Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel Spider-Man vs Garou (OPM)

Homelander

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Aşağıda yazdıklarım OPM webcomic ve mangasından spoiler içerecektir !

iu

339716-652368251.jpg

R1
- Base Garou.
- Hazırlık yok.
- Garou'nun, Spidey hakkında bilgisi var. Spidey'nin bildiği bir şey yok.

Mekan
Çöl tarzı, düzlük, boş bir alan.

R2
- Garou, Bug God ve Royal Ripper'la dövüştükten sonraki hali. Yaraları iyileşmiş.
- Hazırlık yok.
- Spidey'nin, Garou hakkında bilgisi var. Garou'nun bildiği bir şey yok.

Mekan
Çöl tarzı, düzlük, boş bir alan.

R3
- Darkshine Garou. Yaraları iyileşmiş.
- Hazırlık yok.

Mekan
Boş bir kasaba.

R4
- Awakened Garou.
- Spidey'nin hazırlığı var.

Mekan
Boş bir şehir.

Temel Kurallar
- R1 ve R2'de Garou kanasusamış. Spidey kendi karakterinde.
- R3 ve R4'de Spidey kanasusamış. Garou kendi karakterinde.
- Manga Garou. Çizgi roman Spidey.

Vay mübarek. :D Kaç raunt hazırladın? :D

R1
- Base Garou.
- Hazırlık yok.
- Garou'nun, Spidey hakkında bilgisi var. Spidey'nin bildiği bir şey yok.
Base Garou Spidey ile aşık atacak kadar hızlı. Ama muhtemelen Spidey'de daha iyi güç featleri vardır. Ama onun için de FWRCF var. :D (Spidey'nin gücü FWRCF'den kırıp geçecek kadar güçlü olmadığı sürece.) Ve DB'de onunla benzer hıza sahip herhangi bir rakibin ÖH'yi geçebileceğini söylüyordu. Yani Garou diyorum.

R2
- Garou, Bug God ve Royal Ripper'la dövüştükten sonraki hali. Yaraları iyileşmiş.
- Hazırlık yok.
Garou'nun ikisi tarafından öldürülüp sonra geri dirildiği zaman mı? Garou dirildikten hemen sonra gidip RR'ye tek atmıştı. :D Bu arada sadece "bilgi" deyince çok muğlak olmuş. Spidey veya Garou neyi bilecek? Garou'nun sakladığı bir şey bile yok. :D Özgeçmişini falan mı öğrenecek Spidey ne yapacak? :D Şu anlık Garou diyorum yine ama bilgi daha net açıklanırsa fikrim değişebilir.

R3
- Darkshine Garou. Yaraları iyileşmiş.
- Hazırlık yok.
Spidey'nin bilgisi hiçbir işe yaramaz. Garou blitz atıp Spidey'i WICF ile toza çevirir. Gerçi karakter dahilindeyse kimseyi öldürmez canavar olmadığı sürece. Yani Spidey'i canavar olarak görürse öldürür, görmezse de etkisiz hale getirebilir.

R4
- Awakened Garou.
- Spidey'nin hazırlığı var.
Yine çok muğlak. :D Hazırlıktan kasıt ne? Bir de Awakened form çok underwhelming şu ana kadar ve kayda değer bir yıkım gösterimi yok. Ayrıca tam olarak uyanıp uyanmadığı da belli değil. Darkshine ile olan dövüşünden güçlü varsayıp gidersek Garou yine döver. Ama hazırlıkla neyi kast ettiğine bağlı.

Bu arada sadece "bilgi" deyince çok muğlak olmuş
Gücü, dövüş bilgisi, özellikleri, tecrübesi, hızı vs vs. Bu tarz şeyler.
Hazırlıktan kasıt ne?
Çok göstermese de Spidey strateji kurmakta oldukça başarılı. Bunu bilim zekâsı ile birleştirirsek çok ilginç şeyler olabilir. Garou'yu rahatlıkla bayıltabilecek bir cihaz yapabilir. Hatta öldürebilecek bir silah. Doğrudan Garou'yu isabet etmesi söz konusu değil, fakat tuzak kurabilir. Hazırlıktan kastım buydu.

Gücü, dövüş bilgisi, özellikleri, tecrübesi, hızı vs vs. Bu tarz şeyler.
Yani karakterin gücü, dövüş stili ve deneyimini mi bilecek? Bunların pek yardımı olacağını sanmıyorum Spidey'e. Anca Garou'ya olur ama tamam.

Çok göstermese de Spidey strateji kurmakta oldukça başarılı. Bunu bilim zekâsı ile birleştirirsek çok ilginç şeyler olabilir. Garou'yu rahatlıkla bayıltabilecek bir cihaz yapabilir. Hatta öldürebilecek bir silah. Doğrudan Garou'yu isabet etmesi söz konusu değil, fakat tuzak kurabilir. Hazırlıktan kastım buydu.
Yani bilim ve teknoloji kullanabilecek öyle mi? Ama kana susamış halde hazırlık bir işe yarar mı? Kana susamış olmak Berserker gibi bir şey değil mi? Bir de @Nabu hocam Spidey daha önce teknolojisini kullanıp neler yaptı?

Ama onun için de FWRCF var. (Spidey'nin gücü FWRCF'den kırıp geçecek kadar güçlü olmadığı sürece.) Ve DB'de onunla benzer hıza sahip herhangi bir rakibin ÖH'yi geçebileceğini söylüyordu. Yani Garou diyorum.
FWRCF'den kasıt dövüş sanatı değil mi? Peki DB ve ÖH'den kasıt nedir? Anlayamadım da :D
Garou'nun ikisi tarafından öldürülüp sonra geri dirildiği zaman mı? Garou dirildikten hemen sonra gidip RR'ye tek atmıştı.
Evet ama RR'nin, Spidey'den çok öte bir güce sahip olduğunu söyleyemeyiz. En azından Spider-Man için pek bir tehdit oluşturmaz diye düşünüyorum.
Spidey'nin bilgisi hiçbir işe yaramaz. Garou blitz atıp Spidey'i WICF ile toza çevirir.
Bunun için Darkshine'ın featlerine bakmak gerekiyor. Özellikle son çıkan sayılardaki Darkshine çok acınası halde. Ejderha seviye tehditlere pek bir şey yapamadığını gördük. Ama Spider-Man'in birçok düşmanı Şeytan-Ejderha seviyesi. Ayrıca kasabada olduğu için Spidey daha üstün bence. Ama emin olamıyorum :D
Bir de @Nabu hocam Spidey daha önce teknolojisini kullanıp neler yaptı?
Ben bildiklerimden söyleyeyim:
Cryo Cubes
Bu alet sayesinde canlılara hasar vermeden dondurabiliyor.

