Evet, böyle genel bir başlığın forumda olmaması bir eksiklik bana göre. Bu başlık altından genel anime manga sohbeti yapabilir, tavsiye alıp verebiliriz.

Tower Of God'ın da dönmesine 2 ila 3 ay arası bir şey kalmışken bir yeniden okuma çok iyi olur.yok sanırım hiç.
Daha çok anime bakıyordum ya. Ama ToG reread de hoş fikirmiş.Tower Of God'ın da dönmesine 2 ila 3 ay arası bir şey kalmışken bir yeniden okuma çok iyi olur.yok sanırım hiç.
Uzun soluklu pek bilinmeyen battle şonen anime bulmak kolay değil gerçekten ama aklıma gelen birkaç tanesini söyleyeyim.Ergenliğimi çok özlüyorum ya. Okuldan eve gelip 15-20 bölüm Naruto izlediğim zamanları, Biliç'de Karakura savaşı zamanı 20 bölümde geçtiğim zamanları. Şimdi yarısını bile izleyemiyorum.![]()
Şöyle uzun uzun rushlayabileceğim uzun soluklu bir battle şonen anime bakmıyor değilim ama yok sanırım hiç.![]()
Biliyorum bunları ya. KHR'yi son arka kadar izlemiştim sonra bıraktım devam edemedim. World Trigger'ın mangasını 50-60 sayı okumuştum o serinin mangası okunur çok temiz bir çizimi var. Yu Yu Hakusho'yu da izliyordum bir ara ancak çok eski geldi ilk 20-30 bölüm. Yani kötü demiyorum ancak güncel bir izleyici için çok eski kalıyor bazı şeyler.Uzun soluklu pek bilinmeyen battle şonen anime bulmak kolay değil gerçekten ama aklıma gelen birkaç tanesini söyleyeyim.Ergenliğimi çok özlüyorum ya. Okuldan eve gelip 15-20 bölüm Naruto izlediğim zamanları, Biliç'de Karakura savaşı zamanı 20 bölümde geçtiğim zamanları. Şimdi yarısını bile izleyemiyorum.![]()
Şöyle uzun uzun rushlayabileceğim uzun soluklu bir battle şonen anime bakmıyor değilim ama yok sanırım hiç.![]()
Katekyo Hitman Reborn - 203 Bölüm
Konjiki no Gash Bell - 150 Bölüm
Yu Yu Hakusho - 112 Bölüm
D. Gray Man- 116 Bölüm
Inuyasha - 167 Bölüm
World Trigger - 100 Bölüm
Son olarak Black Clover. Çok iyi olduğunu düşündüğümden değil 170 bölüm olduğu için. Buna baktığını ve bıraktığını biliyorum ama belki ikinci bir şans vermek istersin diye söylüyorum.![]()
Senin ilk 5 animeni izlediğin yaşlar çok çocuk yaşlar. İşin gücün, sorumluluğun az, zamanın bol olduğu zamanlar öğrencilik zamanları ister ilköğretim olsun ister ortaöğretim ister üniversite.Benim ilk 5 animemin 4'ü 150+ bölümlerden oluşan serilerdi ve bana sektörü sevdiren de bunlar oldu.
Dostum burada olay gene bu hobiye kaç yaşında başladığına geliyor. Misal ben üniversite öğrencisiyken bir ayda bitirdiğim manga, anime, comics, çizgi film sayısına 3 yılda anca ulaşabiliyorum şu an.Kaldı ki 1000 bölüm One Piece izledikten sonra da 91 tane 12 bölümlük seri izleyebilirsin yani tutan yok.
Kesinlikle katılıyorum.Naruto, One piece vb animeler uzun diye onlar yerine Dr stone veya Jjk mı izlemeliyim veya bunları mı önermeliyim?Saçmalık.![]()
Reddit'te dolaşırken denk geldim ve nefret ettiğim bir mantık bu. İnanılmaz sığ.
ben toplam 60 tane izlemişimdir. Geek kültür olarak çoğu kişinin gerisindeyimdir. Ben izlediğimden keyif almayı amaçlıyorum gerisi boş benim için.90 tane 12 bölümlük seri izleyince eline ne geçiyor
Üç seriyi de çok seven biri olarak bence bu arcların arasında en büyük etkiyi bırakan Golden Age ya. Hem Berserk hem de manga sektörü için ayrı bir yerde bence. Çoğu kişinin favori Berserk arcıdır zaten. Çıtayı çok yukarı çektiği için kendisi bile pek yakalayamıyor o seviyeyi bir daha. (Bence devamı da gayet iyi gerçi.)Ayrı konu açmak istemediğim için buradan sorayım dedim.
Golden Age,
Savaş Arkı(Vinland Saga)
Yoshioka 1-2
Kendimce Seinen 3 Büyükleri olarak bilinen serilerde(Vagabond, Berserk, Vinland Saga)en beğendiğim(yahut okuyucuda en çok etki bırakan, en sükse uyandıran diyeyim) kısımlar bunlar. Sizce bu arclar arasında en başarlı olan hangisi? Tabii kendinizce eklemek istediğiniz bir arc da olabilir benden ayrı olarak.(Slavery Arc gibi.)
Bence devamı da benzer kalitede. Miura aga gittikten sonra bozuyor ama.Üç seriyi de çok seven biri olarak bence bu arcların arasında en büyük etkiyi bırakan Golden Age ya. Hem Berserk hem de manga sektörü için ayrı bir yerde bence. Çoğu kişinin favori Berserk arcıdır zaten. Çıtayı çok yukarı çektiği için kendisi bile pek yakalayamıyor o seviyeyi bir daha. (Bence devamı da gayet iyi gerçi.)
Benzer düşünüyorum. Conviction ve Millennium Falcon arclarını da gayet başarılı buluyorum. Fantasia biraz daha sönük kalıyor ama onda da iyi yerler var. Miura ölümü sonrası ise düşüş net hissediliyor olsa da daha on bölüm var elimizde o yüzden onu çok genele dahil etmedim.Bence devamı da benzer kalitede. Miura aga gittikten sonra bozuyor ama.
Bence 10 bölüm yeterli bu adamların bu işi kıvıramayacağını anlamak için.Benzer düşünüyorum. Conviction ve Millennium Falcon arclarını da gayet başarılı buluyorum. Fantasia biraz daha sönük kalıyor ama onda da iyi yerler var. Miura ölümü sonrası ise düşüş net hissediliyor olsa da daha on bölüm var elimizde o yüzden onu çok genele dahil etmedim.