Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Genel En Sevdiğiniz 5 Süper Kahraman vs En Sevdiğiniz 5 Süper Kötü

Homelander

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Konu basit arkadaşlar. Çizgi roman, manga, anime, manhwa vs. fark etmeksizin, en sevdiğiniz 5 süper kahramanın karşısına en sevdiğiniz 5 süper kötüyü koyacaksınız. Kimin kazanacağını da mesajınızda belirtirsiniz :D Herkes diğer arkadaşların karşılaşmalarına da yorum yapabilir. Ve en sevdiğiniz karakterleri sokak seviyesi, meta-insan seviyesi, herald seviyesi vs. diye ayırabilirsiniz. Ama bunlardan önce genel olarak en sevdiklerinizi kapıştırırsanız daha iyi olur :D Ve her evrenden maksimum 2 kahraman ve 2 kötü seçebilirsiniz.

Round1 Kurallar:
- Herkes kendi karakterinde.
- Hazırlık yok.
- Herkes kendi standart ekipmanına sahip olacak.
- Dövüş dünyada herhangi bir yerde geçecek ve yok edilemeyecek.

Round2 Kurallar:
- Herkes kendi karakterinde.
- İki tarafında 1 hafta hazırlığı olacak.
- İki tarafta ellerinde olan tüm ekipmanları kullanabilir.
- Dövüş dünyada herhangi bir yerde geçecek ve yok edilemeyecek.

Herkese şimdiden iyi eğlenceler.​

Moderatör tarafında düzenlendi:
5 Süper Kötü

-Madara Uchiha
3xZ0Z.jpg
-Ryomen Sukuna
3xfJ6.jpg
-Estarossa
3xmW8.jpg
- All For One
3xDK2.jpg
-Kallavan
3xNVx.jpg

5 Süper Kahraman

-Meliodas
3xT2k.jpg
-Monkey D Garp
3xjkF.jpg
-Nanami Kento
3xCcC.jpg
-Minato Namikaze
3xHjG.jpg
-Sinbad
3xd01.jpg

Şimdi bi eşleştirme yapsam Meliodas Kallavanı tutsa(Yeteneği ters çünkü) Sinbad reiz ile Madara reizi eşleştirsek(Müthiş savaş olur) geri kalan isimlere bakınca Minato&Nanami&Garp vs Estarossa&AfO&Sukuna galibi belli.Estarossa ve sukuna ikilisi bile yeter gibi.Villainler alır derim

Süper Kahramanlar:

Ya keşke bir janra ile sınırlı olsa böyle olunca ilk 5'in kim çıkarmak çok zor. Hmm. En azından bir evrenden 1 kişi falan alınabilse o zaman belki biraz kolaylaşır.

Jiraiya, Batman, Nightwing, Wally West,

5.lik adayları: Minato, Zi Yu, Martian Manhunter, Jinsung Ha ... çok çok zor ama Martian diyeceğim

Süper Kötüler:

Kötülerde iyilerdeki kadar çok öne çıkan favorilerim yok ya. Yani kesin bir şekilde "en beğendiğim kötü aha bu" diye bir şey yok.

En yakınından geçen şey şöyle bir şey olabilirdi.

Ra's Al Ghul, Poison Ivy, Tobidara, Lobo, Orochimaru

Pain, Deathstroke, Darkseid, Blackbeard, Tian, Bane falan da listeye girmeye çok yakın isimler. Çok emin değilim kötüler takımımdan.

Valla Kötüler hezimete uğradı :D İyilerde, kötüleri sololayabilecek 2 tane adam var :D

2 Raunt da da sonuç değişmez. Kahramanalr gömçürür.

Ya keşke bir janra ile sınırlı olsa böyle olunca ilk 5'in kim çıkarmak çok zor.
Hocam isterseniz sadece comics ile sınırlayın, isterseniz manga ile fark etmez. Kafanıza göre takılın :D
En azından bir evrenden 1 kişi falan alınabilse o zaman belki biraz kolaylaşır.
Tamam o zaman. Kuralları değiştirdim, her evrenden maksimum 2 kişi alınsın o zaman :D

Güzel konu, eline sağlık. :D Kimi koysam acaba ya. Tam böyle konulara gelince aklıma karakter gelmiyor. :D

Kötüler

Garou :D
Garou-One-Punch-Man-evil-justice.jpg

Zeldris
main-qimg-4884f749182d83bfb383e4db1c6175b7-lq

Midora
tQc9l119GGSHly-749-8QBfQE_nUoTLwyIdbsgXN7UI.png

Toji Fushiguro
3b97baa59877c23f7053ca1d43dfdad3.jpg

Aizen
35123ec23b0dad6abad458728fcfc14a.jpg

İyiler

Ban
ban_nanatsu_no_taizai_render_by_celestialwizzard_d9zv0tf-fullview.png

Han Daewi
EY9Zw1UXQAIJ_FD.jpg

All Might
All-Might-is-still-alive.jpg

Tatsumaki
eaf34d043c20e318de9c81387a2012ac.jpg

Rengoku Kyojuro
iblis-avcisi-kyojuro-rengoku-16-duvar-kagidi-1920x1440-82576_25.jpg

