ki kendi kendime bir de diye sayıklamaya başladım.

Takım iki ağır kaçar gibi, Killer Bee bence epey güçlü, Zabuza düşük kalmış, Kisame tek başına çok bir şey yapamaz gibi.

2. Taraf ilk bakışta çok baskın duruyor fakat birkaç detay gözden kaçmış bence.

Öncelikle Kisame vs Bee savaşını hatırlayalım.Bee baya zorlanmıştı hatta kayıp edebilirdi o savaşı.Bu 4v4 vsde de Kisame geniş bir su kütlesiyle rakibi hapsedip savaşa başlarsa sis takımı ciddi bir avantaj kazanır.Suigetsu büyük bir su kitlesi içindeyken 2. Takım onu nasıl indirebilecek ki?Su ile bütün olduğunda tam şarj bijuu dama tanklamıştı(tabi işi bitmişti ama ölmemişti sonuçta.Burda ise Bee en fazla mini bijuu dama yapabiliyor diye konuyu açan arkadaş belirtmiş)

Açıkçası Kumo takımı 2 jinchuuriki ile (ve bunlardan biri mükemmel jinc) bence çok ağır basmış.

Tamam Kisame'nin gücü jinclere karşı çok elverişli ancak burada 2 tane var.
Burada da katılmadıgim bir kısım var.Yugito hem hayattayken hem de savaş arcıncda çok etkisizdi.Asuma'nın rahip olan arkadaşı bile, Kakuzu ve Hidan'a karşı, Yugito'dan daha iyi savaştı(animede vardi bu eleman mangada var mı bilmiyorum, olduğunu var sayıyiyorum).Yugito'nun edo tensei halinin de bir fark yarattığini görmedik.Killer Bee ve Gyuki ile Yugito'nun aynı kefeye koyulmasını doğru bulmuyorum.Evet Naruto evreni dinamiklerine göre, perfect jinchurikinin en az low kage etmesi gerekiyor fakat Yugito'nun featleri bu klasmandan çok uzak.Kaldı ki, Kisame'nin bir kılıç sallaması ile bijuu moddan çıkıp, suyun icinde normal halinde kalacaģını düşünürsek; Yugito, bu savaştaki en zayıf halka olarak bile kalabilir.

Ben olaya biraz daha farklî açıdan bakıp, Sis ekibi kazanır diyorum.

Öncelikle Kisame vs Bee savaşını hatırlayalım.Bee baya zorlanmıştı hatta kayıp edebilirdi o savaşı
Yalnız sen de bir detayı kaçırmışsın. Bee çevredeki siviller sebebiyle (sabu ve ponta) hareketleri epey kısıtlanmıştı. Ve adam saatler önce Taka ekibi ile dövüşmüştü.

Suigetsu büyük bir su kitlesi içindeyken 2. Takım onu nasıl indirebilecek ki?
Kara Panter GG

Yugito hem hayattayken hem de savaş arcıncda çok etkisizdi
Savaş Arkında kontrolü kendisinde değildi ki o zaman bile Bee ondan övgüyle bahsetti. Yaşarken de Hidan'ın kan ritüeli hax'ı sebebiyle öldü. Yoksa iki Akatsuki üyesini peşine takıp bir yere mühürleyip sizi burada öldüreceğim demezdi. Ki O zamana kadar 1 Kuyruklu ve 3 Kuyruklu Yakalanmıştı. Bunu bildiği halde kendine güvendi bu bile büyük işaret.

Asuma'nın rahip olan arkadaşı bile, Kakuzu ve Hidan'a karşı, Yugito'dan daha iyi savaştı(animede vardi bu eleman mangada var mı bilmiyorum, olduğunu var sayıyiyorum).
O Abi mangada da var ancak anime de dövüş çok uzatılmış ve abi epey abartılmıştı. Ayrıca ne Chiriku ne de Asuma boş tipler değiller zaten.

Yugito'nun performansı off-panel olduğu için anlaşılmadı ancak şöyle bir detaya dikkat çekeyim.

0313-011.png

Yugito ilk alev topunu atınca ortam böyleydi dövüşün başında.

0313-014.png

Yugito öldüğünde ise böyleydi. Chiriku ile dövüşlerinde sadece tapınak yıkılmıştı. Burada ise o tapınaktan çok daha büyük binalar + tepeler yok olmuş durumda. Hatta tüm topografya değişmiş.

Kaldı ki bu sefer karşısında Kakuzu ve Hidan kadar hax adamlar yok hatta direkt seviye olarak herkes hem Hidan (Suigetsu hariç) hem de Kakuzu( hepsi dahil) dan daha düşük seviyede adamlar olacak.

Ayrıca ikilinin Chiriku'ya karşı bu kadar zorlanmasının bir diğer sebebi de Chiriku'ya, Yugito'yu yakaladıktan hemen sonra gitmeleri.

0314-003.png

Killer Bee ve Gyuki ile Yugito'nun aynı kefeye koyulmasını doğru bulmuyorum
Kim koydu ki ?

Ayrıca Yugito perfect jinc değil zaten.
Yugito, bu savaştaki en zayıf halka olarak bile kalabilir.
Karşı takımda Zabuza varken mi ? Sanmıyorum.