Jujutsu Kaisen ve KnY özelikle animeleri ile popüler olan bu iki serinin geçenlerde bir kaç benzer yönleri olduğu aklıma geldi.Örneğin her iki seride de insanlara saldıran yaratıkları(Jujutsu için lanetler,KnY için iblisler) ortadan kaldıran kuruluş var.Her iki serinin bosslarıda nispeten benziyorlarbir kaç benzer yönleride var da çok uzatmak istemiyorum.Bende kendi kendime dedim acaba İblis Avcıları lanetleri,Sahirlerde iblisleri avlamada ne kadar başarılı olur.Bundan yola çıkarak bu vsyi açmak istedim.
NOT:İlk maç Sahirler vs İblisler arasında olucak.2.maç(İblis avcıları vs Lanetler için ayrı bi konu açmayı düşünüyorum size de uyarsa).
JUJUTSU KAİSEN
Kimetsu no Yaiba
Genel Kurallar
1.Karşılaşma:Sahirler vs İblisler
Round 1:
Round:2
Round:3
Round 4:
Round 5
Round 6
Round 7
- Bu round yardıma Nanami kento ve Maki zenin(Güncel) gelicek.
Round 8:
-Bu round Yardıma Hiromi Higuruma ve Yuta okkotsu(Geto dövüşü)gelicek
NOT:İlk maç Sahirler vs İblisler arasında olucak.2.maç(İblis avcıları vs Lanetler için ayrı bi konu açmayı düşünüyorum size de uyarsa).
JUJUTSU KAİSEN
Kimetsu no Yaiba
Genel Kurallar
- KnY Karakterlerinin kılıçlarında lanetli enerji olduğunu varsayacağız.Yani lanetleri arındırabilirler
- Aynı şekilde JJK Karakteri için ise kendi lanetli enerjileri ile iblisleri öldürebilecekler
1.Karşılaşma:Sahirler vs İblisler
- İlk 3 Maç İtadori tek başına dövüşür.Sonra ki maçlarda başka sahirler yardıma gelecektir
- İtadori ilk 4 round Kyoto Öğrenci Değişim Programı Arc'ı halinde.Sonra ki Roundlar Shibuya arcı halinde.
- Lokasyon konoha sokakları:
Round 1:
Susamaru
Round:2
Kyogai
-Bu Round özel dövüş yeri Kyogai bulunduğu evde olacak
-Bu Round özel dövüş yeri Kyogai bulunduğu evde olacak
Round:3
Round 4:
Rui
-Bu Round Yardıma Nobara kugisaki gelecek)
-Bu Round Yardıma Nobara kugisaki gelecek)
Round 5
Daki&Gyutaro
-Bu round Yardıma Megumi Fushigaro(Tamamlanmış Domain ile) gelicek.
-Bu round Yardıma Megumi Fushigaro(Tamamlanmış Domain ile) gelicek.
Round 6
Akaza ve Douma
- Bu round Yardıma Todo gelicek.
- Bu round Yardıma Todo gelicek.
Round 7
- Bu round yardıma Nanami kento ve Maki zenin(Güncel) gelicek.
Round 8:
-Bu round Yardıma Hiromi Higuruma ve Yuta okkotsu(Geto dövüşü)gelicek