Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Anime-Manga Haberleri

Eski bölümlerden sahneleri de yeni çizimlerle görmek güzel oldu.
Son dediğin olayı genelde beceremiyorlar, tüm atmosfer ölüyor o sebeple sevmiyorum ben pek. :D
Bende her zaman beğenmiyorum ya. Bu videoda hoşuma gitti ama bir iki yer hariç. One Piece'de mesela Luffy vs Lucci dövüşünün remake halini sevmemiştim. Zoro vs Mihawk olanı beğenmiştim
İyi yaptıkları zamanlar vardır canım elbet. Genelde beceremiyorlar ama.

Ben Zoro vs Mihowk-sama hazretleri dövüşünü de beğenmemiştim.

Orijinali iyidir.

Bu video iyiymiş bu arada kötü değil. Zaten kötü olamaz çünkü arkaya efsane Openingleri koymuşlar, vermişler gazı. Normal bunun iyi olması.

Eski bölümlerden sahneleri de yeni çizimlerle görmek güzel oldu.
Son dediğin olayı genelde beceremiyorlar, tüm atmosfer ölüyor o sebeple sevmiyorum ben pek. :D
Bende her zaman beğenmiyorum ya. Bu videoda hoşuma gitti ama bir iki yer hariç. One Piece'de mesela Luffy vs Lucci dövüşünün remake halini sevmemiştim. Zoro vs Mihawk olanı beğenmiştim
İyi yaptıkları zamanlar vardır canım elbet. Genelde beceremiyorlar ama.
Ben Zoro vs Mihowk-sama hazretleri dövüşünü de beğenmemiştim.

Orijinali iyidir.

Bu video iyiymiş bu arada kötü değil. Zaten kötü olamaz çünkü arkaya efsane Openingleri koymuşlar, vermişler gazı. Normal bunun iyi olması.
Orijinalinin yeri ayrı canım, daha iyi animasyon ve görüntü kalitesiyle görmek hoşuma gidiyor benim ama o eski dokuyu yakalayamıyorlar işte genelde.

Sanırım eski versiyonda hoşuma gitmeyen tek şey Mihawk'un sesi. Güncel ses aktörünün sesi daha çok uyuyor sanki, daha bir karizma. Birde kulak aşinalığı var tabii.

@Ronny

Ben eski seslendirmeni daha çok seviyorum ya. Rahmetli iyiydi. Zaten Kizaru gitti, WB gitti, Roger, Sengoku gitti... Özellikle Roger ve Beyazbiyik'i orijinal seslerinde deneyimlemeyince çok eksik kalıyor. Alışmışız bir kere.

Vinland Saga'nın 2.sezonundan yeni fragman yayınlandı. 9 Ocak'ta başlıyor.

Undead Unluck anime uyarlamasından ilk fragman yayınlandı. 2023'de geliyor.

Oshi no Ko anime uyarlaması da 2023 Nisan ayında bizlerle olacak.

Bleach'in sezon finali özel bi bölüm olacakmıs ve 1 saat sürecekmiş diye bir şey gördüm.Acaba kesinliği var mı bunun?