Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Forum İçi Turnuva

Kim alır

• Nabu (Tur 1)

Oy: 0 0.0%
  • Flying Raijin (Tur 1)

Oy: 3 75.0%
  • Savior (Tur 1)

Oy: 3 75.0%
  • Garou (Tur 1)

Oy: 1 25.0%
  • Nabu (Tur 2)

• Flying Raijin (Tur 2)

• Savior (Tur 2)

Oy: 0 0.0%
  • Garou (Tur 2)

• Kullanılan toplam oy
    4

Garou

Efsane Baykuş
Üstat Kullanıcı
Şartlar
Çakra=Büyü
Genjutsu yasak.

Katılımcılar
@Nabu
Yıkım/Dayanıklılık: Şehir Seviye (SM ile beraber)
Hız: Mach10-Mach25 (SM)
Kondisyon: 12 Saat (SM)
İki Bilge (Mükemmel SM sağlıyor.)
Obito MS
Madara EMS

@Flying Raijin
Yıkım/Dayanıklılık: Büyük Dağ Seviye (SM)
Hız: 1%-5% SoL (SM)
Kondisyon: 2 Gün (SM)
2 Bilge (Mükemmel SM sağlıyor.)
Madara EMS

@Savior
Yıkım/Dayanıklılık: Büyük Dağ Seviye
Hız: Mach4905,1-Mach8810,2
Kondisyon: 6 Saat
Obito MS
Full Counter (Büyü)

@Garou
Yıkım/Dayanıklılık: Büyük Ada Seviye
Hız: Mach1000-Mach4905,1
Kondisyon:12 Saat
Full Counter (Büyü)
Hunter Fest

Eşleşmeler

1. Tur

Nabu vs Flying Raijin

Savior vs Garou

2. Tur
Nabu vs Savior

Flying Raijin vs Garou

Mesafe: 5 metre
Yer:
p8R0DI4DT.txt.jpg

@Savior @Flying Raijin @Nabu @Earendill @Ascalon

Moderatör tarafında düzenlendi:
@Flying Raijin alır. Benim PS geçirgen ancak aramızdaki hız farkı oldukça fazla. O sebeple Serdar bence buradaki en güçlü konsepte sahip.

2. eşleşmeye gelince.

Garou'nun yıkım potansiyeli daha fazla ama deli bir fark yok aynı şekidle kondisyondaki fark da çok değil.

Ancak öte yandan Saviour daha hızlı ve üstelik zaman mekan tekniği var. Full Counterlar birbirini götürse geriye kalan tekniklere bakınca

Kamui mi * Hunter Fest mi ? Elbette Kamui hele ki o hızda iken. Oyum @Savior a

R1- @Nabunun hızı yakın olsaydı güzel olurdu ama bu şartlar altındayken @Flying Raijin alır.

R2- @Saviorın da benim de Full Counter'ı bir hiç için almamız biraz can sıkıcı oldu.
Öncelikle kondisyonum Savior'ın iki katı hız bakımından da Savior benden önde. Bir de Kamui var ama HF ile fiziksel özelliklerinin yarısını alırsam hız konusunda öne geçiyorum. Güç konusunda zaten öndeydim şimdi araya uçurumlar girdi. Savior'ın bana birkaç yüz darbede verebileceği hasarı ben tek darbede fazla fazla karşılayabilirim. Ki bunun için önce bana dokunması lazım. HF kondisyonumu tüketse de tier olarak benden zayıf olacağı için hala birkaç saat kullanabileceğimi düşünüyorum. Kolay olmaz ama kendime oy veriyorum.

@Flying Raijin Hocam için tek sıkıntı Kamui ona çözüm bulabilirse alır.Ayrıca Hız farkı da var.Flying raijin diyorum

Burda tek sıkıntı hunter fest.Fakat istediği kadar
Fiziksel özeliklerimi çalabilir çünkü soyutlaşabilirim.Kamui Farkıyla @Savior Kazanır diyorum

Burda tek sıkıntı hunter fest.Fakat istediği kadar
Fiziksel özeliklerimi çalabilir çünkü soyutlaşabilirim.
Soyutlaşabilirsin de onun da 5 dakika zaman sınırı var ve soyut kalırsan bana zarar veremezsin ki fiziksel forma geri dönsen bile benden çok daha zayıf olmuş olacaksın. Yani sonuçta Büyük Dağ vs Büyük Ada bir de üzerine yarını alırsam senin darbelerin etkisiz gibi bir şey olacak. Nasıl kazanmayı düşünüyorsun?
Yanlış anlama kafamda canlandıramıyorum o yüzden sordum.

Hunter fest’in de bir sınırı var.Ayrıca 5 dk dediğin sınır durmadan 5dk saldırı yaparsan geçerli.Hunter fest’in süresi bitene kadar seni oyalabilirim.Ayrıca ben soyutlaşmuşken bana harcadığın her atak benim için avantaj.

Hunter fest’in de bir sınırı var.
Biliyorum var ama zaten üstte söyledim. Ben tier olarak senden zaten güçlüyüm. Yani benden güçlü birinin gücünü almıyorum. Biraz daha hız çalmışım gibi bir şey. Kondisyonum biraz düşse de Ban'ın Galand'dan aldığı gibi olmaz ve kondisyonum senin 2 katın. Ayrıca maç başlar başlamaz kullanma şartım yok. Sınırlarına yaklaştığında kullanabilirim. Sonuçta hızda ortalama olarak benden iki kat üstünsün ama güç olarak da seninle benim aramda daha büyük fark var. Saldırılarının çok etkisi olmaz. Hız farkını kullanarak indirdiğin 100 saldırıdan sonra 101.de yakalarsam yenilirsin.

