Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Vs Forum İçi Turnuva

Kim alır

• Nabu (Tur 1)

Oy: 0 0.0%
  • Flying Raijin (Tur 1)

Oy: 3 75.0%
  • Savior (Tur 1)

Oy: 3 75.0%
  • Garou (Tur 1)

Oy: 1 25.0%
  • Nabu (Tur 2)

• Flying Raijin (Tur 2)

• Savior (Tur 2)

Oy: 0 0.0%
  • Garou (Tur 2)

• Kullanılan toplam oy
    4
Sizin yazıları da okuyunca karar verdim. @Flying Raijin alır. Aslında eşleşmeleri @Nabu vs @Savior ve @Garou vs @Flying Raijin yapsaydım daha çekişmeli olabilirdi. Böyle pek denk giden bir şey olmadı. Ben Genjutsu'ya gittim. @Nabu aşırı hız farkından gitti. @Savior da kondisyon eksikliğinden gitti.

@Nabu @Savior @Flying Raijin
Turnuvadaki eşleşmeleri tekrar dizebilirim isterseniz. İstemezseniz de turnuvaya katılımdan dolayı teşekkürler.

Sizin yazıları da okuyunca karar verdim. @Flying Raijin alır. Aslında eşleşmeleri @Nabu vs @Savior ve @Garou vs @Flying Raijin yapsaydım daha çekişmeli olabilirdi. Böyle pek denk giden bir şey olmadı. Ben Genjutsu'ya gittim. @Nabu aşırı hız farkından gitti. @Savior da kondisyon eksikliğinden gitti.

@Nabu @Savior @Flying Raijin
Turnuvadaki eşleşmeleri tekrar dizebilirim isterseniz. İstemezseniz de turnuvaya katılımdan dolayı teşekkürler.
Edelim ya seninle de dövüşmek istiyordum zaten.

@Garou
Sen her türlü genjutsuya gidiyormuşsun ki zaten çünkü senin dışında herkes de Sharingan var :D
Genjutsu'yu yasaklasam sorun olur mu?

Edelim ya seninle de dövüşmek istiyordum zaten.
Hayırdır inşallah hocam?

@Nabu @Flying Raijin @Savior
Ben yeni konu açmak yerine 2. Tur olarak bir daha dizeceğim.

Edit: 2. Tur oluşturuldu. Yalnız @Nabu hız konusunda çok geride kaldı ona bir şeyler yapsak diye düşünüyordum. Sonuçta o kadar yavaşken kazanma ihtimali yok gibi bir şey.

Seninle dövüşümüz nasıl gidecek görmek istedim.
Anladım hocam. Ben yorumlamaya başlıyorum. Yalnız dediğim gibi @Nabu yavaş kaldığı için bir şey yapsak iyi olur. Şimdilik kendi maçımı yorumlayacağım.

Vallahi zor maç. FC ile PS'ye çözüm bulursam gerisini alırım diye düşünüyorum. Fiziksel olarak PS ile denk gibi bir şeyim zaten. Onu dağıttıktan sonra (ya da önce) bir de HF ile hızını çaldıktan sonra zaten hem daha hızlı hem de çok daha güçlü oluyorum. Bence bu seferkini kazanırım.

Seninle dövüşümüz nasıl gidecek görmek istedim.
Anladım hocam. Ben yorumlamaya başlıyorum. Yalnız dediğim gibi @Nabu yavaş kaldığı için bir şey yapsak iyi olur. Şimdilik kendi maçımı yorumlayacağım.
Vallahi zor maç. FC ile PS'ye çözüm bulursam gerisini alırım diye düşünüyorum. Fiziksel olarak PS ile denk gibi bir şeyim zaten. Onu dağıttıktan sonra (ya da önce) bir de HF ile hızını çaldıktan sonra zaten hem daha hızlı hem de çok daha güçlü oluyorum. Bence bu seferkini kazanırım.
Diğer yorumunda kendimden hızlı birisinin hızı çalıyorum demiştin. Hem PS after effect olarak dağ kesen bir teknik nasıl denk olduğunu anlamadım. Her şey yolunda gittikten (ki hızımı çaldın, PS'yi dağıttın maşallah :D ters giden bir şey yok) sonra PS'yi dağıtsan bile tekrar açabilirim. Kondisyon ve hız olarak epey üstünüm senden.

