Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Alien X vs Cosmic Armor Superman

İlk başta Alien X kesinlikle Omnipotent değildir. Bunu Ben 10 yazarlarından Man of Action doğrulamıştır.
"Alien X omnipotent değil çünkü Ben omnipotent değil."
Burada doğruladığı şey Ben'in kullandığı Alien X. Yani Ben Alien X kullanırken omnipotent olamaz, adamlar buna cevap vermiş.
Fakat bizim burada konuştuğumuz saf Alien X.
Bu arada, Dwayne McDuffie'nin (Ben 10: Alien Force yazarı) dediğine göre Alien X, Omnitrix'teki en güçlü varlıkta değil. (En güçlüsünü bilmiyorum ama Alien X değil.)
Bu resmi daha önce de görmüştüm. Fakat doğru mu değil mi bilemiyorum. Peki konumuzun bununla ne alakası var ? :D
Alien X'in featleri onu en fazla Multiversal+, en az da Universal yapabilir.
Haklısın.
CAS Hyperversal-Outerversal geçiyordu yanlış hatırlamıyorsam.
Evet, internetten bakmıştım :D

Burada doğruladığı şey Ben'in kullandığı Alien X. Yani Ben Alien X kullanırken omnipotent olamaz, adamlar buna cevap vermiş.
Fakat bizim burada konuştuğumuz saf Alien X.
Aga ben şimdi anladım seni. Sen Alien X vs CAS derken Celestialsapien vs CAS demek istedin sanırım. Çünkü Alien X diğerlerinden özel bir Celestialsapien. Ben dışında ki bütün Celestialsapien'lerin sadece 2 kişilikleri var. Ama Alien X'te istisna olarak mantığın sesi olarak Ben'de var. Celestialsapien'lerin zaten en büyük zayıflığı 2 sesin sonsuza dek tartışmalarıdır.
Bu yüzden "X = Ben + 2" bölümünde Ben Alien X olduğunda Bellicus ve Serena Ben'in gitmesine izin vermediler. Çünkü Ben sayesinde ilk kez bir şeyde anlaşabildiler.

Alien X ≠ Celestialsapien olduğunu doğruladığımıza göre şimdi neden Celestialsapien'lerin omnipotent olmadığını açıklayayım. İlk başta, Celestialsapien'lerden sayısızca var. Omnipotent tek kişiye mahsustur. İkincisi Celestialsapien'lerin güçlerini güç emebilen kişilerin (Osmosian'lar, Voliticus Biopsis'ler [Omnitrix ve Ultimatrix için DNA alan sinekler] ve hatta Darkstar) emebilmesi. Omnipotent varlıkların gücü nasıl bu kadar kolay çalınabilir ki xd? Üçüncüsü ilkten dediğim gibi 2 sesin sonsuza kadar tartışmaları. En ufak şey için bile gücünü kullanamayan omnipotent mi olurmuş? Daha örnek var ama şuan aklıma gelmiyor ama şu 3 örnek Omnipotent olmadıklarının featini veriyor. Aslında şu anlamda düşününce Alien X, Celestialsapien'lerden daha güçlü olmuş oluyor.
Bu resmi daha önce de görmüştüm. Fakat doğru mu değil mi bilemiyorum. Peki konumuzun bununla ne alakası var ?
Alakası yok öyle çerezlik bilgi xd. Ama görünce şaşırdım acaba en güçlüsü kimdir diye düşündüm aradım ama pek bir şey bulamadım. Dwayne'e bir ara ulaşmayı deneyip soracağım. Öğrenirsem söylerim buraya hangisinin en güçlü olduğunu. Doğruluğundan ben de pek emin değilim dediğim gibi tartışılabilir ama Dwayne diyorsa yanlış olacağını sanmıyorum.

Özetle: Base Alien X < Celestialsapiens < Ben'in tam kontrolünde ki Alien X < Cosmic Armor Superman

Eyvallah hocam teşekkürler. Toxic Ben 10 fanlarından olmayıp araştırmadan etmeden "Alien X herkesi yener sınırsız gücü var" demediğiniz için de ben teşekkür ederim. Son günlerde çok uğraştım öyleleri ile anlatıyorum kanıt sunuyorum tersliyorlar çok canıma tak etmişti artık xd. Bilinçli Ben 10 fanları görmek güzel oluyor.

Bir zamanlar öyleydim.. Ah ah, fan olmak çok kötü bir şey. Aklıma geldikçe cringe oluyorum :D