Spider-Armor MK4
Peter Parker vücudunu geri aldığında bu zırhı yapıyor. Özelliklerine bu sitelerden bakabilirsiniz, hepsi yazıyor.

Web Shooters
Şüphesiz Peter'ın en iyi icadı. Evinde olan imkânlar ile yapıyor.

Yani daha fazla var ama benim şu anda aklıma gelenler bunlar :D @Nabu hocam sizin bildiğiniz başka icatları var mı?

R1: Rahatlıkla Spidy

R2: Zorlanarak Spidy

R3: İki türlü de gidebilir ancak Darkshine'ın ne kadar low çıkması ve de enerjisi emilmiş Bomb'un bile Darkshine'dan çok iş yapabildiğini görünce Spidy'e şans tanıyorum. Venom, Carnage, Toxic gibi rakipleri var bu adamın.

R4: Garou pek zorlanmaz gibi.

Aha geri mi döndük? :D
Düzenleme: Spoiler kutucuğuyla bir sorun yaşamışım gibi görünüyor. Mesajın sonu, spoiler kutucuğunun içindeki bir spoiler kutucuğunda. :D

FWRCF'den kasıt dövüş sanatı değil mi? Peki DB ve ÖH'den kasıt nedir? Anlayamadım da :D
FWRCF = Flowing Water Rock Crushing Fist yani evet dövüş sanatı. ÖH = Örümcek Hissi, DB= Death Battle.

Evet ama RR'nin, Spidey'den çok öte bir güce sahip olduğunu söyleyemeyiz. En azından Spider-Man için pek bir tehdit oluşturmaz diye düşünüyorum.
Ha yok onu zaten öylesine söyledim.

Bunun için Darkshine'ın featlerine bakmak gerekiyor. Özellikle son çıkan sayılardaki Darkshine çok acınası halde. Ejderha seviye tehditlere pek bir şey yapamadığını gördük.
Valla sorma ya. :D Ama Ejderha seviyelere bir şey yapamıyor değil. Darkshine'ın kendi zaten Yüksek-Ejderha Seviyesi bir tehdit olmalı. Sadece son bölümlerde bir tutarsızlık var ve Murata sündürdükçe sündürüyor şu an. Yoksa Darkshine, Carnage Kabuto'dan daha güçlü. :D Tek büyük zayıflığı kendine inancını çok çabuk kaybetmesi. Yoksa aldığı yaralar da öyle ölümcül değil. Garou'nun tekniğinin gücü de zaten evrimleştikçe bambaşka bir şey oldu.

Ama Spider-Man'in birçok düşmanı Şeytan-Ejderha seviyesi. Ayrıca kasabada olduğu için Spidey daha üstün bence. Ama emin olamıyorum :D
Ama her İblis veya Ejderha Seviye tehdit aynı değil. Bunun güzel bir örneğini Bakuzan vs Gouketsu'da görmüştük. Garou'nun bu versiyonu güçlü bir Ejderha Seviyesi tehdit. Kasaba avantajı da bir işe yaramaz çünkü bir hız ve güç farkı var. Garou'nun Darkshine ile olan çarpışmasındaki çevresel yıkımda gördük bunu.
0127-001.png
İkisinin çarpışmasıyla çevre tuz buz oldu. O kadar geniş bir alanı yok etmişler ki içeri yukarıdan gün ışığı giriyor. Kısaca Garou'nun tekniği artık kesmeye değil de ufalamaya başlamış. Sonrasında daha net gördük.
0127-004.png
0127-005.png
0127-006.png
Cryo Cubes
Bu alet sayesinde canlılara hasar vermeden dondurabiliyor.

Spider-Armor MK4
Peter Parker vücudunu geri aldığında bu zırhı yapıyor. Özelliklerine bu sitelerden bakabilirsiniz, hepsi yazıyor.

Web Shooters
Şüphesiz Peter'ın en iyi icadı. Evinde olan imkânlar ile yapıyor.
Ya iyi güzel de bunlar anca Spidey'i daha çok yönlü ve daha fazla felakete karşı hazırlıklı kılıyordur. Aradaki devasa hız farkını veya Garou'nun Darkshine'ın bile canını yakan ve etrafa böyle zarar veren ataklarını engelleyebilir mi? Bir de şu an hangi Garou'dan bahsettiğimizi çok hatırlamıyorum. Darkshine dövüşü değil de Awakened Garou'ysa o zaman hiç ihtimali yok böyle ekipmanlarla yenmesinin. Garou'nun çıkacağı seviyeye bakarsak Gezegensel - FTL bir karakter olacak gibi çünkü.