Hem FC'ne rahatça çözüm bulabilirim. SM bazlı teknikler büyü(çakra) yüklü olmak zorunda değiller. Yani FC'yi kullanamaya bilirsin. Başta bilinçsizce saldırdığımda kullanırsın tabi o ayrı. Ben hız ve kondisyon olarak bu kadar üstün olduktan sonra HF'nin büyük bir tehdit olacağından şüpheliyim. SM+PS'ye ek olarak hız olarak olabilecek seviyenin en üstündeyim zaten. Yani benden hız çalsan bile gene de senden hızlı olacağımı düşünüyorum. PS'ye gelince dediğim gibi Madara'nın PS'si olduğundan dolayı, ki Madara'da Full SM'da yoktu. Adam Susano'o gittiği anda yenisini hemen basabiliyordu. Bende bekleme süresi dahi olsa SM'nin de verdiği hızın etkisiyle yenisini açana kadar kısa süreli bir zamanı kazanacağımı düşünüyorum. Dövüşü kazanırım diye düşünüyorum.

Utkan abi konusunda da ona sormak lazım, biz bir şey yapmayalım. Sonuçta seti dizen Utkan abiydi, hız olarak geride kalacağını biliyordu.

Nabu hocam çok güzel bir şekilde tekler beni zaten yeteneklerimin çoğu işlevsiz

Diğer maça gelirsek

Flying raijin diyorum.Hem PS hem Full sm varken üstüne bir de müthiş hızı sayesinde yenilmesi çok çok zor.

Diğer yorumunda kendimden hızlı birisinin hızı çalıyorum demiştin.
Evet demek istediğim direk fiziksel özelliklerinizin yarısını çalıyorum.

Hem PS after effect olarak dağ kesen bir teknik nasıl denk olduğunu anlamadım.
Yıkım/Dayanıklılık: Büyük Ada Seviye
@Nabu PS'nin Büyük Ada Seviye yıkım gücüne sahip olduğunu söyledi. Benim de fiziksel yıkım/dayanıklılık seviyem Büyük Ada Seviye.

Her şey yolunda gittikten (ki hızımı çaldın, PS'yi dağıttın maşallah :D ters giden bir şey yok)
Hunter Fest fiziksel özelliklerin yarısını çalar ve Full Counter da büyüyü geri yansıtır. Yani evet hızınızı da çalarım PS'yi de dağıtırım.

sonra PS'yi dağıtsan bile tekrar açabilirim. Kondisyon ve hız olarak epey üstünüm senden.
Ben de FC'yi tekrar kullanabilirim. Bu öyle sınırlı kullanıma sahip bir teknik değil.
Kondisyona bir şey demedim zaten ama bu pek dayanıklılık maçı olacak kadar uzamaz.
Hız konusunda da dediğim gibi fiziksel özelliklerinizin yarısını çalabiliyorum. Dolayısıyla hızınızın da yarısı demek bu.

Hem FC'ne rahatça çözüm bulabilirim. SM bazlı teknikler büyü(çakra) yüklü olmak zorunda değiller. Yani FC'yi kullanamaya bilirsin.
Hocam kullanmama gerek yok zaten :D . Siz SM ile birlikte Büyük Dağ Seviyesiniz fiziksel olarak, ben Büyük Ada Seviyeyim. Yani zaten aramızda baya güç farkı var saldırılarınızın öyle büyük bir etkisi olmaz üzerimde.

Ben hız ve kondisyon olarak bu kadar üstün olduktan sonra HF'nin büyük bir tehdit olacağından şüpheliyim.
Hocam ben anlatamadım galiba. HF zaten hız avantajını bana geçiriyor. Kondisyon konusunda da yukarıda konuştum. Hem büyüyü silip hem hız hem güç konusunda üstünlük kurduktan sonra dövüş daha nasıl uzayabilir?

SM+PS'ye ek olarak hız olarak olabilecek seviyenin en üstündeyim zaten. Yani benden hız çalsan bile gene de senden hızlı olacağımı düşünüyorum.
Hocam galiba anladım. Siz ben sizin hızınızın yarısını alınca sizde hala tüm hızınızın olacağını sanıyorsunuz galiba. Yalnız bu yetenek dediğim gibi "çalıyor" bu yüzden sizin hızınız 0,5 benimki de 0,6-0,7 gibi bir şey olacak (kendi hızımı biraz salladım.). Yani ben sizden hızlıyım. Umarım anlatabilmişimdir.

