Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

One Piece 1070 Tartışma / 1071 Öngörü

Bölümü Nasıl Buldunuz?

• Çok İyi

Oy: 0 0.0%
  • İyi

Oy: 1 25.0%
  • Ortalama

Oy: 1 25.0%
  • Kötü

Oy: 0 0.0%
  • Çok Kötü

Oy: 2 50.0%

• Kullanılan toplam oy
    4
Bölüm heyecanlı sona erdi epey.

Lucci vs Luffy dövüşü cidden tıraştı ama, ne halt yemeye gösterildi onu bile anlamadım. Bir sonuca da bağlanmadı.

Kizaru Aramaki'nin yapamadığını yapıp amiral ağırlığını gösterecektir diye bekliyorum. Boşuna beklemedik adamı senelerdir. O da patlarsa zaten geçmiş olsun. Acaba ikinci büyük savaş Yumurta Kafa'da mı çıkacak? Bekleyip göreceğiz.

Bölüm güzeldi.

Bölümde kayda değer az şey vardı.
Biri, Luffy'nin tek yumruğu sonrası Lucci'nin söylediği, "What insane power" lafıydı.
Bir diğeri Luffy'nin saçlarının olduğu yeri tutup gözlük çıkarması, sanki gözlük yaratmış gibi gözüktü. Eski formuna baktım giydiği yeni kıyafette gözlük yoktu, yani muhtemelen gücüyle yarattı.
Kizaru'nun o şişko çocuğa yapılanları gördükten sonra direkt olarak Luffylere saldıracağından şüpheliyim. Yine ortalık tam bir kaos olacak, bizimkiler fırsattan istifade kaçacaklardır.

Luffy'nin dövüşleri eskiden çok daha keyifliydi. Nerede Luffy vs Arlong, nerede Luffy vs Lucci(enies lobby) nerede Snake Man vs Katakuri, nerede G5 sıçmığının girdiği haller. Yani adam zaten sadece Luffy dövüşlerine ciddi özeniyordu onu da saçma sapan bir şeye çevirdi G5 iyice. Luffy, g5 açma kardesim sen ok.

Bu bölüm olmasa ve direkt diğer bölüme geçsek ve bu bölümde olanları 2 panelde bir sonraki bölümde karakterlerden biri anlatsa ben de aynı etkiyi yaratırdı. Canon bir sayının filler olabilmesi ancak Oda'ya mahsus bir şey. Traş bölüm.

Bir de çizimler bu arkın başında ufaktan bir toplar gibi olmuştu ancak aksiyon başlayınca Oda gene eskiz çizimlerini koymaya başladı. Bir kaç panelde görece olarak göze batmayacak kadar bir standart var ancak gerisi rezillik.

9k.png

Z.png

9k.png

2Q.png

Looney Tunes tarzı çizgi filmlere karşı çocukluğumdan beri çok ilgili olduğumdan savaşı izlemek şahsen benim için keyifliydi ama savaş boştu. Şimdi Lucci'nin bütün o havası gazı kaçan kola misali gitti. Ayrıca Lucci gibi zeki bir adamın kazanamayacağı birisine karşı bodoslama saldırması çok saçmaydı.
Seraphimlerin açıklanması dışında da pek bir şey göremedim. Bu bölüm epey boştu kısaca.

Nika'nın saçma dövüş tarzı ile baskın gelse dahi Lucci ve diğer CP0'lar daha karlı çıktı.

Bölüm heyecanlı sona erdi epey.

Lucci vs Luffy dövüşü cidden tıraştı ama, ne halt yemeye gösterildi onu bile anlamadım. Bir sonuca da bağlanmadı.

Kizaru Aramaki'nin yapamadığını yapıp amiral ağırlığını gösterecektir diye bekliyorum. Boşuna beklemedik adamı senelerdir. O da patlarsa zaten geçmiş olsun. Acaba ikinci büyük savaş Yumurta Kafa'da mı çıkacak? Bekleyip göreceğiz.

Bölüm güzeldi.
Dövüşteki amaç nika’nın sıradan bi zoanla arasındaki farkı göstermekti muhtemelen. Bi yandan vegapunk bizim tayfaya meyveyi açıkladı bide.

Senaryo bana zorlama geldi. Seraphim kontrolü sentoumaru’dan lucci’ye geçiyor. Lucci geri kalkıyor. Kizaru+filo geliyor. Tayfa kaçmak zorunda kalsın diye yapmış belli.

Vegapunk’ın hükümete seraphim verip kendini böyle savunmasız bırakacak kadar mal olduğuna inanamıyorum. Kontrol en önce kendisinde olmalıydı. Hükümetin haberi olmadan yapabilirdi bunu. Ya da kendine gizli bi silah yapabilirdi. Luffy bugün gelmese adamın yaşama şansı yok.

Vegapunk’ın hükümete seraphim verip kendini böyle savunmasız bırakacak kadar mal olduğuna inanamıyorum. Kontrol en önce kendisinde olmalıydı. Hükümetin haberi olmadan yapabilirdi bunu. Ya da kendine gizli bi silah yapabilirdi. Luffy bugün gelmese adamın yaşama şansı yok.
Bu kısım cidden çok traş gelen kısımdı bana. %100 katılıyorum. Bir de her olay, her şey bizim tayfanın şahitliğinde gerçekleşmesi zorunluluğu bu seriyi çok kısır yaptı. Devasa bir evren, çok iyi world building diye herkes seni yere göğe koyamadı ancak adamın işleyişi "Bir ada var o adada bir fabrika var onun içinde de bizimkiler var, mazluma yardım ediyorlar, sonrada parti yapıyorlar" kıvamında kaldı.