Aha geri mi döndük?
Konuya cevap gelmesi için bekliyordum, kimse cevap yazmayınca ben yazayım dedim :D
FWRCF = Flowing Water Rock Crushing Fist yani evet dövüş sanatı. ÖH = Örümcek Hissi, DB= Death Battle.
Tamam teşekkürler :D
Valla sorma ya. Ama Ejderha seviyelere bir şey yapamıyor değil.
Bunu düşük-orta-yüksek şeklinde sıralayalım. Düşük seviye Ejderha tehditlere karşı da pek bir şey yapabildiği söylenemez. Bug God vardı, o da sanırsam Şeytan seviyesi idi. Ama o da Spidey için tehdit oluşturmaz bence. Çünkü Nabu'nun da dediği gibi Carnage gibi düşmanlar bu tiplerin çok daha üstünde. Ayrıca Spidey'nin, Hulk'a zarar verdiği anları da var.
Darkshine'ın kendi zaten Yüksek-Ejderha Seviyesi bir tehdit olmalı. Sadece son bölümlerde bir tutarsızlık var ve Murata sündürdükçe sündürüyor şu an.
Katılmıyorum, Darkshine maksimum düşük Ejderha seviyesidir. Garou'nun oradaki halinin orta Ejderha seviyesi olduğunu varsayarsak yüksek seviye olması imkânsız. Ama Murata gerçekten süründürüyor, buna katılıyorum.
Yoksa Darkshine, Carnage Kabuto'dan daha güçlü.
Bunu bilemeyiz, Carnage Kabuto daha başta direkt olarak Saitama ile kapıştırıldığından ne kadar güçlü olduğunu göremedik bence.
Tek büyük zayıflığı kendine inancını çok çabuk kaybetmesi.
Bu onun seviyesini bayağı bir düşürüyor :D
Yoksa aldığı yaralar da öyle ölümcül değil
Bence gayet ölümcül.
8025401-9e32a301-78a3-44b2-89e6-7ce1c9fdb08e.jpeg
ku2fsq4441b71.png
[sp
oiler][/spoiler]
Garou'nun bu versiyonu güçlü bir Ejderha Seviyesi tehdit. Kasaba avantajı da bir işe yaramaz çünkü bir hız ve güç farkı var. Garou'nun Darkshine ile olan çarpışmasındaki çevresel yıkımda gördük bunu.
Aradaki güç farkı bence o kadar fazla değil. Çünkü orada gözüktüğü gibi Garou vuruyor vurmasına da Darkshine çok az etkileniyor. Diğer taraftan Carnage'e bir bakalım: (bunu sonraki mesajda atacağım karakter sayısını aşıyor :D)

Ya iyi güzel de bunlar anca Spidey'i daha çok yönlü ve daha fazla felakete karşı hazırlıklı kılıyordur. Aradaki devasa hız farkını veya Garou'nun Darkshine'ın bile canını yakan ve etrafa böyle zarar veren ataklarını engelleyebilir mi? Bir de şu an hangi Garou'dan bahsettiğimizi çok hatırlamıyorum. Darkshine dövüşü değil de Awakened Garou'ysa o zaman hiç ihtimali yok böyle ekipmanlarla yenmesinin. Garou'nun çıkacağı seviyeye bakarsak Gezegensel - FTL bir karakter olacak gibi çünkü.
Buna katılıyorum, hazırlık etkisiz olur muhtemelen. Ama Gezegensel olduğuna katılmıyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Evet, Carnage'e bir bakalım:
Spidey ve Venom üstünde onu tutarken ikisini de ayrı tarafa fırlatıyor. Spidey zaten 50-60 (bazı durumlarda bu sayıyı aşabiliyor bildiğiniz gibi) tonluk bir karakter, Venom'un 90-100 arasında bir şey olduğunu söylemek pek yanlış olmaz bence. Carnage bu ikisinden çok daha güçlü. Tahminimce casual olarak rahat 70-80 tonu kaldırabilir. 1

Yumruğuyla Superior Spider-Man'i fırlatıyor. 1

Venom'u yeniyor. 1

Helikopter taşıyor. Normal bir helikopter ise 5-10 ton civarında. 1

Spider-Man Doppelganger'ı yeniyor. Spider-Man'in casual olarak kaldırdığı ağırlığının sayısı 10 ton iken, bu versiyon casual olarak 25 ton (en azından internette öyle yazıyor) kaldırabiliyor. Yani normal Spidey'den çok daha güçlü. Hem hız hem de güç feati. 1

2 Roket yiyor ve hiç hasar almıyor. 1

Deadpool'u saniyeler içinde parçalara ayırıyor. 1

Nova'yı (Sam Alexender) yakalıyor. Işık hızında, hyperspace'e girebiliyor. 1

Spider-Man'in en güçlü saldırısını acınası buluyor. 1

Kafası kopuyor ancak çok hızlı bir şekilde iyileşiyor. 1

Scarlet Spider bile tüm gücüyle ona zarar veremiyor. Kaldı ki Scarlet Spider çok daha acımasız bir karakter. 1

Doppelganger'ı tek bir tekme ile uçuruyor. 1

Venom'un yumruğunu yakalıyor ve onu ağlatıyor. 1

Daha fazla sayabilirim lâkin hem yoruldum hem de çok uzun sürer. Ama internette binlerce feati vardır, isteyen internetten bakabilir. Biraz konu dışı oldu ama olsun :D

Konuya cevap gelmesi için bekliyordum, kimse cevap yazmayınca ben yazayım dedim :D
:thumbsup:

Tamam teşekkürler :D
Rica ederim. :D

Bunu düşük-orta-yüksek şeklinde sıralayalım. Düşük seviye Ejderha tehditlere karşı da pek bir şey yapabildiği söylenemez. Bug God vardı, o da sanırsam Şeytan seviyesi idi.
Bu bir şey yapamama kanısına neden vardın bilmiyorum ama çok net bir şekilde gücü gösterildi. PPP uyuyan Garou'dan dayak yiyordu. :D Ki kendisi o sırada evrimleşip daha çok güçlenmişti. DSK'ya yenilen halinden farklı yani. En azından Yüksek-İblis Seviye birisiydi. Aynı Garou'yu Darkshine önce uyandırdı sonra uyanıkken öldürdü. (Garou sonra dirilip evrimleşerek daha çok güçleniyor. Gyoro Gyoro açıklamıştı.) Yani Düşük-Ejderha Seviye falan değil Darkshine. Bug God'da İblis Seviye idi evet ama ona Darkshine zaten tek attı. :D

Ama o da Spidey için tehdit oluşturmaz bence. Çünkü Nabu'nun da dediği gibi Carnage gibi düşmanlar bu tiplerin çok daha üstünde. Ayrıca Spidey'nin, Hulk'a zarar verdiği anları da var.
Carnage zaten Spidey'den önemli derecede güçlü biri? :D Venom ile işbirliği yapmak zorunda kalmıştı. Hulk'a gelince, oraya girmeyelim bence hiç. :D Hulk bildiğim kadarıyla daha önce morali bozukken gayet sıradan bir şekilde Venom'a tek atmıştı. Spidey de saf güç olarak Venom'dan zayıf zaten. :D Hulk'ın gücü fazla değişken.