PS'ye gelince dediğim gibi Madara'nın PS'si olduğundan dolayı, ki Madara'da Full SM'da yoktu. Adam Susano'o gittiği anda yenisini hemen basabiliyordu.
Madara'da SM yoktu ama Hashirama Hücresi ve İndra Otsutsuki'nin reenkarnasyonu olarak onun çakrası vardı. Sizde de bu ikisi yok ve sadece SM'nin de bu ikisinin yerini dolduracağını sanmıyorum.

Utkan abi konusunda da ona sormak lazım, biz bir şey yapmayalım. Sonuçta seti dizen Utkan abiydi, hız olarak geride kalacağını biliyordu.
Sanırım o hız hesaplama şeklini okumayıp yanlış anladı. Belki seti yeniden dizdiririz.

Benim de söylemek istediğim, güç veya hız farkı çokken direkt yarısını çalamazsın.
Biliyorum hocam. O yüzden zaten demiştim. 3 ve daha yukarıda tierde olduğunda yarısı alınamaz diye ama güç olarak sizden zaten üstünüm hız olaraksa aramızda 2 tier fark var. Yani evet çalabiliyorum.

Ki çalsan bile yarıya düşmüş hali (hız ve kondisyon) senden yukarıda olacak.
Şimdi kaptım olayı. Hocam ben hızı çalıyorum derken yarıya indirtmiyorum. Fiziksel özelliğinizin yarısını kendime alıyorum. Yani sizin yarınız bana ekleniyor. Sizde de gücünüzün yarısı kalıyor.
Kondisyon da yüksek olsa bile dediğim gibi hızda az bir farkla güçte ise inanılmaz bir farkla sizden üstünüm. Yani Madara'nın PS'sinin yaptığı şeyleri hemen hemen yapabilecek güçteyim.

Bu yüzden ben kazanırım diyorum.

Benim de söylemek istediğim, güç veya hız farkı çokken direkt yarısını çalamazsın.
Biliyorum hocam. O yüzden zaten demiştim. 3 ve daha yukarıda tierde olduğunda yarısı alınamaz diye ama güç olarak sizden zaten üstünüm hız olaraksa aramızda 2 tier fark var. Yani evet çalabiliyorum.
Ki çalsan bile yarıya düşmüş hali (hız ve kondisyon) senden yukarıda olacak.
Şimdi kaptım olayı. Hocam ben hızı çalıyorum derken yarıya indirtmiyorum. Fiziksel özelliğinizin yarısını kendime alıyorum. Yani sizin yarınız bana ekleniyor. Sizde de gücünüzün yarısı kalıyor.Kondisyon da yüksek olsa bile dediğim gibi hızda az bir farkla güçte ise inanılmaz bir farkla sizden üstünüm. Yani Madara'nın PS'sinin yaptığı şeyleri hemen hemen yapabilecek güçteyim.

Bu yüzden ben kazanırım diyorum.
Tamam da sonsuza kadar sürse bile, o kadar kolay çalamazsın. Sen senden daha hızlı ve kondisyonlu birisinden bu gücü kolayca çalamazsın. Ben Hunter Fest'i kolayca kullanacağını düşünmüyorum. O yüzden de gücümün kuvvetimin yerinde kalacağını düşünüyorum.

Hem Hunter Fest'de uçuk olmuş bildiğim kadarıyla SM'den ucuzdu ve Sm'nin kattığı 3 tier olayını bu direkt çalıyor. Ama daha ucuzdu sanırım. Dediğin gibi olursa bela evet. Ama kondisyonu çalacağını sanmıyorum, o yüzden gene avantajlıyım hız konusunda evet üstün olursun eğer çalarsan ama dediğin gibi inanılmaz bir fark olmayacak ben gene SoL %1.5'larda olacağım. Ayrıca tekrar söyleyeyim bu özelliklerimi çaldıracağımı sanmıyorum. Öyle olsaydı Ban kendi serisinde de, diğer evrenlerde de #1 olurdu. En kötü FC'si olan Meliodas'la birlikte ikisi herkesi süpürürdü. Birisi fiziksel güç bırakmayacak, öteki gelen saldırıları 2 katıyla karşıya atacak. Ama öyle yürüyeceğini sanmıyorum. Çalabilmek ayrı bir şey, çalmayı başarmak ayrı bir şey sonuçta.

