Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs One Piece Evreni Genel Güç Seviyeleri ve Parametrelerine Dair Tartışma Başlığı.

Fiziksel olarak serideki en dayanıklı karakter Big Mom ve sonrasında Kaido'dur. Garp bu ikisini haki sayesinde aşıyordur.

Fiziksel olarak serideki en dayanıklı karakter Big Mom ve sonrasında Kaido'dur.
Big Mom o kadar dayanıklı değil.

Kid ile Law kolunu ve kaburgalarını kırdılar kadının. Ha benim anlamadığım çok daha küçük bir atakla tüm bunlar kırılırken, Onigashima + Wano delen ataktan sonra kırılan bir yeri yoktu. Serinin tutarsızlığı işte.

Kaido da da dayanıklılık değil resillience dediğimiz şey. Dayanmıyor adamın derisi, Kiku bile kılıç sokup öbür tarafından çıkarabiliyor. KiN'emon da yaptı keza... Ancak Kaido'nun alameti farikası bu kesilmelerin hiç biri birer yaraya dönüşmüyor. Hasar alıyor ancak bu bir hasara yol açmıyor :D Kötü yazılınca, her karakter plot istediği kadar güçlü olunca böyle saçmalıklar oluyor işte.

Big Mom Kaido'nun aksine daha zor kesik ve yara alıyor ancak Big Mom hassar yediğinde bu cidden hasar oluyor, yamuluyor. Kaido'nun aksine.

İş Zarar Verilemezlik ise belki Big Mom öndedir ancak iş Zarar versen de öldüremezsin durumu ise Kaido fersah fersah öndedir.

Ha gerçi bu teorimi de kendim çürüteyim. Wano öncesinde Big Mom şatosundan düştü diye öleceğini düşünüyordu millet, Kaido bulutlardan düştü bir şey olmadı :D :D Fakat sonra Kiku bunu kesebiliyor.

Kiku >> 7000-8000 metre boyunca uygulanna yer çekimi kuvveti mi şimdi ?

Oda, mangakalıktan kazandığın paraları yiyemeyesin emi ! Başka da bir şey demiyorum yaa.. Nasıl bir saçmalık okumuşuz yıllardır.

Bu Kaido ve Demir Balon beraber de dalsa Sakazuki'nin elinde kalırlardı.
Konu dışı olduğu için buraya taşıdım.Gayet ciddi bir şekilde soracağım çünkü merak ettim.Şimdi bu forumda kaido küçümseniyor.Anlıyorum da neden küçümsendiği oda tarafından rezil edildi bir çok kez.Ama nasıl oluyorda Sakazuki 2 yonko alabiliyor ? Kaido için minimum kizaru seviye desek(ki kesinlikle değil) Big mom da güçlü sağ kol seviye olsa Akainu nasıl 1 amiral+1 güçlü sağ kol alabiliyor merak ettim ?

Kaido'nun ben de abartıldığı kanaatindeyim. Ancak ben bile o ikisini aynı anda alır demem. Hatta Kaido'yu alabileceğine bile %100 gözüyle bakmam. Big Mom Trash zaten onu geç :D

O bir hicivdi. Tabii ki öyle düşünmüyorum. Kaido tek başına bela olur Sakazuki'ye. Alabilir mi bilmem ama. Alırsa da alır, Kaido gözümden düşse de epey güçlü.

Not: Ama şu da var Sakazuki amiral seviyesinin üstünde. Yonko seviyesinde hatta. Kibirli Karasakal bu adamı görünce tayfasıyla beraber kaçtı. Eğer sıradan bir amiral seviyesinde olsaydı amiral indirmek için fırsat olarak görüp, dalardı.

Not 2: Şu da su götürmez bir gerçek ki, Beyazsakalın yaptığını MF'ye gitse bile yapamazdı. Orası kesin.

Kaido'yu abartanlar da var, çok küçümseyenler de. Ben kendi adıma Kaido'nun hakkını verdiğime inanıyorum. Benim listemde ilk 10'da, Mihowk-sama, Akainu gibi tipleri yenebiileceğini düşünüyorum. Şanks ve Dragon ile de eşit görüyorum.

Yalnız serinin zirvesidir falan demek de çok abartı Kaido için.

bende zaten serinin zirvesi olduğunu düşünmüyorum ama şu an yaşayan ve güçleri bilinenler arasında en güçlü olduğu da su götürmez bir gerçek hem feat olarak hemde direk mangada söylenildi zaten.

Dragondan bende ümitliyim.Bazı teoriler duydum yağmur tanrısının meyvesi yediği ile alakalı eğer doğruysa bence kesinlikle Dragon daha güçlüdür

bende zaten serinin zirvesi olduğunu düşünmüyorum ama şu an yaşayan ve güçleri bilinenler arasında en güçlü olduğu da su götürmez bir gerçek hem feat olarak hemde direk mangada söylenildi zaten.
Dragondan bende ümitliyim.Bazı teoriler duydum yağmur tanrısının meyvesi yediği ile alakalı eğer doğruysa bence kesinlikle Dragon daha güçlüdür
Yok öyle dedin demiyorum, ancak diyenler de var.

Kaido'ya çok büyük bir hype yapıldı, olsun bence Wano'da gösterilen kadar da bence. Adama her türlü övgü yapıldı bu performanstan daha azı kabul edilemezdi zaten. :D

Dragon-Şanks-Kaido aynı leveldedir bence. Altlarında Mihowk-sama ve Akainu vardır. Ryuma'yı tam bilmiyoruz ama buralardadır. Big Mom bir tık altlarıdır. diye diye düşünmekteyim.