Ayrıca ben soyutlaşmuşken bana harcadığın her atak benim için avantaj.
Pek atak harcadığımı söyleyemem. Fiziksel güç sonuçta boşa savurduğum bir yumruk neyi değiştirecek?

Ayrıca 5 dk dediğin sınır durmadan 5dk saldırı yaparsan geçerli.Hunter fest’in süresi bitene kadar seni oyalabilirim.
Benim kondisyonum daha yüksek. HF azaltsa da benden güçlü birinden almadığım için sorun olacağını sanmıyorum. (Sanmıyorum diyorum çünkü feat yok. Ban bunu Galand'a karşı kullanmıştı ve hızlıca tükenmişti ama bu Galand seviye olarak Ban'dan çok yukarıda olduğu için böyle oldu diye düşünüyorum.)

Dediğim gibi kolay olmaz ama kazanma ihtimalimi (teorim tuttuğu sürece) daha yüksek olduğunu düşünüyorum.

Soyutlaşmayı Sadece kondisyon ile çözemezsin ki.Öyle olsaydı Obito kendisinden kondisyon ve saf güç olarak daha yüksek bir ekiple savaşamazdı(KCM2 Naruto,bee,Kamuisi olan kakashi,Gai)

Aman neyse çok uzatmayacağım.Çakra=büyü olduğuna göre genjutsu GG :D

Bencede @Flying Raijin kazanır.Ama bunu sadece hız farkından dolayı kazanır.Hızlar eşit olsa büyük ihtimalle ben kazanırdım

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hızlar eşit olsa büyük ihtimalle ben kazanırdım
Sanmıyorum.

Perfect Susano + Sennin Mode >>>> Kamui + Full Counter.

Ayrıca hashirama hücresi, sennin mode ya da bijuu çakrası gibi özel bir materyal olmadığına göre Kamui seni kullanmak seni çok çabuk yoracaktır ve çok fazla kullanamayacaksın Obito gibi.

Hızlar eşit olsa bile bence yakın bile değilsiniz birbirinize.

@Nabu

Perfect susanoo ile bana nasıl hasar vericek ki hocam.Sonuçta Susanoo çakra ile oluşturulan bir teknik ve büyü=çakra ise her türlü susanoo saldırısına FC çekebilirim ?

Perfect susanoo ile bana nasıl hasar vericek ki hocam.Sonuçta Susanoo çakra ile oluşturulan bir teknik ve büyü=çakra ise her türlü susanoo saldırısına FC çekebilirim ?
Sorunda bu işte PS'in sana hasar vermesi için sana dokunması gerekmiyor. Rastgele kılıcının kınından çekilmesi bile 5-6 tane dağ patlatıyor. Susano'nun kendisi büyü olabilir ama atakları büyü değil. Doğal afet gibi ataklar. Yaklaşamazsın bile :D Bir de PS uzaktan kılıç da atabilir sana. Hashirama Vs'sinde görmüştük. o kadar devasa boyutta tekniklerden 2sine full counter çaksan 3.ye zaten ayak uyduramazsın vs vs

Nitekim gene söylüyorum. Yakın bile değilsiniz ve Full Counter diğer evrenleri dahil eden müsabakalarda bence o kadar da matah bir teknik değil. Çünkü alan hasarı diye bir şey var.

Soyutlaşma gibi bir imkan varken neden yaklaşamayım hocam.Evet haklısınız benim kondisyon az ve kamui çok fazla kullanamam ama gerek de yok zaten.En büyük bir kaç atağına FC çeksem,bazılarını Soyutlaşarak kurtulsam zaten PS kırılır.(ki FC darbeler 2x güçleniyor)

Yani ben yakın olduğumuzu düşünüyorum hızlar eşitken(Kazanırsa da kondisyon farkıyla olur diye düşünüyorum)

Soyutlaşma gibi bir imkan varken neden yaklaşamayım hocam.Evet haklısınız benim kondisyon az ve kamui çok fazla kullanamam ama gerek de yok zaten.En büyük bir kaç atağına FC çeksem,bazılarını Soyutlaşarak kurtulsam zaten PS kırılır.
PS Kırılsa adam yenisini açar :D Adam da EMS Çakrası + Full SM var :D Sorun da bu zaten sen ise 5-6 kamui kullanımından sonra bir taraflarından solumaya başlarsın. Ayrıca Kamui'nin çok büyük ve çok uzun süren alan ataklarına karşı zaafı var. Konan'da görmüştük bunu. O kadar süre Kamui'de kalacak kondisyon yok sende. Kamui'yi mükemmelleştirebilecek 2. bir şey gerek bijuu çakrası, hashi hücresi, sm, hougyoku vs gibi şeyler. öbür türlü o seviye bir MS tekniği seni hızla tüketir. Itachi ile amaterasunun durumunun daha beterini düşün.

Tamamdır pes ediyorum :D

Bu arada hocam EMS’nin çakra verdiğini bilmiyordum.Öyle bir şeymi vardı ?