Tamam da sonsuza kadar sürse bile, o kadar kolay çalamazsın. Sen senden daha hızlı ve kondisyonlu birisinden bu gücü kolayca çalamazsın. Ben Hunter Fest'i kolayca kullanacağını düşünmüyorum. O yüzden de gücümün kuvvetimin yerinde kalacağını düşünüyorum.
Hocam o kadar kolay çalıyorum. Yanılmıyorsam 100 feet ya da 100 adımlık bir yarı çap içerisindeki herkesten çalabiliyorum.
Sonsuza kadar kullanma olayı yok zaten. Kondisyonum biraz düşecektir ama Galand'a kullandığı gibi düşmeyecek sanırım. Yani yine bir süre bu formda kalabilirim ve o sürenin de öyle pek kısa bir şey olacağını zannetmiyorum. Ban kendinden hem hız hem de güç olarak aralarında çok büyük fark olan adamdan gücünün yarısını çalıp çok uzun olmasa da kullanabildi. Dövüşleri mangada birkaç bölüm sürmüştü. Bizim aramızdaki fark o kadar değil hatta ben sizden yıkım ve dayanıklılık olarak öndeyim bile.

Hem Hunter Fest'de uçuk olmuş bildiğim kadarıyla SM'den ucuzdu ve Sm'nin kattığı 3 tier olayını bu direkt çalıyor. Ama daha ucuzdu sanırım.
Hocam o biraz kişinin seçeceği kondisyona ve yıkım gücüne de bağlı. Yani mesela eğer ben Büyük Semt Seviye olsaydım sizden gücünüzün yarısını da çekemeyecektim ve çekmeyi deneseydim (bir kısmını) kondisyonum da büyük ihtimal çok fazla düşmüş olacaktı.
Pek ucuz değildi. 6500 puandı. 500 puanlık fark var aralarında. Sınırlı SM 7000 puandı.

Dediğin gibi olursa bela evet.
Bela zaten hocam. :D Bela olmasa niye alayım?

Ama kondisyonu çalacağını sanmıyorum, o yüzden gene avantajlıyım hız konusunda evet üstün olursun eğer çalarsan ama dediğin gibi inanılmaz bir fark olmayacak ben gene SoL %1.5'larda olacağım.
Hocam kondisyona ben de çok bir şey diyemiyorum ama gücünüzün yarısı gideceği için kondisyon da yarıya iner diye düşündüm.
Hocam kondisyon üstünlüğünü nasıl hıza bağladınız :D ?
Evet siz yine hızlısınız zaten de ben de sizden birkaç bin Mach hızlı olacağım.

Ayrıca tekrar söyleyeyim bu özelliklerimi çaldıracağımı sanmıyorum.
Hocam fiziksel özelliklerinizin çalınmasını önlemenin bir yolu yok. Tek sorun kişiye göre değişik oranlarda yorması ve bir sınırının olması.

Öyle olsaydı Ban kendi serisinde de, diğer evrenlerde de #1 olurdu.
Hocam Ban zaten kendi serisinde üst seviyelerde.

En kötü FC'si olan Meliodas'la birlikte ikisi herkesi süpürürdü.
Hocam bunlar zaten 7 kişilik ayrı ayrı her birinin güçlü olduğu bir takım olduğundan pek gerek kalmıyor. Kullanmadan da süpürüyorlar.

Birisi fiziksel güç bırakmayacak, öteki gelen saldırıları 2 katıyla karşıya atacak. Ama öyle yürüyeceğini sanmıyorum.
Hocam Ban'ın zaten HF hariç bir sürü yeteneği var. Kullanmadan da yenebiliyor ve bunlar zaten bir takım.

Çalabilmek ayrı bir şey, çalmayı başarmak ayrı bir şey sonuçta.
:urouge1: Hocam Ban hayatını çalarak yaşamış biri. Şeytan Kral'ın elinden Zeldris'i kapmışlığı var. Yukarıda da dedim. Geniş bir etki alanı var ama kişiye göre kullanım süresi (muhtemelen) değişiyor ve yeterince güçlü olman gerek.

Ama sen Ban değilsin, teknik Ban'a ait sadece. Neyse fikirlerin değişeceğini sanmıyorum ben zaten. Ellerine sağlık.

Bu arada üzerine bir sürü konu açılınca bu yarım kaldı @Savior ve @Nabu hız konusunda bir değişim olacak mı? Neyse Nabu şimdiye kadar bir şey demediği için bu şekilde yorumlayacağım.

@Savior Kamui'yi çok sık kullanamaz ama PS'ye ulaştığı anda FC ile dağıtabilir. Burada Nabu hız yüzünden yeniden oluşturma konusunda bile çok geride kalıyor. Ben Savior kazanır diyorum.

Oylarını değiştirecek olanlar şimdi değiştirsin.

Şu anda :

@Garou: 1

@Flying Raijin: 2

@Nabu: 2

@Savior: 1