Yüzyılın tartışması. Peki sizce hangisi?

Pes ve Fifa oyunlarının oynanışı birbirinden çok farklı oluyor. Pes her yıl oynanışı değiştirip önümüze koyarken, son yıllarda Fifa'nın yaptığı tek şey "ctrl + c c c c - ctrl + v"PES diyen FİFA'yı bilmiyordur. Sadece 2011-13 yılları arasında PES'e kaymıştım. Bir arada Winning Eleven'dı. Ama ilk başta Fifa'ydı. Fifa 15 ile birlikte de gene Fifa oldu. Pes'in tek olayı Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligiydi. O da gidince hepten bittiler ve şimdi de online işine girdiler, ki çok mantıklı bir manevra olmuş. Velhasıl Fifa diyorum.
Değişim her zaman iyi değildir. Hele ki oyun içi motorizesinin değişmemesinin daha iyi olduğunu PES'in değişimleri gösterdi. Yani her yıl oynanışı değiştirmek marifet değil, oynanışı mümkün olduğunca aynı tutmak marifet. Bunu da satış marjları her zaman gösterdi zaten.Pes ve Fifa oyunlarının oynanışı birbirinden çok farklı oluyor. Pes her yıl oynanışı değiştirip önümüze koyarken, son yıllarda Fifa'nın yaptığı tek şey "ctrl + c c c c - ctrl + v"PES diyen FİFA'yı bilmiyordur. Sadece 2011-13 yılları arasında PES'e kaymıştım. Bir arada Winning Eleven'dı. Ama ilk başta Fifa'ydı. Fifa 15 ile birlikte de gene Fifa oldu. Pes'in tek olayı Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligiydi. O da gidince hepten bittiler ve şimdi de online işine girdiler, ki çok mantıklı bir manevra olmuş. Velhasıl Fifa diyorum.Hem Pes'in oynanışı bana daha güzel geliyor. Bundan dolayı Pes. Ancak dediğim gibi eskiden olsa Fifa diyebilirdim.