Konuya cevap gelmesi için bekliyordum, kimse cevap yazmayınca ben yazayım dedim
:thumbsup:
Tamam teşekkürler
Rica ederim.
Bunu düşük-orta-yüksek şeklinde sıralayalım. Düşük seviye Ejderha tehditlere karşı da pek bir şey yapabildiği söylenemez. Bug God vardı, o da sanırsam Şeytan seviyesi idi.
Bu bir şey yapamama kanısına neden vardın bilmiyorum ama çok net bir şekilde gücü gösterildi. PPP uyuyan Garou'dan dayak yiyordu.

Ki kendisi o sırada evrimleşip daha çok güçlenmişti. DSK'ya yenilen halinden farklı yani. En azından Yüksek-İblis Seviye birisiydi. Aynı Garou'yu Darkshine önce uyandırdı sonra uyanıkken öldürdü. (Garou sonra dirilip evrimleşerek daha çok güçleniyor. Gyoro Gyoro açıklamıştı.) Yani Düşük-Ejderha Seviye falan değil Darkshine. Bug God'da İblis Seviye idi evet ama ona Darkshine zaten tek attı.
Ama o da Spidey için tehdit oluşturmaz bence. Çünkü Nabu'nun da dediği gibi Carnage gibi düşmanlar bu tiplerin çok daha üstünde. Ayrıca Spidey'nin, Hulk'a zarar verdiği anları da var.
Carnage zaten Spidey'den önemli derecede güçlü biri?

Venom ile işbirliği yapmak zorunda kalmıştı. Hulk'a gelince, oraya girmeyelim bence hiç.

Hulk bildiğim kadarıyla daha önce morali bozukken gayet sıradan bir şekilde Venom'a tek atmıştı. Spidey de saf güç olarak Venom'dan zayıf zaten.

Hulk'ın gücü fazla değişken.
Katılmıyorum, Darkshine maksimum düşük Ejderha seviyesidir. Garou'nun oradaki halinin orta Ejderha seviyesi olduğunu varsayarsak yüksek seviye olması imkânsız.
Garou'nun Darkshine tarafından öldürülüp geri geldikten sonraki beyaz saçlı, parlayan halinden bahsediyorsan o versiyon Orta-Ejderha Seviye olamaz. Darkshine'a aşağıda cevap vereyim. 2 soruya birden cevap olur.
Bunu bilemeyiz, Carnage Kabuto daha başta direkt olarak Saitama ile kapıştırıldığından ne kadar güçlü olduğunu göremedik bence.
İki dağın başını havaya uçuracak kadar güçlü yakma toplarına sahip Genos'un ışınını üfleyerek dağıtması onu epey yukarı koymaya yetiyor. Bir de bu Base hali.

Carnage Kabuto ve Darkshine olayına gelince,
Sanal Katliam Simülasyonu denen bir şey var. Burada olay, Dr. Kuseno'nun tasarladığı bir cihazla bazı karakterler birbirlerine karşı savaşıyor sanal olarak. Darkshine, Carnage Kabuto ile dövüşüyor bu simülasyonda ve sonuçlar orada yazıyor zaten. Ama yine de koyayım ben:
| Darkshine unleashes max power, penetrates Carnage Kabuto's defense with his attack power and defeats him after 15 minutes of head-on assault. | Carnage Kabuto is in Carnage Mode. Darkshine states he is much stronger than anticipated. Genos asks if his body has been modified, to which Darkshine replies it is only his pure muscle. Genos ponders to himself if it is time to ask Dr. Kuseno for muscle upgrades. |
Yani diyor ki: Darkshine tüm gücünü kullanarak Kabuto'nun defansını delip 15 dakika çarpışmadan sonra galip gelmiş. Carnage Kabuto'nun Carnage Mode'a geçtiği yazıyor. Yani o da tam güç. Darkshine'ın minik bir yara alsa ya da darbeleri hissetse özgüvenine zarar geldiğini bildiğimizden yara almadan ve pek de darbelerle sorun yaşamadan yendiğini söyleyebiliriz.
Bu onun seviyesini bayağı bir düşürüyor
Valla güç veya hızdan bir şey azalmadığından bir şey de düşmüyor. Konudaki de Garou bu arada unutmayalım onu da.
İlkinde kasları eriyip parlaklığını kaybettiği için ve zarar aldığından ağlıyordu. Ki sonralarda gördüğümüz gibi asit sadece derisine zarar vermiş o kadar. Burada olay Darkshine'ın karakteriyle alakalı daha çok, aldığı yara ölümcül falan değil yani. İkincide ise Darkshine adamın kendinden güçlü olduğunu bir nevi ima ediyor kendisinden daha büyük ve parlak kaslara sahip olduğunu söyleyerek. Ayrıca Murata Golden Sperm'in Orochi'ye denk olduğunu söylemişti. O da bir zahmet yamultsun yani Darkshine'ı.
Aradaki güç farkı bence o kadar fazla değil. Çünkü orada gözüktüğü gibi Garou vuruyor vurmasına da Darkshine çok az etkileniyor.
Darkshine'ın burnunu kanattı Garou.