Katılmıyorum, Darkshine maksimum düşük Ejderha seviyesidir. Garou'nun oradaki halinin orta Ejderha seviyesi olduğunu varsayarsak yüksek seviye olması imkânsız.
Garou'nun Darkshine tarafından öldürülüp geri geldikten sonraki beyaz saçlı, parlayan halinden bahsediyorsan o versiyon Orta-Ejderha Seviye olamaz. Darkshine'a aşağıda cevap vereyim. 2 soruya birden cevap olur.

Bunu bilemeyiz, Carnage Kabuto daha başta direkt olarak Saitama ile kapıştırıldığından ne kadar güçlü olduğunu göremedik bence.
İki dağın başını havaya uçuracak kadar güçlü yakma toplarına sahip Genos'un ışınını üfleyerek dağıtması onu epey yukarı koymaya yetiyor. Bir de bu Base hali. :D Carnage Kabuto ve Darkshine olayına gelince, Sanal Katliam Simülasyonu denen bir şey var. Burada olay, Dr. Kuseno'nun tasarladığı bir cihazla bazı karakterler birbirlerine karşı savaşıyor sanal olarak. Darkshine, Carnage Kabuto ile dövüşüyor bu simülasyonda ve sonuçlar orada yazıyor zaten. Ama yine de koyayım ben:

Darkshine unleashes max power, penetrates Carnage Kabuto's defense with his attack power and defeats him after 15 minutes of head-on assault.Carnage Kabuto is in Carnage Mode. Darkshine states he is much stronger than anticipated. Genos asks if his body has been modified, to which Darkshine replies it is only his pure muscle. Genos ponders to himself if it is time to ask Dr. Kuseno for muscle upgrades.

Yani diyor ki: Darkshine tüm gücünü kullanarak Kabuto'nun defansını delip 15 dakika çarpışmadan sonra galip gelmiş. Carnage Kabuto'nun Carnage Mode'a geçtiği yazıyor. Yani o da tam güç. Darkshine'ın minik bir yara alsa ya da darbeleri hissetse özgüvenine zarar geldiğini bildiğimizden yara almadan ve pek de darbelerle sorun yaşamadan yendiğini söyleyebiliriz.

Bu onun seviyesini bayağı bir düşürüyor
Valla güç veya hızdan bir şey azalmadığından bir şey de düşmüyor. Konudaki de Garou bu arada unutmayalım onu da. :D

Bence gayet ölümcül.
İlkinde kasları eriyip parlaklığını kaybettiği için ve zarar aldığından ağlıyordu. Ki sonralarda gördüğümüz gibi asit sadece derisine zarar vermiş o kadar. Burada olay Darkshine'ın karakteriyle alakalı daha çok, aldığı yara ölümcül falan değil yani. İkincide ise Darkshine adamın kendinden güçlü olduğunu bir nevi ima ediyor kendisinden daha büyük ve parlak kaslara sahip olduğunu söyleyerek. Ayrıca Murata Golden Sperm'in Orochi'ye denk olduğunu söylemişti. O da bir zahmet yamultsun yani Darkshine'ı. :D

Aradaki güç farkı bence o kadar fazla değil. Çünkü orada gözüktüğü gibi Garou vuruyor vurmasına da Darkshine çok az etkileniyor.
Darkshine'ın burnunu kanattı Garou. :D Ayrıca her atağı da net bir şekilde hissediyordu Darkshine. İlla her darbeden kan kusmasına gerek yok hasar alması için. :D

Buna katılıyorum, hazırlık etkisiz olur muhtemelen. Ama Gezegensel olduğuna katılmıyorum.
Murata, Garou'nun Boros'tan güçlü olacağını söylemiş diye duymuştum ki zaten mangada Garou'dan zayıf olması gereken karakterlerin yaptıklarına bakarsan Gezegensel uzak değil. Mesela:
Es5HMONXIAQt9Ee.jpg
7562806-7560183-018.jpg
8075643-5317925180-Sem_t.jpg
Yani Garou'nun Gezegensel olması gayet muhtemel.

Evet, Carnage'e bir bakalım:
Spidey ve Venom üstünde onu tutarken ikisini de ayrı tarafa fırlatıyor. Spidey zaten 50-60 (bazı durumlarda bu sayıyı aşabiliyor bildiğiniz gibi) tonluk bir karakter, Venom'un 90-100 arasında bir şey olduğunu söylemek pek yanlış olmaz bence. Carnage bu ikisinden çok daha güçlü. Tahminimce casual olarak rahat 70-80 tonu kaldırabilir. 1

Yumruğuyla Superior Spider-Man'i fırlatıyor. 1

Venom'u yeniyor. 1

Helikopter taşıyor. Normal bir helikopter ise 5-10 ton civarında. 1

Spider-Man Doppelganger'ı yeniyor. Spider-Man'in casual olarak kaldırdığı ağırlığının sayısı 10 ton iken, bu versiyon casual olarak 25 ton (en azından internette öyle yazıyor) kaldırabiliyor. Yani normal Spidey'den çok daha güçlü. Hem hız hem de güç feati. 1

2 Roket yiyor ve hiç hasar almıyor. 1

Deadpool'u saniyeler içinde parçalara ayırıyor. 1

Nova'yı (Sam Alexender) yakalıyor. Işık hızında, hyperspace'e girebiliyor. 1

Spider-Man'in en güçlü saldırısını acınası buluyor. 1

Kafası kopuyor ancak çok hızlı bir şekilde iyileşiyor. 1

Scarlet Spider bile tüm gücüyle ona zarar veremiyor. Kaldı ki Scarlet Spider çok daha acımasız bir karakter. 1

Doppelganger'ı tek bir tekme ile uçuruyor. 1

Venom'un yumruğunu yakalıyor ve onu ağlatıyor. 1
Yani eyvallah ama olay Spidey ile alakalı Carnage değil. :D Ve attığın featlerin pek çoğu da Carnage'in Spidey'den ne kadar üstün olduğunu gösteriyor. Ayrıca birkaç feati yanlış anlamış olabilirsin. Füzelerden hasar almış ama hem kendisi deli olduğu için hem de çok iyi bir iyileşmesi olduğu için umursamıyor. Nova uzayda ışık hızında gidiyordur ama Dünya içinde öyle bir hızla gidebileceğini gösteren bir şey var mı? Carnage ile sorun yaşamasına bakarak ve Spidey ile beraber bir takımda kaldığını varsayarak öyle olması mümkün değil zaten.

