Öncelikle Kisame vs Bee savaşını hatırlayalım.Bee baya zorlanmıştı hatta kayıp edebilirdi o savaşı
Yalnız sen de bir detayı kaçırmışsın. Bee çevredeki siviller sebebiyle (sabu ve ponta) hareketleri epey kısıtlanmıştı. Ve adam saatler önce Taka ekibi ile dövüşmüştü.
Suigetsu büyük bir su kitlesi içindeyken 2. Takım onu nasıl indirebilecek ki?
Kara Panter GG
Yugito hem hayattayken hem de savaş arcıncda çok etkisizdi
Savaş Arkında kontrolü kendisinde değildi ki o zaman bile Bee ondan övgüyle bahsetti. Yaşarken de Hidan'ın kan ritüeli hax'ı sebebiyle öldü. Yoksa iki Akatsuki üyesini peşine takıp bir yere mühürleyip sizi burada öldüreceğim demezdi. Ki O zamana kadar 1 Kuyruklu ve 3 Kuyruklu Yakalanmıştı. Bunu bildiği halde kendine güvendi bu bile büyük işaret.
Asuma'nın rahip olan arkadaşı bile, Kakuzu ve Hidan'a karşı, Yugito'dan daha iyi savaştı(animede vardi bu eleman mangada var mı bilmiyorum, olduğunu var sayıyiyorum).
O Abi mangada da var ancak anime de dövüş çok uzatılmış ve abi epey abartılmıştı. Ayrıca ne Chiriku ne de Asuma boş tipler değiller zaten.
Yugito'nun performansı off-panel olduğu için anlaşılmadı ancak şöyle bir detaya dikkat çekeyim.
Yugito ilk alev topunu atınca ortam böyleydi dövüşün başında.
Yugito öldüğünde ise böyleydi. Chiriku ile dövüşlerinde sadece tapınak yıkılmıştı. Burada ise o tapınaktan çok daha büyük binalar + tepeler yok olmuş durumda. Hatta tüm topografya değişmiş.
Kaldı ki bu sefer karşısında Kakuzu ve Hidan kadar hax adamlar yok hatta direkt seviye olarak herkes hem Hidan (Suigetsu hariç) hem de Kakuzu( hepsi dahil) dan daha düşük seviyede adamlar olacak.
Ayrıca ikilinin Chiriku'ya karşı bu kadar zorlanmasının bir diğer sebebi de Chiriku'ya, Yugito'yu yakaladıktan hemen sonra gitmeleri.
Killer Bee ve Gyuki ile Yugito'nun aynı kefeye koyulmasını doğru bulmuyorum
Kim koydu ki ?
Ayrıca Yugito perfect jinc değil zaten.
Yugito, bu savaştaki en zayıf halka olarak bile kalabilir.
Karşı takımda Zabuza varken mi ? Sanmıyorum.