Amiral ile "Amiral" arasında çok fark var...Kizaru Aramaki'nin yapamadığını yapıp amiral ağırlığını gösterecektir diye bekliyorum.
Dövüşteki amaç nika’nın sıradan bi zoanla arasındaki farkı göstermekti muhtemelen. Bi yandan vegapunk bizim tayfaya meyveyi açıkladı bide.Bölüm heyecanlı sona erdi epey.
Lucci vs Luffy dövüşü cidden tıraştı ama, ne halt yemeye gösterildi onu bile anlamadım. Bir sonuca da bağlanmadı.
Kizaru Aramaki'nin yapamadığını yapıp amiral ağırlığını gösterecektir diye bekliyorum. Boşuna beklemedik adamı senelerdir. O da patlarsa zaten geçmiş olsun. Acaba ikinci büyük savaş Yumurta Kafa'da mı çıkacak? Bekleyip göreceğiz.
Bölüm güzeldi.
Bu kısım cidden çok traş gelen kısımdı bana. %100 katılıyorum. Bir de her olay, her şey bizim tayfanın şahitliğinde gerçekleşmesi zorunluluğu bu seriyi çok kısır yaptı. Devasa bir evren, çok iyi world building diye herkes seni yere göğe koyamadı ancak adamın işleyişi "Bir ada var o adada bir fabrika var onun içinde de bizimkiler var, mazluma yardım ediyorlar, sonrada parti yapıyorlar" kıvamında kaldı.Vegapunk’ın hükümete seraphim verip kendini böyle savunmasız bırakacak kadar mal olduğuna inanamıyorum. Kontrol en önce kendisinde olmalıydı. Hükümetin haberi olmadan yapabilirdi bunu. Ya da kendine gizli bi silah yapabilirdi. Luffy bugün gelmese adamın yaşama şansı yok.