Her ne kadar pek çok fodder canavar olsa da İblis Seviye'den itibaren güçlü canavarlar çıkmaya başlıyor. DSK füze-geçirmez bir sığınağın içinden geçirilip sonra da Genos'un ışınını yiyor.
c0d8ef2fc5b695caf7667d7f898431ac.jpg
90bffaf5c2b74800864c90bf9eafab1b.jpg
5141040-0026-016.jpg
Onun dışında Choze var mesela. Lazer topunu Suiryu göğe gönderince bu oluyor:
main-qimg-caa6f8c04c440a3510f1019ef51e3e38
Yani üstlere doğru gidince güçlü karakterler bulabilirsin İblis Seviye'de.

Bu bir şey yapamama kanısına neden vardın bilmiyorum ama çok net bir şekilde gücü gösterildi. PPP uyuyan Garou'dan dayak yiyordu.
PPP'nin çok güçlü bir şey olduğunu da söyleyemeyiz zaten. Güçlü bir Şeytan seviyesi tehdit olan DSK'e bir şey yapamamıştı.
Ki kendisi o sırada evrimleşip daha çok güçlenmişti. DSK'ya yenilen halinden farklı yani.
Çok da güçlendiğini söyleyemeyiz.
En azından Yüksek-İblis Seviye birisiydi. Aynı Garou'yu Darkshine önce uyandırdı sonra uyanıkken öldürdü. (Garou sonra dirilip evrimleşerek daha çok güçleniyor. Gyoro Gyoro açıklamıştı.) Yani Düşük-Ejderha Seviye falan değil Darkshine.
Tamam, yine de bu onu yüksek seviye yapmıyor bence. Orta-Ejderha seviyesi diyebiliriz.
Carnage zaten Spidey'den önemli derecede güçlü biri? Venom ile işbirliği yapmak zorunda kalmıştı. Hulk'a gelince, oraya girmeyelim bence hiç. Hulk bildiğim kadarıyla daha önce morali bozukken gayet sıradan bir şekilde Venom'a tek atmıştı. Spidey de saf güç olarak Venom'dan zayıf zaten. Hulk'ın gücü fazla değişken.
Yani orada asıl demek istediğim Spidey, Carnage Kabuto'dan daha güçlü tipler ile dövüşüyor. Sizin de dediğiniz gibi Spidey'nin gaza gelme durumu var. Yani Venom'a yumruk ile zarar verdiği anları da var. O yüzden pek de şaşırılası bir şey değil bence. Venom'a zarar verdiği anlardan bir tanesi. Hulk'a zarar veriyor.
İki dağın başını havaya uçuracak kadar güçlü yakma toplarına sahip Genos'un ışınını üfleyerek dağıtması onu epey yukarı koymaya yetiyor.
İşte ben bundan daha güçlü olduğunu düşünmüştüm :D
Bir de bu Base hali. Carnage Kabuto ve Darkshine olayına gelince, Sanal Katliam Simülasyonu denen bir şey var. Burada olay, Dr. Kuseno'nun tasarladığı bir cihazla bazı karakterler birbirlerine karşı savaşıyor sanal olarak. Darkshine, Carnage Kabuto ile dövüşüyor bu simülasyonda ve sonuçlar orada yazıyor zaten. Ama yine de koyayım ben:
Bunu bilmiyordum, tamamdır :thumbsup:
Valla güç veya hızdan bir şey azalmadığından bir şey de düşmüyor.
Ben mental olarak söylemiştim :D
Yani eyvallah ama olay Spidey ile alakalı Carnage değil. Ve attığın featlerin pek çoğu da Carnage'in Spidey'den ne kadar üstün olduğunu gösteriyor.
Yukarıda da söylediğim gibi Spidey, Carnage Kabuto'dan daha güçlü kişiler ile savaşıyor. Bundan dolayı bu featleri attım.
Ayrıca birkaç feati yanlış anlamış olabilirsin. Füzelerden hasar almış ama hem kendisi deli olduğu için hem de çok iyi bir iyileşmesi olduğu için umursamıyor.
Orada biraz abarttım sanırım, ama hasar alsa bile çok çok kısa bir sürede iyileşiyor :D
Nova uzayda ışık hızında gidiyordur ama Dünya içinde öyle bir hızla gidebileceğini gösteren bir şey var mı?
Hayır, Nova dünyada ışık hızında hareket ediyor. Zaten hyperspace'e girmek için ışık hızından daha fazlası gerekiyor.
Carnage ile sorun yaşamasına bakarak ve Spidey ile beraber bir takımda kaldığını varsayarak öyle olması mümkün değil zaten.
Neden?
Murata, Garou'nun Boros'tan güçlü olacağını söylemiş diye duymuştum ki zaten mangada Garou'dan zayıf olması gereken karakterlerin yaptıklarına bakarsan Gezegensel uzak değil. Mesela:
Yazara sorduklarında ikisi de eşit güçte demişti. Hmm, olabilir.
Her ne kadar pek çok fodder canavar olsa da İblis Seviye'den itibaren güçlü canavarlar çıkmaya başlıyor. DSK füze-geçirmez bir sığınağın içinden geçirilip sonra da Genos'un ışınını yiyor.
Füze geçirmez bir sığınaktan geçmesi pek etkileyici değil bence. Ama tamam :D
Konudaki de Garou bu arada unutmayalım onu da.
Evet, ama güç seviyesi için savaştığı karakterlere de bakmak gerekiyor :D

Biraz geç oldu ama kusuruma bakmazsınız inşallah :D :D

Moderatör tarafında düzenlendi:
Biraz geç oldu ama kusuruma bakmazsınız inşallah :D :D
Yok canım ne kusuru? :D Ben de bilgisayarın başına bir süredir oturamadığım için cevap yazamadım zaten.

