Narutonun animesinin 20.yıldönümü şerefine şöyle bir video yapılmış

Duygulandım izlerken, güzel zamanlardı Naruto'yu takip etmek. Eski bölümlerden sahneleri de yeni çizimlerle görmek güzel oldu.Narutonun animesinin 20.yıldönümü şerefine şöyle bir video yapılmış
Son dediğin olayı genelde beceremiyorlar, tüm atmosfer ölüyor o sebeple sevmiyorum ben pek.Eski bölümlerden sahneleri de yeni çizimlerle görmek güzel oldu.
Güzel olmuş. Duygulandım. Bir de Naruto'ya remaster gelse böyle keşke.... Aaah ah.Narutonun animesinin 20.yıldönümü şerefine şöyle bir video yapılmış
Bende her zaman beğenmiyorum ya. Bu videoda hoşuma gitti ama bir iki yer hariç. One Piece'de mesela Luffy vs Lucci dövüşünün remake halini sevmemiştim. Zoro vs Mihawk olanı beğenmiştim.Son dediğin olayı genelde beceremiyorlar, tüm atmosfer ölüyor o sebeple sevmiyorum ben pek.Eski bölümlerden sahneleri de yeni çizimlerle görmek güzel oldu.![]()
İyi yaptıkları zamanlar vardır canım elbet. Genelde beceremiyorlar ama.Bende her zaman beğenmiyorum ya. Bu videoda hoşuma gitti ama bir iki yer hariç. One Piece'de mesela Luffy vs Lucci dövüşünün remake halini sevmemiştim. Zoro vs Mihawk olanı beğenmiştimSon dediğin olayı genelde beceremiyorlar, tüm atmosfer ölüyor o sebeple sevmiyorum ben pek.Eski bölümlerden sahneleri de yeni çizimlerle görmek güzel oldu.![]()
Orijinalinin yeri ayrı canım, daha iyi animasyon ve görüntü kalitesiyle görmek hoşuma gidiyor benim ama o eski dokuyu yakalayamıyorlar işte genelde.İyi yaptıkları zamanlar vardır canım elbet. Genelde beceremiyorlar ama.Bende her zaman beğenmiyorum ya. Bu videoda hoşuma gitti ama bir iki yer hariç. One Piece'de mesela Luffy vs Lucci dövüşünün remake halini sevmemiştim. Zoro vs Mihawk olanı beğenmiştimSon dediğin olayı genelde beceremiyorlar, tüm atmosfer ölüyor o sebeple sevmiyorum ben pek.Eski bölümlerden sahneleri de yeni çizimlerle görmek güzel oldu.![]()
Ben Zoro vs Mihowk-sama hazretleri dövüşünü de beğenmemiştim.
Orijinali iyidir.
Bu video iyiymiş bu arada kötü değil. Zaten kötü olamaz çünkü arkaya efsane Openingleri koymuşlar, vermişler gazı. Normal bunun iyi olması.
Fillersız yeniden yapsalar şu animeyi izlerim. Üstüne savaşlar, dövüşler daha kanlı yapılsa öfff, millet tekrar Naruto hayranı olur.Narutonun animesinin 20.yıldönümü şerefine şöyle bir video yapılmış
Çooooook zor.Vagabond’un dönme ihtimali var.
Keşke dönse. Umutlanmak istemiyorum ama bu açıklama en azından seriyi unutmamış olduğunu gösterdi. Umarım birgün devamını görebiliriz bu harikulade eserin.Vagabond’un dönme ihtimali var.
https://comicbook.com/anime/amp/news/vagabond-creator-takehiko-inoue-manga-return/
Kalan arkı tek part yayınlarlar dediydim. 12 bölüm mü yapmışlar?Bleach TYBW animesinin ikinci kısmı Temmuz 2023'de geliyor.
[img='https://media.tenor.com/M--I1RgM-6EAAAAC/milking-cow.gif',none,387][/img]Kalan arkı tek part yayınlarlar dediydim. 12 bölüm mü yapmışlar?