Kahraman Baykuş - Kanatlanan Kültür

Omnitrix mi Yeşil Fener Yüzüğü mü?

Homelander

Kahraman Baykuş
Üstat Kullanıcı
Bir tarafta içinde 1.000.912 tane uzaylı barındıran (seride yaklaşık olarak 75 tanesini görebiliyoruz sadece), diğer tarafta ise istediğiniz her şeyi (neredeyse) yapabileceğiniz bir yüzük. Siz hangisini seçerdiniz?
arQZoEoq_700w_0.jpg

fbcd9fd847eedb844469b46286ac8667.jpg

Teknik olarak yeterince iyiysen ve yapısını anlıyorsan YF ile de bir Omnitrix yaparsın bildiğim kadarıyla. Ama bende doğru dürüst kullanacak kadar irade olduğunu sanmıyorum. O yüzden saati alayım ben. :D

Güç yüzüğü şarta bağlı, gerçekten normal üstü bir irade gücü ve yaratıcılığın olmalı. Aksi takdir de sokak seviyesi karakterlerin bile gider yaptığı fodder bir fener olursun en fazla :D Omnitrix de şart şurt olmaması ve çok yönlülüğü sebebiyle çok uygun. Ancak Omnitrix'in kullanım özgürlüğü de bir Güç Yüzüğü kadar değil.

İrade Gücümden emin olursam Güç Yüzüğü diyebilirim ancak öbür türlü Omnitrix'i tercih ederim her türlü.

Bu bir soru bile değil çok net Omnitrix. Kullanmayı öğrenirsen (Ben malın teki olduğu için yapamıyordu) Hal Jordan gibi karakterlerden çok daha güçlü varlıklar barındırıyor zaten içinde.

Benim için cevabı çok bariz olan bir seçim. :D
Fakat şöyle bir şey de var Oliver Quenn bile yüzükle basit birkaç ok oluşturup tüm canlılığını kaybetmiş gibi kendinden geçiyordu.Yani yüzüğü kullanabilmek her babayiğidin harcı değil.Bu tarz kullanım zorluklarının üstesinden gelinirse tek sınırın yaratıcılığın.Bir nevi ufak tanrı oluyorsun yani.

Kullanmayı öğrenirsen (Ben malın teki olduğu için yapamıyordu)
Aslında Ben malın teki olduğu için değil, saati ustaca kullanmak için belirli bir zaman ve tecrübe gerekiyor. Ve Ben saati kullananlar arasında şüphesiz en yeteneklisi. Yani saati kullanmak tabii ki Güç Yüzüğünü kullanmak kadar zor değildir ama yine de saati ustaca kullanmak o kadar basit iş değil :D Daha çocukken Ateş Topu ile Vilgax'a ciddi zorluk çıkartıyordu. Gwen aynısını yapamamıştı.

Nabu'nun söylediği gibi, irade gücümden emin olursam Güç yüzüğünü seçerim. Ama Batman gibi birisi bile yüzüğü kullanırken ter akıtmıştı. Ben nasıl kullanırım emin değilim :D O yüzden Omnitrix'i seçiyorum.

Aslında Ben malın teki olduğu için değil, saati ustaca kullanmak için belirli bir zaman ve tecrübe gerekiyor. Ve Ben saati kullananlar arasında şüphesiz en yeteneklisi. Yani saati kullanmak tabii ki Güç Yüzüğünü kullanmak kadar zor değildir ama yine de saati ustaca kullanmak o kadar basit iş değil :D Daha çocukken Ateş Topu ile Vilgax'a ciddi zorluk çıkartıyordu. Gwen aynısını yapamamıştı.
Nabu'nun söylediği gibi, irade gücümden emin olursam Güç yüzüğünü seçerim. Ama Batman gibi birisi bile yüzüğü kullanırken ter akıtmıştı. Ben nasıl kullanırım emin değilim :D O yüzden Omnitrix'i seçiyorum.
Şöyle bir şey hatırlıyorum Ben Omnitrix'i kullanırken en basitinden uzaylılar arasında değişim bile yapamıyordu bayağı süre. Oysa Diamondhead gibi müttefiklerden tut (yanlış hatırlamıyorsam) Vilgax gibi düşmanlara pek çok kişi Omnitrix hala Ben'de takılıyken üstündeki düğmelere basarak kolayca değişmeye zorlayabiliyordu onu.

Ben aynı düğmeye bassa farklı bir şey mi yapardı saat bunu anlamıyorum işte. Haklı olabilirsin tabii Ben 10u bayağı öncelerde televizyonda izlemiştim sadece.

Ramazanın 2. Günü orucunu bozan biri olarak sanmıyorum ki güç yüzüğünü kullanabileyim. :D
O yüzden omnitrixi seçerdim.

Küçüklüğümde en sevdiğim kahramanın Ben10 olduğunu ve 10 yaşıma kadar bi gün omnitrixim olabileceğini hayal ederek yaşadığımı belirtip omnitrix diyorum :D Potansiyel olarak güç yüzüğünden çok daha güçlü zaten Alien X faktörüyle, ama pratik mi bilemedim. Neyse umarım bi gün omnitrixim olur

Aslında Ben malın teki olduğu için değil, saati ustaca kullanmak için belirli bir zaman ve tecrübe gerekiyor. Ve Ben saati kullananlar arasında şüphesiz en yeteneklisi. Yani saati kullanmak tabii ki Güç Yüzüğünü kullanmak kadar zor değildir ama yine de saati ustaca kullanmak o kadar basit iş değil :D Daha çocukken Ateş Topu ile Vilgax'a ciddi zorluk çıkartıyordu. Gwen aynısını yapamamıştı.Nabu'nun söylediği gibi, irade gücümden emin olursam Güç yüzüğünü seçerim. Ama Batman gibi birisi bile yüzüğü kullanırken ter akıtmıştı. Ben nasıl kullanırım emin değilim :D O yüzden Omnitrix'i seçiyorum.
Şöyle bir şey hatırlıyorum Ben Omnitrix'i kullanırken en basitinden uzaylılar arasında değişim bile yapamıyordu bayağı süre. Oysa Diamondhead gibi müttefiklerden tut (yanlış hatırlamıyorsam) Vilgax gibi düşmanlara pek çok kişi Omnitrix hala Ben'de takılıyken üstündeki düğmelere basarak kolayca değişmeye zorlayabiliyordu onu.
Evet doğru hatırlıyosun ama omnitrix kompleks bi saat tonlarca farklı kombinasyon sistemi var kullanıcının içgüdülerine uygun uzaylı değişimi oluyor, duruma en uygun uzaylıyı kendisi seçiyor vs. Vilgax omnitrixi çoğu konuda çözmüştü. Hatta Ben de gri madde olarak saatin bu kilidini açıyordu

Moderatör tarafında düzenlendi: