Güzel konu, eline sağlık. Kimi koysam acaba ya. Tam böyle konulara gelince aklıma karakter gelmiyor.
Eyv

Valla benimde aklıma karakter gelmiyor böyle olunca
Bir de ben Herald'dan sonra Skyfather geliyor falan diye biliyorum da onun altını hatırlamıyorum. High Tier falan diye geçiyor yabancı forumlarda.
Benim bildiğim Herald'dan sonra Teambuster geliyor (Thanos, Darkseid, Tyrant vs.) ondan sonra da Skyfather geliyor. Ama sen kafana göre yapabilirsin tabi fark etmez
Ve en sevdiğiniz karakterleri sokak seviyesi, meta-insan seviyesi, herald seviyesi vs. diye ayırabilirsiniz.
Bir de ben demek istediğimi hızlı yazayım derken çok çok yanlış anlatmışım

Benim demek istediğim şey şu idi; kendi tierine göre en sevdiğiniz (yani işte sokak seviyesidir, herald seviyesidir vs.) karakterleri seçip onları da kapıştırabilirsiniz demek istemiştim. A'yı Z diye anlatmışım yani

Sori.
Gezegensel Seviyeler
Midora
Han Daewi
Garou
Garou yıldız seviye değil mi artık? Yani bir yıldızı yok ettiğine dair bir şey görmedik ama bilgi direkt yazar tarafından sağlanıyor. Ha tabii sonuç değişir mi bilemem
-----------------------------------------------------------------------------------------
Şimdi ben de kendiminkini yapayım
Kahramanlar:
-Batman
-Mahallenizin Dost Canlısı Örümceği
-Superman
-Ben 10
5. çok çok zor bir seçim, Thor ve Captain America arasında kaldım. Ancak Cap'i daha çok seviyorum sanırım.
-Captain America
Kötüler:
-Doctor Doom
-Deathstroke
-Venom
Buradan sonrasını seçmek biraz zor
-Bane
Hmm, sonuncu kim olsa bilemedim şimdi

Şu sıralar Avatar'ı tekrar izlediğim için aklıma ilk gelen Amon'u koyayım bari
-Amon
----------------------------------------
Şimdii, gelelim karşılaştırmaya
Round1
Doctor Doom vs Superman
Burada Supes'un büyüye karşı zaafını düşünrüsek Doom alacaktır bence. Öldürme odaklı olsaydı kazanabilirdi belki ama bu şartlarda Supes'un kazanababileceğini düşünmüyorum.
Captain America vs Deathstroke
Epey çekişmeli olacaktır. Birbirine çok yakın isimler, ama ben burada daha yetenekli, zeki ve de pre-cog özelliği olan DS'nin kazanacağını düşünüyorum.
Spider-Man vs Venom
Venom kazanacaktır. Sonucunu pek çok kez gördük zaten

Hazırlık olmadan Spidy'nin çok şansı yok.
Batman vs Bane
Yine çok çekişmeli bir karşılaşma

Bane fiziksel olarak baskın taraf olsa da, Batman hala daha yetenekli ve daha fazla ekipmana sahip olan taraf. Batman iyi bir mücadelenin ardından kazanacaktır.
Ben 10 vs Amon
Burada bir şey söylemeye gerek yok zaten

Amon'un karşısına Batman falan gelse belki alabilirdi ama Ben'e karşı hiç şansı yok. Belki uzaylıya dönüşmeden önce kilitlerse bir şansı olabilir ancak Ben çok daha kötü durumlarda bile o saate basabilmiş birisi

Ben kazanacaktır.
Geriye Doom, Deathstroke, Venom, Batman ve Ben kaldı. Batman direkt elenir zaten

Ben'de neye dönüşeceğine bağlı olarak kazanabilir ama şimdi gidip de İnsanazor'u seçerse geçmiş olsun

Kötüler R1'i kazanacaktır.
Round2
Yalnız kötüler takımı tam prep takımı olmuş

Ya bence burada da kötüler takımı kazanır. Batman yapacağı hazırlığa bağlı olarak kazandırtabilir ama pek olası gözükmedi bana. Öte yandan Doom'un tek başına kazanabilme ihtimali de var. Bilemedim ama kötüler takımına daha yakınım.