PPP'nin çok güçlü bir şey olduğunu da söyleyemeyiz zaten. Güçlü bir Şeytan seviyesi tehdit olan DSK'e bir şey yapamamıştı.
Bir şey yapamamıştı değil. DSK'nın yenilenmesi iyiydi o yüzden kalıcı bir hasar bırakamadı. Ama onunla hemen hemen aynı düzeydeydi.
0025-009.png
0025-012.png
0025-013.png
0025-014.png
DSK ciddileşip saldırdı ve kan aldı. PPP de gücünün yarısıyla kan aldı. Sonrasında tüm gücünü kullanıp ardışık yumruklar savurdu. Ama DSK blokladığı için bir hasar görmüyoruz. PPP ise DSK'dan direkt darbeler alıyor vücuduna. Ki onlarcasını yiyor ve ötelere şutlanıyor. DSK buna her atağına öldürme arzusu koymasını söylemişti. PPP de bundan ders çıkardı:
0032-037.png
Bunun üzerine yine güçlendi. :D
Çok da güçlendiğini söyleyemeyiz.
Valla re-draw'lar yüzünden ne canondu ne değildi çok emin değilim ama duvara dokunup un ufak etmişti ve Nyan diye Ejderha Seviye bir tehdit onu yaralayınca Kıllı Zırh diye bir şey çıkarmıştı. :D Sonra da Nyan zaten uğraşmamak için kaçmaya başlamıştı. Bu da bir Ejderha Seviye'nin onu öyle kolayca öldüremeyeceği anlamına geliyor.

Tamam, yine de bu onu yüksek seviye yapmıyor bence. Orta-Ejderha seviyesi diyebiliriz.
Bak hala ya. :D PPP'yi uyur halde birkaç vuruşta saf dışı bırakmak Garou'nun ondan bambaşka seviyede olduğunu gösteriyor zaten. Çok rahat Ejderha Seviye olduydu Garou o sıralar. Sonra Darkshine onu dövüp uyandırdı. Garou da "Kazanabileceğini düşündürdüysem özür dilerim." tarzı bir şey deyip Darkshine'ı yere yapıştırmıştı. Darkshine da kas koordinasyonunun aniden arttığını falan söylemişti. Birkaç sayfa sonra Garou anlık ölmüştü. Ondan sonra kalkıp Darkshine'ı şüpheye düşürecek kadar güçlü bir şekilde saldırmıştı. Ondan da sonra Darkshine tüm gücünü salıp denk düşmüştü Garou ile.

Yani orada asıl demek istediğim Spidey, Carnage Kabuto'dan daha güçlü tipler ile dövüşüyor. Sizin de dediğiniz gibi Spidey'nin gaza gelme durumu var. Yani Venom'a yumruk ile zarar verdiği anları da var. O yüzden pek de şaşırılası bir şey değil bence. Venom'a zarar verdiği anlardan bir tanesi. Hulk'a zarar veriyor.
Burada olay ne şimdi? Spidey zaten Venom'dan genel manada çok daha zayıf biri değil ki? Sadece biraz daha zayıf. Yoksa zarar veremez falan demedim ben. :D Hulk konusunda da dediğim şu: Hulk çok dengesiz o yüzden feat olarak onu atmak Spidey'i bir anda Dağ Seviye falan yapmaz. Ayrıca Venom'un nesi CK'dan güçlü? Venom ne zaman Semt Seviye bir atağı üfleyerek geri püskürttü? Ya da Hulk'tan bahsediyorsan daha güçlü dediğin zaman, o zaman dediğim gibi Hulk'ın gücü değişken.

İşte ben bundan daha güçlü olduğunu düşünmüştüm :D
Kimin?

Ben mental olarak söylemiştim :D
Yani zihninin zayıf olmasının diyorsan evet o zaten bariz de bu adamın gücünü düşürmüyor diyorum. :D

Yukarıda da söylediğim gibi Spidey, Carnage Kabuto'dan daha güçlü kişiler ile savaşıyor. Bundan dolayı bu featleri attım.
Carnage, Carnage Kabuto'dan güçlü? Nasıl? Ne şekilde? :D İkisinin ayrı seviyelerde olduğu çok açık bence. Carnage ne zaman CK'nın seviyesinde featler gösterdi? Kendisi yani. Scaling falan kullanmadan.

Orada biraz abarttım sanırım, ama hasar alsa bile çok çok kısa bir sürede iyileşiyor :D
Evet saçma derecede iyi bir iyileşme faktörü var çünkü. :D Ama tekrar hatırlatıyorum konudan sapmayalım diye, biz Spidey'den bahsediyoruz. O kendini böyle iyileştiremez. :D

Hayır, Nova dünyada ışık hızında hareket ediyor. Zaten hyperspace'e girmek için ışık hızından daha fazlası gerekiyor.
O zaman bu bir tutarsızlık olmuş. Ya da Spidey ve düşmanları bir anda ışık hızına mı çıktı? :D VsBW bile o kadar yüksek bir sayı vermediğine göre sanırım hayır.

Spidey'nin genel seviyesi yüzünden. Nabu da daha önce kendisi demişti Spidey'nin Süpersonik - Hipersonik olduğunu. Işık hızı çok başka bir şey oralara kıyasla.

Yazara sorduklarında ikisi de eşit güçte demişti. Hmm, olabilir.
Onu ONE webcomic için söylemişti yanlış hatırlamıyorsam. Webcomic'te Garou ve Boros denk ama Murata'nın çizdiği mangada durum farklı.

Füze geçirmez bir sığınaktan geçmesi pek etkileyici değil bence. Ama tamam
Tek olay da sığınaktan geçirilmek değil zaten. :D Orada Genos yakma topunu da ateşliyor. Bu yüzden DSK tekrar kuruyor. :D Choze'nin feati de gayet güzel. Ayrıca neden etkileyici değiller? Carnage'ın herhangi bir karaktere karşı olan performansı değil de yıkım featlerini atarsan daha net bir çıkarım yapabiliriz.

Evet, ama güç seviyesi için savaştığı karakterlere de bakmak gerekiyor
Ben Darkshine'ın zihinsel olarak zayıf olmasından bahsettiğin için öyle dedim.