Birilerini topladım ama ilginç bir grup oldu diyebilirim. :D

________

Şimdi gruplayacağım ama neye göre? En güçlü formları? Bir de ben Herald'dan sonra Skyfather geliyor falan diye biliyorum da onun altını hatırlamıyorum. :D High Tier falan diye geçiyor yabancı forumlarda. Ben iyisi mi kendime göre bir tane yapayım. :D

Kozmik Seviyeler
Midora
Han Daewi

Gezegensel Seviyeler
Garou

Tektonik Seviyeler
Tatsumaki
Ban
Zeldris
Aizen

Atomik Seviyeler
All Might

Şehirsel Seviyeler
Rengoku Kyojuro
Toji Fushiguro

R2- İlk rauntla aynı. Zaten en güçlülerde ekipman yok ki. :D Hazırlık yapan tipler de değil.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Güzel konu, eline sağlık. Kimi koysam acaba ya. Tam böyle konulara gelince aklıma karakter gelmiyor.
Eyv :D Valla benimde aklıma karakter gelmiyor böyle olunca :D
Bir de ben Herald'dan sonra Skyfather geliyor falan diye biliyorum da onun altını hatırlamıyorum. High Tier falan diye geçiyor yabancı forumlarda.
Benim bildiğim Herald'dan sonra Teambuster geliyor (Thanos, Darkseid, Tyrant vs.) ondan sonra da Skyfather geliyor. Ama sen kafana göre yapabilirsin tabi fark etmez :D

Ve en sevdiğiniz karakterleri sokak seviyesi, meta-insan seviyesi, herald seviyesi vs. diye ayırabilirsiniz.
Bir de ben demek istediğimi hızlı yazayım derken çok çok yanlış anlatmışım :D Benim demek istediğim şey şu idi; kendi tierine göre en sevdiğiniz (yani işte sokak seviyesidir, herald seviyesidir vs.) karakterleri seçip onları da kapıştırabilirsiniz demek istemiştim. A'yı Z diye anlatmışım yani :D Sori.
Gezegensel Seviyeler
Midora
Han Daewi
Garou
Garou yıldız seviye değil mi artık? Yani bir yıldızı yok ettiğine dair bir şey görmedik ama bilgi direkt yazar tarafından sağlanıyor. Ha tabii sonuç değişir mi bilemem :D

-----------------------------------------------------------------------------------------

Şimdi ben de kendiminkini yapayım :D

Kahramanlar:

-Batman
-Mahallenizin Dost Canlısı Örümceği
-Superman
-Ben 10

5. çok çok zor bir seçim, Thor ve Captain America arasında kaldım. Ancak Cap'i daha çok seviyorum sanırım.

-Captain America

Kötüler:

-Doctor Doom
-Deathstroke
-Venom

Buradan sonrasını seçmek biraz zor :D

-Bane

Hmm, sonuncu kim olsa bilemedim şimdi :D Şu sıralar Avatar'ı tekrar izlediğim için aklıma ilk gelen Amon'u koyayım bari :D

-Amon

----------------------------------------

Şimdii, gelelim karşılaştırmaya :D

Round1

Doctor Doom vs Superman

Burada Supes'un büyüye karşı zaafını düşünrüsek Doom alacaktır bence. Öldürme odaklı olsaydı kazanabilirdi belki ama bu şartlarda Supes'un kazanababileceğini düşünmüyorum.

Captain America vs Deathstroke
Epey çekişmeli olacaktır. Birbirine çok yakın isimler, ama ben burada daha yetenekli, zeki ve de pre-cog özelliği olan DS'nin kazanacağını düşünüyorum.

Spider-Man vs Venom
Venom kazanacaktır. Sonucunu pek çok kez gördük zaten :D Hazırlık olmadan Spidy'nin çok şansı yok.

Batman vs Bane
Yine çok çekişmeli bir karşılaşma :D Bane fiziksel olarak baskın taraf olsa da, Batman hala daha yetenekli ve daha fazla ekipmana sahip olan taraf. Batman iyi bir mücadelenin ardından kazanacaktır.

Ben 10 vs Amon
Burada bir şey söylemeye gerek yok zaten :D Amon'un karşısına Batman falan gelse belki alabilirdi ama Ben'e karşı hiç şansı yok. Belki uzaylıya dönüşmeden önce kilitlerse bir şansı olabilir ancak Ben çok daha kötü durumlarda bile o saate basabilmiş birisi :D Ben kazanacaktır.

