Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Jujutsu Kaisen vs Kimetsu No Yaiba(1.Maç)

Sahirler İblisleri arındırma görevinde nereye kadar ilerleyebilirler

• 1.Rounda dururlar

Oy: 0 0.0%
  • 2.Rounda dururlar

• 3.Rounda dururlar

Oy: 1 50.0%
  • 4.Rounda dururlar

Oy: 1 50.0%
  • 5.Rounda dururlar

• 6.Rounda dururlar

• 7.Rounda dururlar

• 8.Rounda dururlar

• Temizlerler

• Kullanılan toplam oy
    2
  • Bu anket kapanacak: .

Uchiha Madara

Devrimci Baykuş
Üstat Kullanıcı
Jujutsu Kaisen ve KnY özelikle animeleri ile popüler olan bu iki serinin geçenlerde bir kaç benzer yönleri olduğu aklıma geldi.Örneğin her iki seride de insanlara saldıran yaratıkları(Jujutsu için lanetler,KnY için iblisler) ortadan kaldıran kuruluş var.Her iki serinin bosslarıda nispeten benziyorlarbir kaç benzer yönleride var da çok uzatmak istemiyorum.Bende kendi kendime dedim acaba İblis Avcıları lanetleri,Sahirlerde iblisleri avlamada ne kadar başarılı olur.Bundan yola çıkarak bu vsyi açmak istedim.

NOT:İlk maç Sahirler vs İblisler arasında olucak.2.maç(İblis avcıları vs Lanetler için ayrı bi konu açmayı düşünüyorum size de uyarsa).

JUJUTSU KAİSEN

JujutsuKaisenPhantomParade_KeyVisual-min.jpeg

image-vs-png-6.png

Kimetsu no Yaiba
4151558457.jpg

Genel Kurallar
  • KnY Karakterlerinin kılıçlarında lanetli enerji olduğunu varsayacağız.Yani lanetleri arındırabilirler
  • Aynı şekilde JJK Karakteri için ise kendi lanetli enerjileri ile iblisleri öldürebilecekler

1.Karşılaşma:Sahirler vs İblisler

• İlk 3 Maç İtadori tek başına dövüşür.Sonra ki maçlarda başka sahirler yardıma gelecektir
  • İtadori ilk 4 round Kyoto Öğrenci Değişim Programı Arc'ı halinde.Sonra ki Roundlar Shibuya arcı halinde.
  • Lokasyon konoha sokakları:
3QcWT.jpg

Round 1:
Susamaru

5b6b70eda3d166cdbd68fb32840015b117aff614r1-1920-1080v2_uhq.jpg

Round:2
Kyogai

f14d5cbdf8150cea49d2e482b7a41bbe2afe5437.pnj

-Bu Round özel dövüş yeri Kyogai bulunduğu evde olacak

Round:3
76137-16474144840196-1920.jpg

Round 4:
Rui

c5dbb82e7d7537f9f1ebb1f5821ba497.png

-Bu Round Yardıma Nobara kugisaki gelecek)

Round 5
Daki&Gyutaro

legiao_KnPuq2NUZF6z.jpg.jpeg

-Bu round Yardıma Megumi Fushigaro(Tamamlanmış Domain ile) gelicek.

Round 6
Akaza ve Douma

e4ee8a24c7957fa8edb281c4be91bb77.jpg

- Bu round Yardıma Todo gelicek.

Round 7
1044544.jpg

- Bu round yardıma Nanami kento ve Maki zenin(Güncel) gelicek.

Round 8:
l-intro-1620607086.jpg

-Bu round Yardıma Hiromi Higuruma ve Yuta okkotsu(Geto dövüşü)gelicek

Bildiğim kadarıyla KnY, JJK'yi hız olarak geride bırakıyor. Öyle aşırı bir fark değil ama önemli yine de. Neyse bakalım;

R1- Itadori alır.

R2- Bir hafızamı tazeledim. Davulları öğrenip pençe darbelerinden sıyrılmayı başarırsa Itadori alır yine.

R3- İşte bunda yenilebilir. Fazla görmedik BÖ'yü ama Inosuke'ye blitz atıyordu. Itadori de BF'yi istediği gibi kullanamıyor bu halinde.

R4- Ölürler gibi. İpler geniş menzilli ve etki alanı büyük.

R5- Son 3-4 bölümü okumadım da Fushiguro tamamladı mı FS'sini? Benim son gördüğüm Fushiguro'ya göre konuşacak olursam, yenilirler. Hız farkının belirgin olmaya başladığı zamanlar.

R6- Ezilirler.

R7- Önceki kadar kötü olmasa da ezilirler.

R8- Çok küçük ihtimal ama kazanabilirler. Gözünü açmış Rika olduğunu varsayarak söylüyorum, Geto'nun Maksimum Uzumaki'siyle Yuta'nın lazerinin çarpışması devasa bir krater bırakmıştı geriye. Onunla bir şekilde vurabilirlerse alırlar ama bu da milyonda bir gibi bir şey. Muzan çok daha hızlı çünkü.

Tek düşünebildiğim "sahir" kelimesinin ne kadar kötü bir çeviri olduğunu kavramam :D :D "Jujutsu Büyücüsü" de geç ya :D Sahir ne :D

R1: Itadori alır herhal ya

R2: Itadori, Tanjiro kadar yüksek sezgilere ve de farkındalığa sahip değil. Aptal biri değil kesinlikle ancak Tanjiro da değil. Burada dövüşen hali Black Flash öncesi ise yenilir, sonrası ise geçebilir.

R3: Itadori fiziksel olarak çok güçlü evet ama bu abi çok çok güçlü. Inosuke ile Tanjiro'nun kılıçları kesemiyordu adamı. Itadori black flash öncesi ise incitemez. Sonrası beeelki alır.

R4: Rui mahveder.

R5: Fushi o yasaklı Mahoraga mı ne onu çağırmadıktan sonra alamazlar.

R6: İkili fena tokatlar gibi. Domain Expansionların ne kadar bu ikisini durdurabileceğine bağlı ancak bunlar neredeyse ölümsüz ya. İkili derim.

R7: İki türlü de gidebilir.

R8: Abi, Muzan'I bir ton nerf'e maruz bıraktılar ona rağmen , tüm organizasyonun içinden geçiyordu neredeyse :D :D O yüzden emin değilim. Şansları var iki türlü de gidebilir ancak hazırlık, red nichirin, see thru world vs vs açmış olmak gerek.

@Nabu

Valla ben kac aydır seride sahir diye okuyorum :D Çok da kötü değil ya bence sahir zaten büyücü ile benzer bi anlam taşımıyor mu ?

Bi de bilmiyorum adamı gördünüz mü ama Higuruma'ın domain ile Muzanı kısıtlayabileceği için kazanabilirler.Çünkü Higurama'nın Domaini Muzana tam uyuyor.

Çok da kötü değil ya bence sahir zaten büyücü ile benzer bi anlam taşımıyor mu ?
Taşıyor da aga hem söylemesi zor hem de yani kim kullanıyor o kelimeyi bir büyücüyü tarif ederken :D Sahir diye çeviren çeviriyi okumana üzüldüm valla :D

Ayrıca Sahir (sihir gibi)arapça "Shr" kökünden gelirken

Büyü eski türkçedeki "Bögü" kelimesinden gelmekte. Ben alternatifi varsa her zaman Türkçe'sini kullanma taraftarıyım.