Dediklerinin çoğuna katılıyorum. Bu 8 gün içerisinde benim de düşüncelerim değişti zaten. Bazı yerlerde yanlış şeyler de söylemişim, orada benim de hatam var. R3 için ben de Garou alır diyorum. Ama bazı yanlış anlaşılmaları düzeltmek istiyorum.
Ayrıca Venom'un nesi CK'dan güçlü? Venom ne zaman Semt Seviye bir atağı üfleyerek geri püskürttü? Ya da Hulk'tan bahsediyorsan daha güçlü dediğin zaman, o zaman dediğim gibi Hulk'ın gücü değişken.
Burada Hulk'tan bahsetmiştim, sizin de dediğiniz gibi.
Kabuto'nun.
Carnage, Carnage Kabuto'dan güçlü? Nasıl? Ne şekilde? İkisinin ayrı seviyelerde olduğu çok açık bence. Carnage ne zaman CK'nın seviyesinde featler gösterdi? Kendisi yani. Scaling falan kullanmadan.
Şimdi, semt seviyesi bir ateş gücünü üfleyerek geri teptirmek güzel bir feat ancak her şeyi bu feat belirlemez. Kas gücü-dayanıklılık-hız-yenilenme olarak bakarsak Carnage daha üstün. Belki hız olarak daha iyidir. Çünkü zaten Kabuto'nun o kadar feati yok. Metal Bat'i falan yenmiş de Carnage bunları zaten yener. Hatta Darkshine'ı da yenebileceğini düşünüyorum. Ayrıca CK ne yapmış ki o kadar Carnage'in üstünde?
O zaman bu bir tutarsızlık olmuş. Ya da Spidey ve düşmanları bir anda ışık hızına mı çıktı? VsBW bile o kadar yüksek bir sayı vermediğine göre sanırım hayır.
Yani bu şey gibi; Hulk, Spider-Man'i yakalıyor, o zaman Hulk, Spidey'den daha hızlı :D Işık hızını yakaladı ancak bu ışık hızı seviyesinde olduğunu göstermiyor. Ama ille de bir şey söylemek gerekirse Spidey'den 3-4 tık daha hızlı olduğunu söyleyebilirim.
Tek olay da sığınaktan geçirilmek değil zaten. Orada Genos yakma topunu da ateşliyor. Bu yüzden DSK tekrar kuruyor. Choze'nin feati de gayet güzel. Ayrıca neden etkileyici değiller? Carnage'ın herhangi bir karaktere karşı olan performansı değil de yıkım featlerini atarsan daha net bir çıkarım yapabiliriz.
DSK feati etkileyici değil demiştim. Onun dışında Choze'nin feati güzel, lafım yok. Carnage'in yanında etkileyici değiller demek istedim. :D Yıkım feati atabilsem atardım ancak Carnage'in hiç yıkım featini görmedim. Yani burada biraz işleri karıştırıp şöyle yapacağım: Venom'un yendiği kişilerin kuvvetine bakarak Carnage'in ne kadar güçlü olduğunu gösterebilirim. Sonuçta Carnage, Venom'dan daha güçlü. Biraz karışık olduğunun farkındayım ama merak etme :D Çok fazla feat atmayacağım. Venom, Juggernaut'a öyle bir vuruyor ki şöyle oluyor 1. Juggernaut ise WW Hulk ile kapışabilecek kadar güçlü 1. Dayanıklılık olarak ise şöyle 1 1. Bu biraz garip geldi ancak böyle :D İşleri daha fazla karıştırmak istemiyorum, zaten bu yeter sanırım :D

Şimdi ben işleri biraz fazla karıştırdım. Ancak gerekli olduğunu düşünüyorum :D Hem eğlenceli bir tartışma oldu :D İstersen özelden devam edebiliriz.

Dediklerinin çoğuna katılıyorum. Bu 8 gün içerisinde benim de düşüncelerim değişti zaten. Bazı yerlerde yanlış şeyler de söylemişim, orada benim de hatam var. R3 için ben de Garou alır diyorum. Ama bazı yanlış anlaşılmaları düzeltmek istiyorum.

Bir dakika bir dakika kafam karıştı. :D Kabuto'nun 2 dağın başını havaya uçuracak kadar güçlü atağı nefesiyle geri püskürttüğünü söylemişim sen de Kabuto'nun ondan daha güçlü olduğunu düşündüğünü söylemişsin. :D Bir kopukluk yaşadık galiba? :D

Şimdi, semt seviyesi bir ateş gücünü üfleyerek geri teptirmek güzel bir feat ancak her şeyi bu feat belirlemez. Kas gücü-dayanıklılık-hız-yenilenme olarak bakarsak Carnage daha üstün.
Yani adamın yumruğu verdiği nefesten, açık bir şekilde zayıf olamaz herhalde. :D Feati olmadığı için zayıf diyorsan evet teknik olarak haklısın ama Genos'la oynayabilecek kadar güçlü ve hızlı olduğunu gördük. Darkshine'ın da tüm gücünü saldıktan sonra yenebildiği biri. Zaten adamın olayı da fiziksel gücünden ibaret genel olarak. Dolayısıyla minimum Semt Seviye fiziksel olarak da. Hız biraz daha muğlak ama ilk gözüktüğünde bile Garou'nun Süpersonik veya üzeri biri olduğunu göz önünde bulundurursak zaten şu an Carnage'e blitz atacak kadar hızlı olmalılar o seviyedeki karakterler.

Hatta Darkshine'ı da yenebileceğini düşünüyorum. Ayrıca CK ne yapmış ki o kadar Carnage'in üstünde?
:uraraka1: Darkshine olaylar sündürüldüğü için ve ödlek kişiliğinden dolayı zayıf gözükmüş olabilir ama o kadar da değil yav. :D Asıl Carnage ne yapmış? Benim bilmediğim şehir bloklarını yerle bir etmek gibi bir feati mi var? Ya da ne bileyim saçma güçlü başka featleri mi var? Başka karakterlere karşı yaptıklarından diyorsundur belki ama ÇR'lerde karakterlerin gücü çok değişken değil mi? Ya Darkshine ile dövüşmeden çok önceki Garou bile kendine Ejderha Seviye diyordu. :D (Altlardadır tabii.)
0093-019.png
Ayrıca bir hız feati de var bu haldeyken. 3 İblis Seviye'nin atağına çakıl taşı muamelesi yapıyor. :D Rakipleri Yüksek İblis-Seviye falan değil tabii ama güçlerini birleştirdiklerinde bile aradaki fark bariz:
0093-021.png
0093-022.png
Stinger'ın atağı gibi görüyor saldırıyı. :D Ve ona göre atak zar zor hareket ediyormuş. :D