Geriye Doom, Deathstroke, Venom, Batman ve Ben kaldı. Batman direkt elenir zaten :D Ben'de neye dönüşeceğine bağlı olarak kazanabilir ama şimdi gidip de İnsanazor'u seçerse geçmiş olsun :D Kötüler R1'i kazanacaktır.

Round2
Yalnız kötüler takımı tam prep takımı olmuş :D Ya bence burada da kötüler takımı kazanır. Batman yapacağı hazırlığa bağlı olarak kazandırtabilir ama pek olası gözükmedi bana. Öte yandan Doom'un tek başına kazanabilme ihtimali de var. Bilemedim ama kötüler takımına daha yakınım.

Garou yıldız seviye değil mi artık? Yani bir yıldızı yok ettiğine dair bir şey görmedik ama bilgi direkt yazar tarafından sağlanıyor. Ha tabii sonuç değişir mi bilemem
Yok ya o daha, çok sağlam bir kanıt değil. Evrendeki en güçlü doğa olayı Dünya'ya değmese de yok eder zaten. :D Bazı fizik kuralları görmezden gelinir ama kurguda. Yalnız Midora Yıldız'a girer ya. Onun düzeltsem iyi olur. :D

Kötüler Birliği

Kirigakure'nin Şeytanı, Momoçi Zabuza
211e52594bb01728c4cc37d2ce9a6175.jpg

Karasakal
tumblr_pm61ieUEaW1te15gzo10_500.gifv

Führer, Kral Bradley
42161e903a79daf5b695fbb0465ca142f9ca6893r1-400-224_hq.gif

Cenneti Ele Geçiren Karga, Utsuro
tumblr_omcxlqUiHI1ro3oueo1_540.gifv

Tanrıların Babası, Tian

7ea2eae9968854b90d97db259b7bd86ba593b2b3_hq.jpg

Kahramanlara gelirsek... Burada biraz ana karakter odaklı bir takım yapmak istiyorum, winner olalım biraz..

Shiro Yasha, Sakata Gintoki

4a7da6e87dcb4e34ed735cb68cabbfaa.jpg

Hagane, Edward Elric

103.png

Fahişeler Sokağı'nın Prensi, Wangnan Ja

a2da1818d0e3af67cdfe643252546ac9.jpg

Kara Kedim, Yoruichi Shihoin

eae61767703d81d4b2b1b772eb867e4a0f62d36e.png

Saiki Kusuo
3b1ee0a1e6137b94b1f4d94e518b37aa9679163a.jpg

Versus'u kim alır bir fikrim yok ok.

@Garou

@Uncle Paulie 'nin karşılaşmasında olay zaten Saiki Vs Tian.. gerisi önemsiz.

Feat -> Saiki
Portrayal & Lore ->Tian

Tian kendini dövüştüğü kişilerin sınıfına indiriyor ve ne kadar tanrısal güçleri olsa da genelde fiziksel dövüşüyor. O yüzden gücü anlaşılmıyor.

Ancak hakkında anlatılanlar ve hep kendisini tuttuğunu öğrenmemiz ile Tian biraz göz de büyüyor.

Bir de Zhen Chan gibi cep evren, cep boyut falan açıp orada rakibini sonsuz işkenceye alan. İlüzyon ile rakibine alternatif evrenler yaşatan bir adam. Tian için "Aramızda uçurum var" diyor.

FSJ de dövüşler fiziksele döküldüğünden biraz bu kısımları göz ardı ediyoruz... O açıdan bakarsak Saiki alır, Tian'ın olası potansiyelini göz önüne alırsak Tian ezer.

Kahramanlar;
Superman
Green Lantern(Hal Jordan)
Thor
Might Guy
Jiraiya

Kötüler;
Kahramanları birkaç saniyede düşünmeden yazdım fakat kötuleri seçmek biraz zor.Her evrenden maks 2 denmiş onu da dikkate almak lazım.
Lex Luthor,Sinestro,Joker,Naruto kötuleri(hepsi olabilir dönem dönem değişiyor sevdiklerim),Aizen en öne çıkanlar benim için.
Lex Luthor
Sinestro
Beyaz Maskeli Obito
Pain
Aizen

Super kahraman kısmı ağır basıyor.Fakat Raund2 de hazırlık var denmiş.Lex Luthor ve Aizen gibi iki canavar belli bir hazırlık süresiyle çok acaip şeyler başarabilir.Raund2'yi Kötulere veriyorum o yüzden.Raund1'i de Kahramanlar kazanır.

5 Süper Kahraman

İron Man, Batman,Wolverine,Nitian Erxing,İchigo

5 Süper Kötü

Aizen,Madara,Joker,Darth Vader,Loki

Lucifer Mornigstar'ı nereye yazacağımı bilemedim.

Kötüler alır gibi