Kaido sıra sıra 3 amiral indirirmi sizce ? 2 taneyi yener gözüyle bakıyorum ama 3 biraz daha zor olabilir.Siz ne düşünüyorsunuz

Kaido sıra sıra 3 amiral indirirmi sizce ? 2 taneyi yener gözüyle bakıyorum ama 3 biraz daha zor olabilir.Siz ne düşünüyorsunuz
Amiralinden amiraline değişir.

Aramaki,
Fujitora,
amiral adaylarından birisi...

gibi bir sıralama olursa bence gayet olabilir.

Ancak Aokiji, Prime Sengoku, Akainu gibi bir sıralamada imkan vermiyorum. Hasarları yenilemeden mümkün değil. Ha bunları da teke tekte alır zaten.

Veyahut;

Prime Sengoku,
Kong,
Kizaru(or Akainu)...

Buna da pek imkan vermem.

Amiralinden amiraline değişir.
Aramaki,
Fujitora,

Ancak Aokiji, Prime Sengoku, Akainu gibi bir sıralamada imkan vermiyorum. Hasarları yenilemeden mümkün değil. Ha bunları da teke tekte alır zaten.

Veyahut;

Prime Sengoku,
Kong,
Kizaru(or Akainu)...

Fuji aramaki kizaru üçlüsünüde alabilir bence

Amiralinden amiraline değişir.Aramaki,
Fujitora,

Veyahut;

Prime Sengoku,
Kong,
Kizaru(or Akainu)...

Fuji aramaki kizaru üçlüsünüde alabilir bence
Kizaru kapalı kutu görmek lazım kardesim. :)

Yenemez bence. Bir amirali yenmesi için bile efor sarf etmesi gerekiyor. Sıra sıra Aramaki- Fujitora veya Aramaki-Kizaru indirebilir belki. Ama o halde 3. bir amirali alamaz o kadar uzun boylu değil. Hele ki eski amiral üçlüsüyse imkansız gibi bir şey.

Aramaki fazla küçümseniyor gördüğüm kadarıyla. Ben diğer amirallerden çok aşağıda kaldığını düşünmüyorum güç olarak. Fujitora ve Aramaki eski üçlüden bir tık aşağıdadır. Kaido arka arkaya 3 Aramaki alır bile diyen gördüm o kadar fark olsa amiral yapmazlardı bu adamı.

Kaido arka arkaya 3 Aramaki alır bile diyen gördüm o
Nerde gördün onu ki? Korsanfanda falan gördüysen benimde öyle bi mesajim var orda belki de benimdir :D ki Kaido bırak arka arka 3 aramaki almayı aynı anda bile alabilir 3 tane aramaki.Aramaki epey rezil edildi çünkü
Korsanfan'da değildi ya yabancı bir forumdaydı ama orada da denmiştir şaşırmam. Hadi arka arkaya neyse zayıf görüldüğü için karakter Kaido fanları öyle düşünmüş olabilir ama aynı anda alabilir nedir yahu? Siz amiralleri ne sanıyorsunuz cidden. Shanks ve tayfası ile savaşmamayı tercih etti diye adama demediğiniz kalmadı. Kaido yenilmez falan değil, Big Mom ile yakındır hatta. Big Mom için kimse bunları demiyor ama. Kaido çok şişiriliyor.

Prime Sengoku'yu teke tekte alamaz o Korsanlar Kralı seviyesinde. Roger "Bana Sengoku yada Garp'ı yollayın." demişti. Ayrıca onu çok fazla Garp ile aynı karede görüyoruz. Kaido bence güncel serideki en güçlü 1. yada 2. karakter ama Sengoku'yu yenebileceğini düşünmüyorum.

Prime Sengoku'yu teke tekte alamaz o Korsanlar Kralı seviyesinde. Roger "Bana Sengoku yada Garp'ı yollayın." demişti. Ayrıca onu çok fazla Garp ile aynı karede görüyoruz. Kaido bence güncel serideki en güçlü 1. yada 2. karakter ama Sengoku'yu yenebileceğini düşünmüyorum.
Orada o lafın denmesinin sebebi Garp'dan sonraki en ihtişamlı denizcinin Sengoku olması. Direkt aynı leveller olduğunu nasıl çıkardın o laftan? Prime Sengoku boş adamdır demiyorum hatta ben de Kaido'ya yakın görüyorum ancak Korsanlar Kralı seviyesinde demek çok uçuk. Ki Kaido zaten o potaya çok uzak bir adam değil.

PK Potası: Roger, Beyazbiyik, Garp, Xebec şu an için. Tabii IM sama Tiç gibi isimler de ileride daha güçlü gösterilebilir.

Ben diğer amirallerden çok aşağıda kaldığını düşünmüyorum
Aramaki kadar küçük düşen bir Amiral olmadı tarihte. Bir de Aramaki ile Fujitora arasında çok fark yok demişsin de Fujitora ile orijinal üçlü arasında bile fark varken bu Aramaki'yi bayağı aşağıya çeker. Aramaki yüzünden artık "Amiral Seviyesi" diye bir tabir kalmadı (OP'de geriye kalan tek seviye KK seviyesi onun da yakında içini boşaltır Oda, diğer tüm seviyelere yaptığı gibi).

o Korsanlar Kralı seviyesinde
Sanmıyorum. Yakındır ama o seviyede değil. Öyle olsa Garp bu kadar aşırı sıyrılmazdı denizciler içinde.