Bir tarafta içinde 1.000.912 tane uzaylı barındıran (seride yaklaşık olarak 75 tanesini görebiliyoruz sadece), diğer tarafta ise istediğiniz her şeyi (neredeyse) yapabileceğiniz bir yüzük. Siz hangisini seçerdiniz?

Aslında Ben malın teki olduğu için değil, saati ustaca kullanmak için belirli bir zaman ve tecrübe gerekiyor. Ve Ben saati kullananlar arasında şüphesiz en yeteneklisi. Yani saati kullanmak tabii ki Güç Yüzüğünü kullanmak kadar zor değildir ama yine de saati ustaca kullanmak o kadar basit iş değilKullanmayı öğrenirsen (Ben malın teki olduğu için yapamıyordu)
Şöyle bir şey hatırlıyorum Ben Omnitrix'i kullanırken en basitinden uzaylılar arasında değişim bile yapamıyordu bayağı süre. Oysa Diamondhead gibi müttefiklerden tut (yanlış hatırlamıyorsam) Vilgax gibi düşmanlara pek çok kişi Omnitrix hala Ben'de takılıyken üstündeki düğmelere basarak kolayca değişmeye zorlayabiliyordu onu.Aslında Ben malın teki olduğu için değil, saati ustaca kullanmak için belirli bir zaman ve tecrübe gerekiyor. Ve Ben saati kullananlar arasında şüphesiz en yeteneklisi. Yani saati kullanmak tabii ki Güç Yüzüğünü kullanmak kadar zor değildir ama yine de saati ustaca kullanmak o kadar basit iş değilKullanmayı öğrenirsen (Ben malın teki olduğu için yapamıyordu)Daha çocukken Ateş Topu ile Vilgax'a ciddi zorluk çıkartıyordu. Gwen aynısını yapamamıştı.
Nabu'nun söylediği gibi, irade gücümden emin olursam Güç yüzüğünü seçerim. Ama Batman gibi birisi bile yüzüğü kullanırken ter akıtmıştı. Ben nasıl kullanırım emin değilimO yüzden Omnitrix'i seçiyorum.
Evet doğru hatırlıyosun ama omnitrix kompleks bi saat tonlarca farklı kombinasyon sistemi var kullanıcının içgüdülerine uygun uzaylı değişimi oluyor, duruma en uygun uzaylıyı kendisi seçiyor vs. Vilgax omnitrixi çoğu konuda çözmüştü. Hatta Ben de gri madde olarak saatin bu kilidini açıyorduŞöyle bir şey hatırlıyorum Ben Omnitrix'i kullanırken en basitinden uzaylılar arasında değişim bile yapamıyordu bayağı süre. Oysa Diamondhead gibi müttefiklerden tut (yanlış hatırlamıyorsam) Vilgax gibi düşmanlara pek çok kişi Omnitrix hala Ben'de takılıyken üstündeki düğmelere basarak kolayca değişmeye zorlayabiliyordu onu.Aslında Ben malın teki olduğu için değil, saati ustaca kullanmak için belirli bir zaman ve tecrübe gerekiyor. Ve Ben saati kullananlar arasında şüphesiz en yeteneklisi. Yani saati kullanmak tabii ki Güç Yüzüğünü kullanmak kadar zor değildir ama yine de saati ustaca kullanmak o kadar basit iş değilKullanmayı öğrenirsen (Ben malın teki olduğu için yapamıyordu)Daha çocukken Ateş Topu ile Vilgax'a ciddi zorluk çıkartıyordu. Gwen aynısını yapamamıştı.Nabu'nun söylediği gibi, irade gücümden emin olursam Güç yüzüğünü seçerim. Ama Batman gibi birisi bile yüzüğü kullanırken ter akıtmıştı. Ben nasıl kullanırım emin değilim
O yüzden Omnitrix'i seçiyorum.