Ayrıca her atağı da net bir şekilde hissediyordu Darkshine. İlla her darbeden kan kusmasına gerek yok hasar alması için.
Buna katılıyorum, hazırlık etkisiz olur muhtemelen. Ama Gezegensel olduğuna katılmıyorum.
Murata, Garou'nun Boros'tan güçlü olacağını söylemiş diye duymuştum ki zaten mangada Garou'dan zayıf olması gereken karakterlerin yaptıklarına bakarsan Gezegensel uzak değil. Mesela:
Yani Garou'nun Gezegensel olması gayet muhtemel.
Evet, Carnage'e bir bakalım:
Spidey ve Venom üstünde onu tutarken ikisini de ayrı tarafa fırlatıyor. Spidey zaten 50-60 (bazı durumlarda bu sayıyı aşabiliyor bildiğiniz gibi) tonluk bir karakter, Venom'un 90-100 arasında bir şey olduğunu söylemek pek yanlış olmaz bence. Carnage bu ikisinden çok daha güçlü. Tahminimce casual olarak rahat 70-80 tonu kaldırabilir. 1
Yumruğuyla Superior Spider-Man'i fırlatıyor. 1
Venom'u yeniyor. 1
Helikopter taşıyor. Normal bir helikopter ise 5-10 ton civarında. 1
Spider-Man Doppelganger'ı yeniyor. Spider-Man'in casual olarak kaldırdığı ağırlığının sayısı 10 ton iken, bu versiyon casual olarak 25 ton (en azından internette öyle yazıyor) kaldırabiliyor. Yani normal Spidey'den çok daha güçlü. Hem hız hem de güç feati. 1
2 Roket yiyor ve hiç hasar almıyor. 1
Deadpool'u saniyeler içinde parçalara ayırıyor. 1
Nova'yı (Sam Alexender) yakalıyor. Işık hızında, hyperspace'e girebiliyor. 1
Spider-Man'in en güçlü saldırısını acınası buluyor. 1
Kafası kopuyor ancak çok hızlı bir şekilde iyileşiyor. 1
Scarlet Spider bile tüm gücüyle ona zarar veremiyor. Kaldı ki Scarlet Spider çok daha acımasız bir karakter. 1
Doppelganger'ı tek bir tekme ile uçuruyor. 1
Venom'un yumruğunu yakalıyor ve onu ağlatıyor. 1
Yani eyvallah ama olay Spidey ile alakalı Carnage değil.

Ve attığın featlerin pek çoğu da Carnage'in Spidey'den ne kadar üstün olduğunu gösteriyor. Ayrıca birkaç feati yanlış anlamış olabilirsin. Füzelerden hasar almış ama hem kendisi deli olduğu için hem de çok iyi bir iyileşmesi olduğu için umursamıyor. Nova uzayda ışık hızında gidiyordur ama Dünya içinde öyle bir hızla gidebileceğini gösteren bir şey var mı? Carnage ile sorun yaşamasına bakarak ve Spidey ile beraber bir takımda kaldığını varsayarak öyle olması mümkün değil zaten.
Her ne kadar pek çok fodder canavar olsa da İblis Seviye'den itibaren güçlü canavarlar çıkmaya başlıyor. DSK füze-geçirmez bir sığınağın içinden geçirilip sonra da Genos'un ışınını yiyor.
Onun dışında Choze var mesela. Lazer topunu Suiryu göğe gönderince bu oluyor:
Yani üstlere doğru gidince güçlü karakterler bulabilirsin İblis Seviye'de.