Şimdi gelelim daha büyük atakların fırlatıldığı yerlere:
0093-036.png
0093-037.png
0093-038.png
0093-039.png
Aynı anda 9-10 kat gibi bir alanı havaya uçuruyor o atak. Her kata da Rover (O dev köpek yani.) sığıyor. Köpeğin boyutunu Garou'nun önünde dikildiği panelden ya da patisi kadar olmasından anlayabilirsin. :D Bu da bir tane daha.
0093-053.png
0093-054.png
Garou birkaç şehir bloğu edecek alanı Bang'ın kardeşi Bomb'un tekniği ile kesiyor:
0093-046.png
Bunlar Darkshine ile olan kapışmasından çok önce olan şeyler. Bunun üzerine Gyoro Gyoro ve Orochi ile de dövüşüyor. Buna rağmen Darkshine'ı yenmeyi bırak, adam Garou'yu öldürmek için tüm gücünü bile salmıyor. :D Ve konudan inanılmaz bir şekilde sapıyoruz şu an. :D Garou'dan Darkshine'a oradan da CK'ya geçtik. Bence artık yeterli. :D

Yani bu şey gibi; Hulk, Spider-Man'i yakalıyor, o zaman Hulk, Spidey'den daha hızlı
Daha hızlı değilse bile yakın bir hıza sahip demektir en azından. Ayrıca Carnage Nova'yı onlarca girişimin tekinde durdurmuş gibi durmadı bana. Baya denk dövüşüyorlar Nova şu ışını salmadığı sürece.

Işık hızını yakaladı ancak bu ışık hızı seviyesinde olduğunu göstermiyor.
Ama en az Relativistic demeye yeter. Bu da yine Spidey'nin bana söylenen seviyesinin çok üstü demek.

Venom, Juggernaut'a öyle bir vuruyor ki şöyle oluyor 1. Juggernaut ise WW Hulk ile kapışabilecek kadar güçlü 1. Dayanıklılık olarak ise şöyle 1 1.
Evet Venom'un o featini görmüştüm ve sanırım gördüğüm en iyi atak feati falan olabilir o Venom'un. :D Juggernaut da bildiğim kadarıyla değişken bir güce sahip o yüzden pek güvenilmez. Zaten Thor'un atağından anlaşılması lazım. :D Galan'ı geri püskürtüp Celestial durduran atak adamda kalıcı hasar bırakmıyor. :D O zaman Galaksi - Çoklu Galaksi Seviye mi Juggernaut? :D Bu arada Nabu'dan duyduğuma göre WWH hikayesi kötü yazılmış. Sentry tüm gücünü salınca bina kadar bir kasırga çıkarmış sadece falan. :D Aynı Sentry bildiğim kadarıyla kolayca Ay yok ediyordu. Burada da konudan sapmaya başladık. :D WWH Juggernaut'a falan geldik. :D

Bir dakika bir dakika kafam karıştı. Kabuto'nun 2 dağın başını havaya uçuracak kadar güçlü atağı nefesiyle geri püskürttüğünü söylemişim sen de Kabuto'nun ondan daha güçlü olduğunu düşündüğünü söylemişsin. Bir kopukluk yaşadık galiba?
Yani ben öyle düşünüyorum ancak featlere baktığımızda Carnage daha üstün gözüküyor.
Yani adamın yumruğu verdiği nefesten, açık bir şekilde zayıf olamaz herhalde. Feati olmadığı için zayıf diyorsan evet teknik olarak haklısın ama Genos'la oynayabilecek kadar güçlü ve hızlı olduğunu gördük. Darkshine'ın da tüm gücünü saldıktan sonra yenebildiği biri. Zaten adamın olayı da fiziksel gücünden ibaret genel olarak. Dolayısıyla minimum Semt Seviye fiziksel olarak da.
Bilemiyorum ya. Semt seviye olması featlere bakınca pek inandırıcı gelmiyor.
Darkshine olaylar sündürüldüğü için ve ödlek kişiliğinden dolayı zayıf gözükmüş olabilir ama o kadar da değil yav.
Orada tam emin olmadan söyledim zaten. Hala daha emin değilim, Darkshine da çok güçlü.
Garou'dan Darkshine'a oradan da CK'ya geçtik. Bence artık yeterli.
Tamamdır :D

Ben hala daha Carnage'in kazanacağını düşünsem de CK'ya da yakınım. Benim yüzümden konudan da saptık, yeterli gerçekten :D İleride bunun üzerine konu açabilirim. Ha biraz geç oldu, bilgisayarda olmadığım için. Sorun olmamıştır inşallah :DD

Bilemiyorum ya. Semt seviye olması featlere bakınca pek inandırıcı gelmiyor.
Ha bak buna hak veririm. :D Bana da güçlü gelmemişti. Çünkü: Adamın yaptığı tek şey Genos'un ışınına üflemekti bunun ne kadar etkileyici olduğunu da sonradan anlamıştım. Benim gözümde 70 kilo Saitama'yı oradan oraya savuran sonra da tek yiyen biriydi yani. :D Ama öyle sıradan gözüküyor olmasının sebebi de ona özel bir yer altı tesisinde duruyor olması. Adamı orada tutmak için yapmışlar sonuçta. Belki taş toprak alanda yumruklasa dağı taşı deler kilometrelerce uçardı Saitama. Ayrıca Asura Modu'nda Saitama'ya yumruklarıyla vurmasıyla da yumruklarının nefesinden güçlü olduğu anlayabiliriz. O feat sana nefesinin ekstra güçlü olduğunu düşündürttüyse diye dedim.

Orada tam emin olmadan söyledim zaten. Hala daha emin değilim, Darkshine da çok güçlü.
Mangayla beraber çalkalanıyorsun galiba. :D

Ben hala daha Carnage'in kazanacağını düşünsem de CK'ya da yakınım. Benim yüzümden konudan da saptık, yeterli gerçekten :D
Yok canım estağfirullah. Ben de devam ettim sonuçta tartışmaya. :D Özele taşıyabilirdik konu ikimiz ağırlıklı olduğu için. :D

İleride bunun üzerine konu açabilirim. Ha biraz geç oldu, bilgisayarda olmadığım için. Sorun olmamıştır inşallah :DD
Yok canım. :D Ben de günümü forumda seni bekleyerek geçirmiyorum o yüzden problem değil. :D :D