O doğru.Tamam tanrısalları geçtim mesela Amatsu Mikaboshi.Hiç vs sini görmedim.Cytorak hiç görmedim.Eğer varsa link atabilir misiniz?
Cyttorak falan o denli sıkıntı değil Vs açısından. Biz daha çok multiversal+ ve hyperversal karakterlerin versuslarına karşıyız çünkü. Çok subjektif olduğundan bazı üyelerin fanlığı sebebiyle olay bildiğin din tartışması kıvamını alıyor. Çünkü güçlerin ucu bucağı yok

Olay bir yerde müritliğe bağlanıyor.. O sebeple çok iyi hazırlanırsa belki 1-2 ayda bir tane falan olabilir (o da belki) onun haricinde gereksiz buluyoruz.
Ama Galactus, Trigon, Shuma-Gorath, Cytorakk, Dormammu, Nabu vs böyle değil bunlar olur.
Bir sorum daha var: Gabriel in guc seviyesi nedir?
Gabriel baş meleklerden biri ve güçlü ama bir Lucifer ya da Michael değil hatta Spectre de değil.
Bu 7 baş melek ibrahimi dinlere bir gönderme ve DC'ye Vertigo aracılığı ile getirilmiş bir şey. %100 canon değil. Ancak orada Samuel adlı melek -> Lucifer, Michael ise Michaei Raquel ise Spectre dir.
DC'nin resmi sitesinde cennet hiyerarşisi ise şu şekildedir.
- Above all: Presence (the Creator)
- Spirits (aspects of God): Eclipso (wrath) (formerly), Radiant (mercy), Spectre (vengeance)
- Archangels: Michael, Gabriel and others;
- Pax Dei:
- Bull Host: Asmodel (Formerly), others;
- Human Host: unknown
- Eagle Host: Zauriel, others;
- Lion Host: unknown
- Unknown caste: Araquel, Tali
Burada baş melekleri, tanrının ruhlarından aşağı koymuşlar ancak bunun sebebi tüm baş meleklerin bir lucifer ya da michael gibi olmamasından kaynaklı. Michael ve Lucifer kesinlikle tanrının sıfatlarındna yukarıda ya da en azından dengi gibi.
Gabriel'in net bir şekilde %100 üstünde olduğunu bildiğimiz makam Pax Dei yani Cennetin kartal, boğa ve aslan konaklı savaşçı melek ordusuna verilen isim.
Pax Dei'in en güçlüsü kim ? Asmodel.
Asmodel ne kadar güçlü ? Martian Manhunter ile Superman Blue'yu aynı anda dövebilecek ve de Pax Dei'in diğer hayvan hostlarını tek başına öldürebilecek kadar.
Thanos ve hatta biraz üstü bir seviye denilebilir kendisi için.
İşte Gabriel bundan güçlü (en azından) .